Bildirim
XİAOMİ Mİ A2?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tekrardan merhabalar bunu kullanıcı konularında sorsanız daha iyi hocam
Ama kendinize şu soruyu sorun miui mi veya saf android mi?
Birinde kendiniz seçiyorsunuz root filan atıp kullanıyorsunuz ikincisinde mia2 cihazına google güncelleme gönderiyor hangisini isterseniz ama mi a2 daha güncel kamera vs özellikler olarak mi note 3ün rom atmazsanız vericeği batarya süresi çok üstün olmaz diye düşünüyorum çünkü öteki tarafta pure Android var ben olsam mi a2 seçerdim ama mi note3 sevenide çok
Pardon mi a2 32gb alırsan 400 tl karda oluyorsun ben kesinlikle mi a2 tavsiye ederim zaten batarya çok fark yok saf android kullanımda sıkıntı olmaz bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBD9CC12F -- 31 Ağustos 2018; 19:4:54 > -
çok teşekkür ederim cevabınız için
yeni olduğum için pek hakim değilim nereye ne yazacağım hakkında yavaş yavaş öğrenicem. -
Hocam yanlış anlamayında dediğimi yapsanız daha iyi olur mi a2 kamerada daha iyi 2000 tl bulunabiliyor ve saf android 2 yıl tüm güncellemeleri alacak +1 yıl güvenlik güncellemesi diğer türlü custom rom ile işiniz yoksa ötekini almanın avantajı yok xiaomi her yeni cihazında kendini geliştiriyor o zaman yeni olanı almak daha karlı +400 tl sizde kalır batarya farkıda pek yok hem yeni tasarım
Ayrıca acele edin her hafta 300 ile 500 tl civarı dolar zammı geliyor alamayabilirsiniz
Bu mia2:
https://forum.donanimhaber.com/mi-a2-mi-a2-lite-mi-6x-ana-konu-kullanici-kulubu-resmi-turkiye-fiyatlari-belirlendi--133558798-4
Bu da mi note 3:
https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-note-3-kullanici-kulubu-ana-konu--130357370
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBD9CC12F -- 31 Ağustos 2018; 22:34:0 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X