Şimdi Ara

Xiaomi Mi 8 sızdı: İşte akıllı telefonun teknik özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Herkes çentik diyor ama mi mix 2 de çift kamera şu bu dediler bizi yediler tek kamera ile çıkınca herkesin beklemediği oldu şimdi de çentik mentik deniyor xiaomi 'nin daha çentikli bir tane telefonu yok 2 ay da bir telefon çıkaran firma o yüzden dalgalı görüntüde de seçilmiyor bende tahminim bu yönde oldu ama kutunun arkasındaki çince yazılarda çentik ya da bunun gibi bir şey var diyorsa bir şey diyemem çincem olmayınca fransız kalıyorum.. :)
  • Ekrana gömülü parmak izi bence güzel bir olay olmuş ancak Mi6'nın tasarımını makyajlayıp ekran kasa oranını iyileştirmeleri yeterli iken neden diğer markalara uyup birebir bir tasarım anlayışına girmişler.

İnsanların benim tahmin ettiğim kadarıyla Xiaomi'den beklediği bu değil.

• Konunun başındaki resmi doğruluyor alttaki resimler. Orada sadece kırmızı kılıf kullanılmış, bence kılıfla bile hoş duruyor. Zaten çentik haric iPhone X tasarımını begenirdim. (Yanlardaki ucuz metal kaplama boyası hariç)

iOS yerine android li böyle bir tasarımi şahsen tercih ederim. Hele ki yarı fiyatına olursa.

Kamera performansıni da inşallah mix 2S in üzerine koymuşlardır.

Xiaomi Mi 8 sızdı: İşte akıllı telefonun teknik özellikleri

Xiaomi Mi 8 sızdı: İşte akıllı telefonun teknik özellikleri

• Eskiden telefonlar için takoz tabiri vardı,aynısı bunun içinde geçerli.

• 6.2 inç parlak bir ekran, piyasanın en güçlü çip seti ve 3300 miliamper batarya... Yani tamam, taşınabilir şarj aletleriniz çok güzel ama satmak için bu yola başvurmanıza gerek yok sayın Xiaomi...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.