Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 Lite 5G SD765G - 6GB 64GB 6.57' Full HD Amoled, 4 aylık, sıfır gibi, süper fiyata!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Xiaomi Mi 10 Lite 5G SD765G - 6GB 64GB 6.57" Full HD Amoled, 4 aylık, sıfır gibi, süper fiyata!!!
    Arkadaşlar Türkiye'de satabilirim düşüncesi ile almış olduğum Poco F3 telefonu plaka değişimi sıkıntısı dolayısı ile kendim kullanmaya karar verdim (yurtdışında yaşıyorum), bu yuzden henüz 4 aylik, sürekli kilifinda ve ekran koruyucu ile kullandığım sıfır ayarındaki Mi 10 Lite 5G telefonumu uygun fiyata elden çıkarıyorum. Telefonu kardeşime bıraktım, gönderimi o yapacak. (Eskişehir)

Genel özelliklere bu linkten bakabilirsiniz

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-mi-10-lite-5g.html

İngilizce inceleme videosu :

https://youtu.be/-OVZq2xUnxM

6.57" FHD AMOLED ekran, 7 nm Snapdragon 765G orta-ust segment islemci, 5G ve çok hızlı dual cift bant wifi ile yüksek cekis gücü, 2 gune varan pil ömrü, hizli şarj, NFC, 6 GB ram 64 GB UFS 2.x hafiza, kısaca ileriye yonelik, birkaç ufak eksik dışında hemen herşeye sahip kompakt guzel bir telefon.

Telefonla birlikte yanında ekstra aldigim lacivert renk tpu kilifi da hediye ediyorum. Orninal kendi kilifi da elbette kutu icinde olacak.

Cihaz full kutuludur ve aksesuarları tamdır. Sarj aleti ve kablosu hicbir şekilde kullanılmamıştır ve sıfırdır. Resimlerden gorebilirsiniz.

Fiyat olarak 2150 TRY düşünüyorum. İlk gelen alır! :)

Telefon @warlock69 rumuzlu kardesime 2050 TRY karşılığı satilmistir. Telefona gerçekten ihtiyacı olduğuna inandım, bu yuzden istedigi indirimi yaptim. Güle güle kullansın inşallah.

Daha onceki ilanlarimi forumda arastirarak bulabilirsiniz eger referans vs gibi cekinceleriniz varsa.

Ornek ilanim aşağıda :

https://forum.donanimhaber.com/oneplus-nord-5g-8-128-redmi-note-9-pro-6-128-redmi-note-10s-6-128-sifir-jelatinli-bayram-indirimi--149833442

Ayrıca 3-5 adet fotoğraf ekliyorum aşağıya, malesef resimleri baska bir cihazla ve vakit darlığında aceleyle yolculuk öncesi çektim ancak yine de yardımcı olacaktir

Once ödeme sonra kargo seklinde yapabiliriz alışverişi. Takas ve pazarlik yok!

Kalın sağlıcakla
    Emrah

Xiaomi Mi 10 Lite 5G SD765G - 6GB 64GB 6.57' Full HD Amoled, 4 aylık, sıfır gibi, süper fiyata!!!

Fiyat : 2150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yurt Dışı,Yurt Dışı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Önce kargo sonra ödeme şeklinde düşünürseniz almayı isterim.

(Referansım daha fazla olduğu için)

• Güzel fiyat riske girmek istemiyorum ama 🙂 hayırlı satışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Neyin riski hocam? Telefon az da olsa kullanılmış, yurtdışı cihaz olduğu ve artik isime de yaramadığı için uyguna veriyorum. Daha once de hep uygun fiyatlara verdim. Uyelik tarihime, mesaj sayima, dukkan formati öncesi satislarima ve daha sonraki satis ve referans/yorumları inceleyiniz.
    Saygılar :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    4 adet referansınız gözüküyor acaba benim yanlış görüyorum?

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Hocam alma amaciniz yok zaten belli ama yine de aciklamaya calisayim. Diğer ilgilenen arkadaşlar icin de yardımcı olabilir.
    Orada bilerek dukkan formati oncesi satislarima bakin yazdim. Çok uzun suredir yurtdisindayim, Surekli satis yapamiyorum bu nedenle. Haliylen tum satışlarımı henuz dukkanim olmadığı icin "standart başlık" acarak yaptim yani referans modasi henüz bildiğim birşey degildi. Her ilanda da satis yaptigim kişilerin olumlu yorumlari mevcuttur. Benim icin asil ve gerçek referans budur aslında. 2004 ten beridir yani dukkan formatli forum öncesinden beri ikinci el ve sifir bir sürü alış verişim olmustur. Standart forum imzamda da kimlerle alışveriş yaptığım gözükmektedir.
    Referans bazli dukkan acma olayina yine sizin gibi bir alici teşvik etti bu yuzden gecen sene dukkan actim ve o sekilde devam etmekteyim. Sizin icin referans sayisi olmazsa olmaz ise lütfen kendinize baska bir telefon bakın o halde.
    Saygılar bizden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 18 Ağustos 2021; 15:47:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    Sizin satma niyetiniz varsa önce ürün sonra ödeme şeklinde alabilirim
    Hayırlı satışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm

• tarafımdan alınmıştır kargo bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: warlock69

tarafımdan alınmıştır kargo bekleniyor

Hayırlı olsun, yarin yetiştireceğim inşallah :)

Anlayışınız ve sonsuz güveniniz için teşekkür ederim

• Teşekkürler tlf elime geçti sıkıntısız hızlı kargo içinde tekrar teşekkürler paketlemeyi hiç demiyorum doğrusu zorla açtım korumalı bir şekilde aldım güvenle alış veriş yapıla bilir kendisi ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.