Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xiaomi Mi 4s 64 GB Satılık Satın Al 23 Mart 2017 10:46 1 1 Xiaomi Mi 4s 64 GB Satılık İki hat da kullanılabilir durumdadır. Ekim'de sıfır aldım cihazı, o zamandan beri çift hatlı kullanıyorum tertemiz sorunu yok hiçbi şekilde. Kayıtlı cihaz. Kutusu, şarj cihazı ve usb kablosuyla vereceğim makineyi. Takas sadece siyah iPhone 5 16 GB ile olur, başka telefon teklifleriyle gelmeyin rica ediyorum. İstanbul Avrupa içi elden teslim şeklinde olacak. Fiyat 800 tl. 05327110740 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gamepower Intense X60 27'' 165 Hz 2K Monitör + Acer Nitro RG321QU 31,5" IPS PANEL 170Hz 2K Monitör SEAGATE 1 TB HARİCİ HDD USB 3.0 Xiaomi Mi 4s 64 GB Satılık Xiaomi Mi 4s'le Takaslık iPhone 5 Arıyorum