Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xiaomi Mi 9T Carbon Black 128 GB Satın Al 26 Kasım 2021 14:03 1 1 Xiaomi Mi 9T Carbon Black 128 GB 128 gb hafızalı karbon fiber siyah renk günlük kullandığım telefonu Mi 11 lite aldığım için satıyorum. Alındığı günden bu yana kılıf ve ekran koruyucu ile kullanıldığı için tertemiz cihazdır. Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.5 alır. Sadece şarj soketinin yanında usb kabloyu söküp takmaya bağlı ufak bir boya kalkmasından dolayı yarım puan kırdım. Geri kalanı çiziksiz ve sorunsuzdur. Imei kaydını kendim yapmıştım. Sadece sim 1 kayıtlı, pil performansı çok iyi. Bootloader kilidi açık ve rootlu cihaz. Dilediğiniz rom'u yükleyebilirsiniz. İstanbul anadolu yakası elden alış veriş yapılabilir, kargo ile diğer illere havale sonrası alıcı ödemeli kargo ile gönderilir. Kutusu ve aksesuarları eksiksizdir. Yanında 1 adet 8 dolar değerinde Nillkin kılıf hediye edilecektir.Özelden iletişime geçebilirsiniz.Fiyat 2250 tl.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] XBox Series S Tertemiz Kutulu Garantili iPhone 11 64 GB Yeşil - Sıfırdan Farksız (İndirim) Xbox 8. Nesil Phantom Black Gamepad 790 TL Satılık Acer Aspire 515 Ryzen 5 4500u 12GB Ram 256 GB SSD