Bildirim
★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
Evet test cihazı gidiyor... -
Ben geçeceğine inanıyorum. Hatta bu yüzden mate 10 Pro almadım bekliyorum. Fiyatı 3500 ü geçmezse, tasarımı güzel olursa ve bataryası iyi olursa kesinlikle alırım. Kaç gündür bekleyip duruyorum :) sadece çentik olayı gıcık olmuş. Daha doğrusu çakma telefon izlenimi vermiş. P20 prodaki çentik gizleme özelliği olsa tadından yenmezquote:
Orijinalden alıntı: rasit019
Takip
Türkiye saati ile ne zaman tanıtılacak acaba ? birde telefonun dxomark puanı sizce MİX2S ve MATE10PRO yu geçermi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçti bile önceki mesajları okuyun :) -
Video Performansı nasıl ? -
Mesajı yazdıktan sonra okumuştum aynen geçmiş bilequote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__
Geçti bile önceki mesajları okuyun :)fiyatı ne olacak acaba sıradaki sorumuz bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
440 dolar hocam , tr de ithalatcı garantili olarak max 2600 olur. Bende mate 10 pro dan son anda vazgeçtim , aynı durumdayız :) -
-
Parmak izi Ekranda mı yoksa arkadamı gene ? -
Onla ilgili birşey paylaşılmadı ama %99 arkada. -
basın görsellerinde gözüküyor arkada -
ekrana gömülü parmak izi sensoru de geldi sanırım... -
Xiaomi mi 8 özel seri arkası şeffaf olacak 3700 yuan 600 dolar
xiaomi mi 8 modelinde 2700 yuan 430 dolar
Xiaomi mi 8 SE 1700 yuan 270 dolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serssseri -- 31 Mayıs 2018; 10:51:31 > -
Yakalaşık 600 dolar gibi bir fiyat ile çıkıyor türkiye satışı 3000 tl yi geçecek gibi -
-
600 doları nerden çıkardın hiçbiryerde öyle bir fiyattan bahsedilmedi. en son yazılan 440 dolardı. -
Özel seriymiş o arkası şeffaf olan ekranda parmak izi sensörü olan 3700 yuan olarak duyurdular fiyatını -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X