Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro SD855/6GB/64GB/4000mAh Tr Garantili 4000 -> 4500 (Fiyat Arttı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
14.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sahsi satasmalarla bir yere varmanin imkani yok. Benimki bir oneriydi ve kanaatim de budur. Iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 12 Eylül 2019; 21:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok pahalı değil, ucuz, uygun diye diye zammı geçirdirttiniz. 4000 tl telefona para vereceksiniz ve ucuz diyeceksiniz!!! sıcak fırsatlarda gezmeyin 4000 tlye ucuz diyenler.Kimse muadilleri çok daha pahalı demesin, onlar extreme pahalı diye 4000 tl ye bu ucuz değil

• TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt
    bu cihazin bu vergilendirmelerle bu donanima sana gore pahaliysa almasin olur biter affedersin ama fakirsin diye cihaz pahali olmuyor 360 dolar olan cihaz uygundur kabul ediyorum ithalatcilar bu cihazi 3500 civari yapabilirler ama degisen bir sey gene yok alim gucunun olmamasi pahali yapmaz 1000 tl lik telefonlari kullan o zaman onlar uygun gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brgst -- 12 Eylül 2019; 22:6:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi 9 un isterse Z sini çıkarsınlar, o arka kamera çıkıntısını yok etmedikçe telefonu almayacağız. Mi 6 nın tasarımı süperdi, eşime vermiştim gözü gibi bakıyor vallahi. Seramik kapak, altın kaplama kamera çerçevesi.. Elimdeki mi 8 oyuncak gibi geliyor, 1 sene oldu alalı hala alışamadım.

Kusura bakma konu açtım diye zam yedirttim cihaza 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Brgst

bu cihazin bu vergilendirmelerle bu donanima sana gore pahaliysa almasin olur biter affedersin ama fakirsin diye cihaz pahali olmuyor 360 dolar olan cihaz uygundur kabul ediyorum ithalatcilar bu cihazi 3500 civari yapabilirler ama degisen bir sey gene yok alim gucunun olmamasi pahali yapmaz 1000 tl lik telefonlari kullan o zaman onlar uygun gelebilir
    fakir? müneccim misin yoksa. Zenginsin diye cihaz ucuz olmuyor, madem çok paran var buralarda gezme:)

hocam para oldugunu nerden cikardiniz zenginiz diyen olmadi 5 yildir ayni cihazi kullaniyordum 2 defa pilini degistirdim zar zor yeni cihaz aldim 2000tl kendi alim gucumuzu cihaza yansitmiyalim demek istedigim bu telefonun pahali gelmesi bizim alim gucumuz ile alakali ortalama her hangi turk vatandasi icinde 4000tl telefon icin cok kabul ediyorum bunu ama fiyatina gore iyi oldugu gercegini degistirmez

• https://www.facebook.com/380432752368993/posts/703026163442982/

Fiyat arttırıp başka firmalara goygoy yapan ciddiyetsiz evofone a yorumlarınızı atın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

https://www.facebook.com/380432752368993/posts/703026163442982/

Fiyat arttırıp başka firmalara goygoy yapan ciddiyetsiz evofone a yorumlarınızı atın bence
    Aynen çaktım olumsuz yorumu .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    4500 den kime tuturursak kafasiyla acemice ciddiyetsiz is yapiyorlar

• Siz burada uyuyan kurdu uyandırıyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Brgst

4500 den kime tuturursak kafasiyla acemice ciddiyetsiz is yapiyorlar
    o fiyatı verdikten sonra gider Samsung Note 9 alırım

Xiaomi Mi 9T Pro 4500 tl ye alacak kişi deli olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 13 Eylül 2019; 23:34:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilean_

Kimler mesela pm atabilir misiniz ? Bir de sarı siteyi anladım da mavi site dediğiniz neresi ?
    Face deki düdükçüler. Onlarda ne vergi ne masraf telefondan 1000tl götürüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

o fiyatı verdikten sonra gider Samsung Note 9 alırım

Xiaomi Mi 9T Pro 4500 tl ye alacak kişi deli olması lazım

Alıntıları Göster
    samsung note 9 en ucuz 5900TL iken o fiyatı ona veren akıllı mı peki ?

Mi 9T pro'ya 4500tl veren adam her türlü samsung note 9'a 5900TL veren adamdan akıllıdır.

He sen alır mısın dersen hayır almam mi 9T pro alacaksam gider 2800TL'ye alırım. note 8'i 1 yıl kullanan biri olarak note 9 bence 4.000TL'den fazla asla etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 18 Eylül 2019; 21:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

samsung note 9 en ucuz 5900TL iken o fiyatı ona veren akıllı mı peki ?

Mi 9T pro'ya 4500tl veren adam her türlü samsung note 9'a 5900TL veren adamdan akıllıdır.

He sen alır mısın dersen hayır almam mi 9T pro alacaksam gider 2800TL'ye alırım. note 8'i 1 yıl kullanan biri olarak note 9 bence 4.000TL'den fazla asla etmez.

Alıntıları Göster
    Note 9 5900 tl edecek telefon değil 4500 - 5000 tl arasında olursa her türlü mi 9 dan daha iyi

Xiaomi ne kadar gözünüzde büyüttünüz Xiaomi oldu iphone 11

Samsung Note 9 4.867 TL (Distribütör Garantili, Mağazadan - 6 Taksit)

Bir telefona asla 4000 - 5000 tl para vermem

vermem için maaşım 12000 - 15000 tl olması gerekir 1 telefon için kendimi 2 ay sıkıntıya sokmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Eylül 2019; 22:46:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Note 9 5900 tl edecek telefon değil 4500 - 5000 tl arasında olursa her türlü mi 9 dan daha iyi

Xiaomi ne kadar gözünüzde büyüttünüz Xiaomi oldu iphone 11

Samsung Note 9 4.867 TL (Distribütör Garantili, Mağazadan - 6 Taksit)
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-note-9-bu-fiyat-hicbiryerde-yok-kacirmayin-695455059/detay

Bir telefona asla 4000 - 5000 tl para vermem

vermem için maaşım 12000 - 15000 tl olması gerekir 1 telefon için kendimi 2 ay sıkıntıya sokmam

Alıntıları Göster
    Hocam linkini verdiğiniz satıcı tabir yerinde ise çakal satıcı siz bu satıcıya gidin ilandaki gibi kredi kartı ile taksit ile ödemek istiyorum deyin bakalım size ne fiyat çıkaracak en az %12-%13 komisyon koyuyorlar. üstelik samsung türkiye garantili de değil telefon gelecek size 5.500TL'ye.. zaten Samsung türkiye garantili note 9'u kampanya ile geçmişte 4.900'e falan alınabiliyordu. Kaldı ki şuan alınmaz tasarımı eski nesil takoz gibi bir telefon. 5500TL buna vereceğime Kampanya ile 200-300TL fazlaya s10+ alırım..

özetle hiçbir telefona bu fiyatlar verilmez. Xiaomi Mi 9T Pro 2650TL'ye satılıyor.

Bu arada Ana Telefon olarak Huawei Mate 20x , 2.telefon olarak da Samsung A70 kullanıyorum şuan. Bunu söyleme sebebim bir dönem 1.telefon olarak note 8 kullanmayı denedim batarya yüzünden olmadı, 2.telefon olarak kullanmak istedim yine batarya kötüydü, onu A70 ile değiştirdim şimdi çok memnunum nerdeyse ekran kalitesi note 8'e çok yakın ekran ve batarya daha büyük üstelik exynos gibi durduk yerde şarj yemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 18 Eylül 2019; 22:56:54 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.