Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlardan fotoğraf kalitesi yüksek ve çekim yaparken ekrana dokunarak odaklanma yapıyorsan anca bu kadar çekiyordur. Ben fotoğraf hiç kullanma çevrem bazen çekim yaparsa telefonumla pek beğenmiyorlar çekimleri. Sanırım iyi değil bu telefonun kamerası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdincerdinc

Ayarlardan fotoğraf kalitesi yüksek ve çekim yaparken ekrana dokunarak odaklanma yapıyorsan anca bu kadar çekiyordur. Ben fotoğraf hiç kullanma çevrem bazen çekim yaparsa telefonumla pek beğenmiyorlar çekimleri. Sanırım iyi değil bu telefonun kamerası.
    orta segment telefon iphone kamera performansı beklenemezdi diye düşünüyorum. mi 8 lite kullanan biri olarak diyorum ön kamerasının görülmeye değer mükkemmel bir seviyesi mevcut arka kamera karanlıkta çöp aydınlıkta iyi
  • İlk çıktığı zaman almıştım 6/128 olanını 2 yıl oldu sanırım. 1600-1700 gibi fiyata aldım diye hatırlıyorum. Beni şimdiye kadar hiç pişman etmedi birde spigen kılıfla 10 numara telefon oldu. Kamera benim için hiç önemli değil tarayıcı olarak kullanmam yetiyor.

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Valla öyle geçen sayfalarda gezerken bakmıstım spiegen kılıf %50 indirimli abi direk aldım dedigin gibi cuk diye oturdu on numara oldu bende migrostan aldım 128 gb 2000 liraya 2019 baslarinda

genel olarak memnunum kamera ile pek ilisigim yok ben genel olarak bu telefonda film izlerim ve cok guzel izleniyor buyuk olmasinin avantajıda budur heleki 4k film yakalayabilirsen on numara destekliyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    64 gb idi hocam genç bir arkadaşa sattım. Çok araştırdım dedi baktı içine sindi şimdi 9s kullanıyorum.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yeni TLF.
    Ben hala 8 lite ye devam.
    Bendeki de 128 GB

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 liteden memmundum hep 1100/1200 teklif geliyordu 1400 teklif gelince dedim değiştiriyimde iyi pili olan bir modele geçiyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

Hocam 8 liteden memmundum hep 1100/1200 teklif geliyordu 1400 teklif gelince dedim değiştiriyimde iyi pili olan bir modele geçiyim dedim.
    İyi yapmışsın, üst model sonuçta
    İmkanım olsa bende 10 alırım ama uçtu telefon fiyatları.
  • acabuco3 A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, bildirimler, kilit ekranı *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

• acabuco3 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

Bu normal mi?

• Arkadaşlar telefonun ekranı kırıldı. Düzgün ekran değişimi yapan yer bilen var mı İstanbul'da. İthalatçı firma kvk'ydı. Bir de bu xiaomi yetkili servisler falan var onlar nasıl

• Alalı 1 seneyi geçti. Çok telefon değiştirmeyen biri olarak, çok memnunum cihazdan. Güncelleme almaya da devam ediyor. Daha format bile atmadım. MIUI 12 bekliyoruz bakalım.
  • Haziran güvenlik güncellemesi gelmiş. 81mb

• 1.5 sene oldu cihazı alalı. Ne ekran koruyucu ne de kılıfla kullandım. Tabi buna bağlı olarak kılcal çizikler vs var telefonda illaki ama sağlamlığı hayrete düşürüyor beni. Askerde kaç kere ranzadan düştü,elimden düştü her yerde düştü çok şükür bi şey olmadı. Ama artık sıkıldım gibi telefondan ama değiştirince ekstra bi şeyde katmayacağını biliyorum diğer telefonların özellikle android olanların. Apple serisine geri döneceğim gibi tekrardan. 128 GB'lık model için kılcak çizikleride var tabi ne kadar istemem doğru olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.İ.N.G

1.5 sene oldu cihazı alalı. Ne ekran koruyucu ne de kılıfla kullandım. Tabi buna bağlı olarak kılcal çizikler vs var telefonda illaki ama sağlamlığı hayrete düşürüyor beni. Askerde kaç kere ranzadan düştü,elimden düştü her yerde düştü çok şükür bi şey olmadı. Ama artık sıkıldım gibi telefondan ama değiştirince ekstra bi şeyde katmayacağını biliyorum diğer telefonların özellikle android olanların. Apple serisine geri döneceğim gibi tekrardan. 128 GB'lık model için kılcak çizikleride var tabi ne kadar istemem doğru olur sizce?
    şansıymışsınız bence..
    Doğru dürüst düşürmedim ben telefonu.
    bir kere düştü. kılıfla ekran koruyucunun arasında milimetrik ter var oraya denk gelmiş , köşesinden çatladı ekran. kullanıma engel bir durum yok ama..
    yine de telefondan memnunum

• sui_cast S kullanıcısına yanıt
    Sakınılan göze çöp batar hocam hep böyle düşündüm bundan öncede iPhone 6 vardı onda da hiç kullanmadım. Neyse bakalım sıkıldım telefondan değişiklik arıyorum ama bu telefon varken pcyi açmaya ihtiyaçta duymuyorum büyüklüğü vs film izlerken çok yardımcı oluyor.
  • K.İ.N.G kullanıcısına yanıt
    Bundan önce HTC kullanıyordum. Hiç sakınmadım ama kasa metaldi. Sadece ekran koruyucu ile kullandım. Bunun arkası cam olduğu için gözüm kesmiyor :)

• 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.