Şimdi Ara

Xiaomi Hybrid PRO HD Metal Piston Kulakiçi Mikrofonlu Kulaklık 79.90 (Satış Kapatıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geri iade olayının aynısını Amazon tr de yaşadım ben. Gayet normal bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozus

https://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/xiaomi-hybrid-pro-gorunumlu-kulakici-kulaklik-samsung-lg-iphone-P238899113?Renk=Altın-Gold&gclid=Cj0KCQiA1NbhBRCBARIsAKOTmUswkwjb4_nxIkA819GiS5ePDHso2atpJwVZWGE-Eg5qrTROg56bU6oaApj_EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Hiç beklemezsin de al hemen, dürüst satıcı valla helal olsun en azından ne olmadığını yazmış.
    Hocam n11 deki satıcının sahte ürün sattığına dair bir kanıtımız yok ama bu linkteki ürünün aynısı olduğunu düşünmüyorum

• symsiyah kullanıcısına yanıt
    Babamın oğlu olsa mağazayı bu kadar savunmam

sizin mi mağaza?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ongunbey kullanıcısına yanıt
    Ses güzel ama genelde 1-2 ayda bozuluyorlar

Size iyi dayanmış.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Ben fresh i alalı 1 yılı geçti, halen çalışıyor, ama çok sayıda bu fiyat aralığı kulaklığım olduğu için sık kullanmadım, o da etken. Sesi bence oldukça tatmin edici, aynı aralıktaki Philips, jbl, sony, pioneer kulaklıklardan daha iyi, rock zircondan bi fırt daha pes

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Evet 40 tl civarında en iyi kulaklık. Hatta 80liraya aldigim philips TX2'de ondaki bass yok. Ama daha ayrintili tabii

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Babamın oğlu olsa mağazayı bu kadar savunmam

sizin mi mağaza?
    Hayır mağazanın benim olmasıyla ne ilgisi var madem ürün sahte bana replikasını at dedim sadece
  • Ürün kulakiçi kulaklık. İade olmuyor yani alırım olmadı yollarım diyorsanız👎🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butxy -- 9 Ocak 2019; 20:23:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bariz sahte ürün aldanmayın. Çinde xiaominin çok fazla sahtesi var yok paraya, onlardan muhtemelen.

İade de edemezsiniz, elinizde kalır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.