Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.251
Cevap
132
Favori
584.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben konyadayım ordaki mi shoptan buraya getirtebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CenkBey17

ben konyadayım ordaki mi shoptan buraya getirtebilirmiyim

Arayıp görüşün ben doğuda yaşıyorum forum İstanbul mishop tan getirttim 2 stok vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: xf

Alıntıları Göster

Bunun apk sini direk kurup kullanabiliyor muyuz acemiyim biraz kusura bakma

• Bnm de elime bugün geçti 128-8 lik pro modeli cihaz genel olarak güzel pek bı eksiklik göremedim camerasi güzel oyun performansini 10-15 dakika kadar test ettim gayet iyi vallaha şuan için yaklasik 17.00den beri uğraşıyorum telefonla 7-8 saat te 76 dan 20 ye düştü sarji. Bence şuan için gayet iyi . Arkdaslar YouTube da sararma oluyor demişler bendecde aynı şekilde görüntü gözüme sararmis geldi.yanlız telefonun gerçekten ağırlığı hissediliyor bilginiz olsun bı de kamera dan dolayı telefon arka yüzünün üzerine yatmıyor çıkıntı azcik fazla 😀 bı 10 gün içinde ikinci bı yorum yaparım oyun ve batarya konularinda

• xf kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Yükledim arka kamera gayet güzel gece çekiminde. Gündüze de yarın bakarım. Ön kameraya işlemiyor diye okumuştum forumlarda gerçekten de öyle galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: xf

Alıntıları Göster

Kurdum uygulamayı fakat video kısmına girince donuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 25 Kasım 2020; 2:26:55 >

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt

Hocam şu videoyu izleyip yapın

Config bağlantısı da bu: https://androidfilehost.com/?w=files&flid=320085

• quote:

Orijinalden alıntı: herze

Hocam bu işlemler için pc ye gerek var mı? Yokss hepsinii telefondan halledebilir miyim

• Yurt disi giriş li t10 pro alan varmi fiyat i ne kadar imei atilirmiki

• Mağazadan alınan mi10t prolar için fazla fiyat istenildiğini okudum bazı yorumlarda. 10 gün kadar önce İstanbulda yaşayan bir arkadaşımdan mi store mağazasına gitmesini rica etmiştim cihazı alabilmek için. 128gb pro versiyonu vardı sadece ve 6000 TL isteniyordu fiyat neden daha fazla diye sorduğumda internete özel fiyat demişler. Ben de hem 256 olmadığından hem de fazla para kazandırmamak adına almamıştım. Sanırım aynı politikayı uyguluyor tüm mağazalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: herze

Bizim cihaz için config yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Yurt disi giriş li t10 pro alan varmi fiyat i ne kadar imei atilirmiki

Bence yurtdışı alma hocam yurtdışı cihazlarda telefon çekim sıkıntısı yaşayan arkadaşlarım var sanırım bazı bantlar kapalı geliyor ayrıca IMEI sorunu çok yaşanıyor ve telefon rootlanıyor tüm güvenlik devre dışı bazı bankacılık uygulamalarını yükleyemezsiniz ayrıca telefonlarda rom kaynaklı takılma donma vs yaşanıyor ben mi 10t pro almadan önce Asus rog phone 3 SD 865+ işlemci 12 ram versiyonunu alacaktım baktım internette birsürü satan var satanlarla bayiden alscskmıs gibi aradım konustum ben bu telefonu alacağım cok satan var neden satıyorsunuz diye hepsi alma dedi romlar su sıkıntılı telefon donuyor dediler nasıl yani 865+ işlemcili 600 k antutu puanı alan telefon nasıl donar dedim hepsi de bildiğin donuyor dediler sen kendinde sahibindende satanlarla arayıp konusabilirsin bayiden sıfır yurtdısı cihaz alacakmış gibi arayıp ya ben su cihazı alıcsm şimdi gidip ama çok satan gördüm sizi de gördüm neden satıyorsunuz falan gibisinden bilgi istedin mi hocam tecrübe oluyor anlatıyorlar samimi samimi yoksa direk niye satıyorsun dersen adam ihtiyacım var falan diyor sonra bende vazgecip mi 10t pro ya yöneldim dünden beri kullanıyorum kısa bir süre belki ama iyiki diyorum su an 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 25 Kasım 2020; 12:10:9 >

• 10 T'ye güncelleme geldi arkadaşlar

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Bizim cihaz için config yok sanırım

Alıntıları Göster

Ben de beceremedim. Kamera açtığımda config i görmüyor

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt

doğudaki mi shopa mı geldi direk evine mi geldi istanbuldan gelen ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy Krueger

10 T'ye güncelleme geldi arkadaşlar

Yazı stilinin adı nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Ben de beceremedim. Kamera açtığımda config i görmüyor

Alıntıları Göster

Kameranın alt kısmındaki siyah bölgeye çift tıklayınca config dosyası geliyor, restore diyorsun ama telefona özel bir şey yüklenmiyor.

Mi 10 pro config'i denedim ama bir şey değişmedi.

• https://www.testufo.com/ghosting#background=004040&separation=160&pps=480&graphics=bbufo.png&pursuit=1 bu testi deneyen oldu mu acaba?

• Poco M3 - Mi 10T Pro - Mi 10T Lite - Realme X7 Pro - Pixel 5 - İphone 12 Pro Max BATTERY TESTİ

Frankie Techyoutube
    POCO M3 vs Mi 10T Pro vs Mi 10T Lite vs Realme X7 Pro vs Pixel 5 vs 12 Pro Max BATTERY DRAIN TEST.
    https://www.youtube.com/watch?v=ROeb5E4B6PU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.