Şimdi Ara

Xiaomi mi 8 / Xiaomi mix 2 s - sizce hangisini alsam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: by_xray

Mi Explorer versiyon dışında mi8 in bana göre çekici bir yanı yok. Çentik olayını ben sevmediğim için ekrana entegre parmak izi okuyucu benim çentiği görmezden gelmeme sebep olabilirdi ama ben Mix 2s yi tercih ettim. Gayet memnunum güzel kendine bağlayan bir cihaz elinizden düşürmek istemiyosunuz.
    selam 2s ten hala memnunmusun yapacağın yorum beim için önemli :) arkadaşımız almanyadan alacak ama hala kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: szgnsr

selam 2s ten hala memnunmusun yapacağın yorum beim için önemli :) arkadaşımız almanyadan alacak ama hala kararsızım

Alıntıları Göster
    Hala memnunum , uzun bi süre daha memnun kalacağım gibi geliyor. Eğer bulabiliyosan bence düşünmeden al :)
  • quote:

Hala memnunum , uzun bi süre daha memnun kalacağım gibi geliyor. Eğer bulabiliyosan bence düşünmeden al :)

Alıntıları Göster
    almanyada 500 euro dedi arkadaş 2700 tl civarı + pasaport kaydı

sabah gittigidiyor Cepport 3300 e KVK garantili ilanını görmüştüm şimdi yok

sence 3300 e KVK garantili mi almak iyi yoksa 500 euro + pasaport kaydıylamı almak iyi

pasaport kaydı nekadar tutar bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 5 Temmuz 2018; 17:15:24 >
  • quote:

sence 3300 e KVK garantili mi almak iyi yoksa 500 euro + pasaport kaydıylamı almak iyi

Alıntıları Göster
    KVK garantisi ne kadar iyidir bilmiyorum. Kız arkadaşıma 3 yıl önce yine Taiwanddan aldığım redmi note 3 pro da en ufak bir sorunla karşılaşmadık ve hala da sıkıntısız şekilde kullanıyor. Bana göre kolay bi şekilde hangisi eline geçiyosa ordan al. Pasaport kaydı 150 Tl civarı tutuyo. Yurt dışından alırsan 450 lira cebinde kalır. Gerisine sen karar ver.

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam almanya'da nereden alıyor? Almanyada da gümrük sorunu olur, fiyat yüksek çünkü.

Bende mi 8 ile mi mix 2s arasında kaldım, mi mix 2s siparişi verdim, beklemedeyim. Mix 2s alarak doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bu çentik olayından nefret ediyorum, bildirim ikonları gözükmüyor ekranın üstünde, pil yüzdesi gözükmüyor, sürekli bildirim panelini açacaksın. Birde tüm çentikli telefonlar birbirinin aynısı zaten. 2019 senesi çentik akımının sonu olacak, yeni trent motorlu ön kamera, çentik modası çok çabuk eskiyecek. Mix serisi daha özgün. Benim mix 2s den sonra ki hedefim oppo find x, resmen hayran kaldım cihaza, satışa çıksın, eğer global rom olursa kesinlikle almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Hocam almanya'da nereden alıyor? Almanyada da gümrük sorunu olur, fiyat yüksek çünkü.

Bende mi 8 ile mi mix 2s arasında kaldım, mi mix 2s siparişi verdim, beklemedeyim. Mix 2s alarak doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bu çentik olayından nefret ediyorum, bildirim ikonları gözükmüyor ekranın üstünde, pil yüzdesi gözükmüyor, sürekli bildirim panelini açacaksın. Birde tüm çentikli telefonlar birbirinin aynısı zaten. 2019 senesi çentik akımının sonu olacak, yeni trent motorlu ön kamera, çentik modası çok çabuk eskiyecek. Mix serisi daha özgün. Benim mix 2s den sonra ki hedefim oppo find x, resmen hayran kaldım cihaza, satışa çıksın, eğer global rom olursa kesinlikle almak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Valla bilmiyorumki nereden alacak bana fiyatları internetten bakıp söyledi 420 eurodan başlıyormuş.
    bende çentik sevmiyorum bencede çentik gelip geçici bişi sonra herkesin gözüne çirkin gelecek
    aldırıcam galiba ya bakalım aldırırsam yazarım tekrar.

• quote:

Alıntıları Göster
    Peki senin aldığın hangi kasa seramik kasa mı
    şu resimdeki seramik kasa galiba resimde göründüğü kadar güzelmidir :)

Xiaomi mi 8 / Xiaomi  mix 2 s - sizce hangisini alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 6 Temmuz 2018; 10:5:27 >

• quote:

Valla bilmiyorumki nereden alacak bana fiyatları internetten bakıp söyledi 420 eurodan başlıyormuş.
    bende çentik sevmiyorum bencede çentik gelip geçici bişi sonra herkesin gözüne çirkin gelecek
    aldırıcam galiba ya bakalım aldırırsam yazarım tekrar.

Alıntıları Göster
    Hocam AB ülkelerinde gümrük limiti 250 euro diye biliyorum, bence site linki iste bak. Sonra vergi vs. çıkmasın. Bende almanyadan çok telefon aldırttım ama hepsi 250 euro altı fiyatlardı.
  • Bende de böyle bi kararsızlık var iki telefon da hoşuma gidiyor. Mix 2s de ips lcd ekran var mi 8 de amoled ekran var. Bu iki ekran tipi arasında tam olarak ne farkı oldugunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Hocam AB ülkelerinde gümrük limiti 250 euro diye biliyorum, bence site linki iste bak. Sonra vergi vs. çıkmasın. Bende almanyadan çok telefon aldırttım ama hepsi 250 euro altı fiyatlardı.

Alıntıları Göster
    kutulu getirmeyecek kendi teli gibi getirecek
  • quote:

kutulu getirmeyecek kendi teli gibi getirecek

Alıntıları Göster
    Hocam yolcu yanında dilediği gibi getirebilir, kutulu da getirebilir sıkıntı yok, sıkıntı şu, mesela aliexpress yada banggood gibi sitelerden alır da almanya adresine isterse orada sıkıntı çıkar, ebay de, yada amazon de satış yapıyor, muhtemelen arkadaş oradan bakmıştır fiyatlara, sıkıntı çıkmaz o zaman.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Mix 2s lerin hepsi seramic kasa. Ben kilifinda kullaniyorum ama arada bir cikarip soyle bakiyorum telefona gerisini sen dusun :)

• quote:

Alıntıları Göster
    Mix 2s lerin hepsi seramic kasa. Ben kilifinda kullaniyorum ama arada bir cikarip soyle bakiyorum telefona gerisini sen dusun :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.