|
*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (478. sayfa)
-
-
2K olabilir.
-
Hocam o fiyata f
Realme 5i var
Yalnız mi 8 lite dan geçeceksiniz geçmeyin pek bir şey fark etmez pil hariç -
Arkadaşlar yakın zamanda pil değiştiren oldumu? artık günde 2 kez şarj etmeye başladım batarya yi değiştirmeyi düşünüyorum varmı tavsiye ettiğiniz bir marka ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deji markayi çok ovuyorlar daha iyisi varmıdır bir fikrim yok açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaLed -- 23 Şubat 2021; 8:28:18 >
Ben deji ile değiştirdim yüzde 10 indirim ile 85 liraya aldım şuan için iyi güzel oldu alınabilir servis 280-300 lira arası bir rakama değiştiriyor piyasadan orjinal diye aldıgın pilinde orijinalliğine ben asla güvenmiyorum dejiile değiştirdim geçtim öneririm
Hocam kardeşim dede mi 8 lite var Mayıs'ta 2 yıl olacak
Pil artık bayağı yıprandı acaba garanti'den ücretsiz pil değişimi yapılır mı -
Sanmıyorum ama isterseniz genede bir servise götürün ücretsiz değişim sağlayacaklarını düşünmedigim için ben kendim değiştirdim
Samsung garanti dahilinde sorunsuz değiştiriyor bakalım bunlar ne yapacak -
Tamamdır hocam bendede 30 TL GittiGidiyor kuponu var diğer siyah olanı orjinal yazıyor ama pek öyle değil gibi. Siz memnun kaldıysaniz bende deji alayım.
Ben şuan için memnunum pil değişince telefon kendine geldi :)
quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
Hocam kardeşim dede mi 8 lite var Mayıs'ta 2 yıl olacak
Pil artık bayağı yıprandı acaba garanti'den ücretsiz pil değişimi yapılır mıHocam servise sordunuz mu ? Ücretsiz değişim yapıyorlar mı , benimde 2 sene oldu neredeyse 3 defa sarja takacağım bir günde
Hocam cihaz benim olsa şimdi yem kaç defa götürüp sormuştum ama kardeşim hala götürmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
Hocam cihaz benim olsa şimdi yem kaç defa götürüp sormuştum ama kardeşim hala götürmediAnladım hocam teşekkürler , az önce mail attım bakalım ne cevap verecekler
Yurtiçi 64/4'lüklerin piyasası nedir? 1000 liraya veriyorum ama 2 haftadır alıcı çıkmadı. Çok mu istiyorum sizce?
Bence çok falan değil hocam
Geçen gün yine dört 64'lük 1600 liraya gördüm internette acaba hangi kafayla koydu diye düşündüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cihazdan sonra mi 11 lite a geçilir on numara cihaz olmuş
Sanırım Mi8'i MiUi 12,5 için almışlar listeye.. Hatta bi yerde mi8 serisi diye gördüm ama şimdi bulamıyorum.
Var mı bizim telefonlara son güncelleme olarak MIUI 12,5 gelme şansı.. Haber vs..?
-
Ben görmedim videolarda da bahsetmiyorlar gelmeyecek sanırım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X