Hocam bilmediğim için soruyorum. Yazılımı kim atmış olabilir ki sıfır telefon bu ayrıca imei numaraları tutuyor üzerindeki kutusu ve normal baktığımızda. Kafam karıştı şimdi |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (55. sayfa)
-
-
Bir arkadaş daha vardı, o da direk kendisi Hongkong tan kendisi almış,onda da aynı fake yazılım vardı. Bende anlamadım :(quote:
Orijinalden alıntı: NOWITZKIHocam bilmediğim için soruyorum. Yazılımı kim atmış olabilir ki sıfır telefon bu ayrıca imei numaraları tutuyor üzerindeki kutusu ve normal baktığımızda. Kafam karıştı şimdi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NOWITZKIHocam bilmediğim için soruyorum. Yazılımı kim atmış olabilir ki sıfır telefon bu ayrıca imei numaraları tutuyor üzerindeki kutusu ve normal baktığımızda. Kafam karıştı şimdi
Satan kişiler önlem amaçlı yapıyor bunu. Şöyle anlatayım bazı cihazlar bazı ülkelerde çalışıyor, genelde yurtdışında hat yanında cihaz verirler başka hatla çalışmaz misal. Kimisi operatör bazlı kilitli oluyor kimisi ülke bazlı kilitli oluyor. Globalde çalışması için yazılımda değişiklik yaparlar. Birinde daha benzer durum olmuştu. Telaş yapılacak bir şey yok. Siz Fastboot yazılımını indirip kurun her şey normale dönecek, güncellemeleri alacaksınız sıkıntısız.
-
Mi 10, mi 10 pro ve poco f2 pro için imei kaydı yapanlar ve başkasına yaptıranlar imei1 için numaranın sonu herkezde 007 ilemi bitiyor acaba, bir yerde okumuştum imei1 sabit yani orjinal imei kalır imei2 bizim seçeceğimiz numara olur diyodu
-
Rom kaynaklı olarak sizde ters gösteriyor olabilir belki bende kendim kurcalayarak mi10 için repair yaptım sim1 007 ile bitiyor
Mi10 pro cihazimda eu rom v12.0.4.0 QjACNXM versiyonu yuklu. Kamerada makro modu calismiyor, cekim yaptigim zaman kamera kapatiliyor. Onun haricinde bazi stabilite problemleri zaman zaman yasiyorum. Baska bir rom oneriniz olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 12.0.7 var sıfır sıkınti macro Mode çalışıyor. Ama üstat theVerge 12.0.8 önermişti. İmkanım olmadı geçemedim henüz. Birde memnunum açıkçası hiç sorun ile karşılasmadim henüz. Elimde pek yatkın değil bu işlere halime razı oldum :)
Diger arkadas Pro kullaniyor. Yazilim olarak geriden geliyor biraz. Mi 10 da sorun cikmiyor genelde. Dun bir arkadasa EEA kurduk Pro cihazina hatlari gitti :) Garip sorunlar ayni seviye cihazlarda olunca tepem atiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Kasım 2020; 12:41:53 >
mı 10 proya imei atma gelmiş galiba. Piyasası nedir arkadaşlar bu cihazın? nereden alınabilir tavsiye ettiğiniz satıcı var mı?
Mi 8 'den terfi etmeyi planlıyorum, değer mi sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 3 Kasım 2020; 16:0:44 > -
Mi 10 ekran koruyucu tavsiye edicek var mı?
Evet şimdi baktım 12.0.4 te makro modunda mi 10 pro da kamera kapatılıyor başka bir sorunla karşılaşmadım magisk ile root attım pdc ile vowifi işini de hallettim volte aktif olunca vowifi kapanıyor olması gereken bu mudur bilmiyorum ama durum bu haricen galeri uygulamasında m4a uzantılı videoları göstermiyor dosya yöneticisinde hem görünüyor hemde video oynatıcı da oynuyor
benim anlamadığım bu rom işlerinde yıllardır yeni romlar yapıyorlar sürekli geliştiriyorlar. ellerinden gelse yeni işletim sistemi yazacak kadar donanımlı adamlar var. hala bir rom yüklüyoruz yok makro mod çalışmaz, yok hatlar gider falan filan... saçma sapan problemler :) 2021 olacak hala tam stabil her şeyi çalışan rom göremedik :)
-
Arkadaşlar merhaba ben de bir kaç telefon arasında kaldım fakat bu Xiaomi mi 10 ve mi 10 pro kamerası nasıldır özellikle fotoğraf açısından ? Huawei p30, Mate 20 , One + 8t ve 8 prolara göre ? Fiyat performans olarak da bakarsak eğer.
-
Çözüldü Mi 10 eu stabil rom 12.08 kodi ve vavoo uygulamaları siyah ekranda kalıyor sebebi veya çözümü bilen var mi
Çözüm 90hz desteklemediği için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldirim -- 7 Kasım 2020; 3:48:16 >
Dediklerinin hepsine saplar mi 10t pro yakın arkadaşımda var bu bile şahane dxomark diye site var gir bak sonuçlara güven 👍
Eyvallah bakayım bakalım bir de oradan inceleyim.Mi10 pro ve mi10t pro arasında gidip geliyorum aralarında epey fiyat var sanırım ekran kalitesinden vs.
Huaweilerin google sorunu imei sıkıntısı oluyor sanırım eledim zaten 1 yılı geçti o modelleri çıkalı.
Paran varsa 10 pro azsa t pro şuan t pro hakkında yorum yapabilirim mi 10dan 1 kamera eksik analens ve 2 kamerası aynı performans harika batarya büyük ekran 144hz ama lcd amoled değil t pro da aynı işi görür kamerada çok bi fark olmaz
Anladım hocam teşekkürler .Bakayım bütçeyi zorlarsam mi10 pro almaya çalışırım yoksa mi10t pro bakalım hayırlısı hangisi ise artık.
Hocam bana gelecek mi 10 pro bugün anca gelir. Alırken dikkat etmem gereken birsey var mi acaba. Kayıtlı gelecek telefon. Model numarasi ile ilgili geçmiş mesajlarda birseyler yazmıştınız netflix için. Model numarasi G ile bitmesi şart mi. C ile bitiyorsa rom vs yöntemler ile halledilebilir mi yine. Bir de imei atılmış telefonun eski imeine çevirme şansımız var mi acaba. BL açık kalsın ama rootsuz kullanmak istersem 8 ay kayıtsız yapabilir miyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X