Şimdi Ara

Xiaomi Mi 6 - Google Camera Kurulumu - Ana ve 2. Arka Kameralar İçin - Oreo ve Nougat - Root Gerekli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
13
Favori
19.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok soruluyordur ama garanti durumu nasıl oluyor root vs işlemlerinden sonra?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

Çok soruluyordur ama garanti durumu nasıl oluyor root vs işlemlerinden sonra?
    Cihazda sorun olursa, Mi Flash programi ile Stock romu flashlayip; Bl kilidini kapatabilirsiniz. Yani Bu şekilde bir sorun oluşturmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam siz olmasanız telefonu satardım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Teşekkür ederim hocam siz olmasanız telefonu satardım :D
    Rica ederim hocam, bir şekilde cihazdan tam performans almaya çalışıyoruz bizde Neyseki donanim iyi de, geliştiriciler De Yazılım desteği veriyor bize

• Global Beta 8.3.29'da ilk mesajda belirtilen işlemleri yaptım. Kamera siyah gösteriyor, neden olabilir acaba? Modül kurulu, belirtilen APK'yı kurdum. Stok kamera çalışıyor.

8.4.19 Global Beta - Epic Rom 8.5.2 İçin Eklentili Magisk Modülü ve Google Camera 5.2.022 Final - 1.0 BSG - Apk kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 20 Mayıs 2018; 21:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Global Beta 8.3.29'da ilk mesajda belirtilen işlemleri yaptım. Kamera siyah gösteriyor, neden olabilir acaba? Modül kurulu, belirtilen APK'yı kurdum. Stok kamera çalışıyor.

8.4.19 Global Beta - Epic Rom 8.5.2 İçin Eklentili Magisk Modülü ve Google Camera 5.2.022 Final - 1.0 BSG - Apk kurdum.
    Hocam siz Yanlış Modülü kurmuşsunuz. Apk da ise sorun yok.

Öncelikle Magiskten eski kurduğunuz modülü silin. Sonrasinda ise, Kullandiginiz Roma uygun modülü Magiskten kurdurun. Eğer Google Camera çalışmaz ise, Apk yi silip yeniden kurun.

Global Beta 8.3.29 için Magisk Modül Linki:https://drive.google.com/file/d/1D1GMsaBbKRl3hbIMDTKdrNt_BztnMn4A/view?usp=drivesdk

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Ben bu mesajı yazdıktan sonra bayağı bir olaylar oldu hocam. Hiç uğraşmayayım direk 8.4.19'a güncelleyeyim derken telefon Mi logosunda kaldı. Mi Flash ile sıfırdan 8.4.19 kurup işlemleri yaptım, şu anda sorunsuz kullanılıyor. Teşekkürler

• quote:

Ben bu mesajı yazdıktan sonra bayağı bir olaylar oldu hocam. Hiç uğraşmayayım direk 8.4.19'a güncelleyeyim derken telefon Mi logosunda kaldı. Mi Flash ile sıfırdan 8.4.19 kurup işlemleri yaptım, şu anda sorunsuz kullanılıyor. Teşekkürler
    Peki hocam sorun yok, fakat Beğenmezseniz 8.4.19 Global Beta'yı (Battery Drain Mevcut); 8.3.29'a dönmek isterseniz, önceki mesajımdaki modülü kullanabilirsiniz. Aklınızda bulunsun.
  • Eline sağlık hocam çok güzel konu olmuş. Sorunsuz bir şekilde tek seferde yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

Eline sağlık hocam çok güzel konu olmuş. Sorunsuz bir şekilde tek seferde yaptım.
    Sorunsuz halledebilmenize sevindim hocam, güle güle kullanın

Aynen hocam batarya sorununu fark ettim. 7 saat ekran süresi 4e düştü. Peki verilerimi kaybetmeden en hızlı şekilde nasıl güncelleme yapabilirim? Rootlu halde OTA'dan gelen güncellemeyi yaparsam ne olur?

• quote:

Aynen hocam batarya sorununu fark ettim. 7 saat ekran süresi 4e düştü. Peki verilerimi kaybetmeden en hızlı şekilde nasıl güncelleme yapabilirim? Rootlu halde OTA'dan gelen güncellemeyi yaparsam ne olur?
    Hocam siz verilerinizi yedekleyin, ne olur ne olmaz. Sonrasinda Twrp den 8.3.29u kurun hiçbir şey yapmadan. Sorunsuz açılması lazım Cihazin normal şartlarda. Tabi romu kurmadan önce, Magisk Modülünu kaldırın cihazdan, çakışma yapmasın.

• Portre modunu aktif ettim de derinlik efektini vermiyor nedense, başka bir ayar daha mı yapmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Portre modunu aktif ettim de derinlik efektini vermiyor nedense, başka bir ayar daha mı yapmam gerekiyor.
    İnsan Yüzünü algılaması gerekiyor hocam. Eğer insan yüzünde deniyorsaniz, mesafeyi değiştirip deneyin. Ben hiç sorun yaşamadım.

Tamam hocam öyleymiş, ben çiçek böcekte denedim de:)

• quote:

Tamam hocam öyleymiş, ben çiçek böcekte denedim de:)
    Keşke İnsan yüzü haricinde de çalışsa hocam En büyük eksikliği bu bana göre Google Camera nin. Insan yüzü haricinde, Portre modunu kapatip, Lens Blur özelligini kullanmak gerekiyor ne yazıkki.

Anladım, orijinal kamera appini de koydum bir kenara, gerekirse kullanırım diye.

• quote:

Anladım, orijinal kamera appini de koydum bir kenara, gerekirse kullanırım diye.
    Tabi hocam, Video çekmek için Stock Kamerayi kullandim ben İhtiyaç olunca. Google Camera kurulu iken nasılsa sorunsuz çalışmaya devam ediyor Stock Kamera

Google Camera'nın video performansını da beğendim, smooth bir geçişi var sen hızlı çevirsen de kamerayı, tam anlatamamiş olabilirim, ama izlerken güzel görünüyor :)
    Ayrıca anlatım için teşekkürler,güzel derleme olmuş.

• quote:

Google Camera'nın video performansını da beğendim, smooth bir geçişi var sen hızlı çevirsen de kamerayı, tam anlatamamiş olabilirim, ama izlerken güzel görünüyor :)
    Ayrıca anlatım için teşekkürler,güzel derleme olmuş.
    Ben Gece Video çektimde hocam, Eis sorun oluşturabiliyor Google Camera da Gece çekerseniz, aklinizda olsun.

Gündüz hiç ihtiyacım olmadi ama, denerim. Gündüzde ihtiyaç olunca sağolun .

Bu arada bu modüllerde (Oreo için olanlar), Stock Kameraya da Eis geliyor ama. Modülu kurunca Stock Kamera ile Video cekmeyi denediniz mi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.