Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xiaomi Mi A2 64 GB Blue 22 Ay Garantili (Xiaomi Türkiye Garantili) Satın Al 6 Mart 2020 13:13 1 1 Xiaomi Mi A2 64 GB Blue 22 Ay Garantili (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürün Lite değildir dikkat ediniz. Babam telefon beğenmediği için sadece 8 gün kullanıldı ve sonra kapalı şekilde durdu. Üründe hiçbir sıkıntı yoktur sıfırından tek sorunu açık kutu olmasıdır. İstanbul- Kadıköy, Üsküdar, Kozyatağı elden teslim edilir. Kargo olayına girmek istemiyorum elden teslim etmek tercihimdir. Dahili Hafıza 64 GBRAM Kapasitesi 4 GBİşlemci Hızı 2,2 GHz Quad Core + 1,8 GHz Quad CoreHafıza Kartı Tipi Micro SDParmak İzi Okuma VarEkran ÖzellikleriEkran Boyutu 5.99'Ekran Çözünürlüğü 1080 x 2160Ekran Teknolojisi IPS LCDEkran Renk Sayısı 16 MilyonKamera ÖzellikleriArka Kamera Çözünürlüğü 12 MP + 12Ön Kamera Çözünürlüğü 20 MPArka Kamera Zoom 3x, VarEntegre Flaş VarBatarya ÖzellikleriBatarya Kapasitesi 3010 mAhPil Türü Li-ionBağlantı ÖzellikleriMobil Bağlantı Hızı 4.5GBluetooth VarÇift Sim Kart Desteği VarWi-Fi 802.11 a/b/g/n/acNFC Yokİşletim Sistemi Özellikleriİşletim Sistemi Versiyonu Android 8.1 (Oreo)Temel BilgilerModel Mi A2Renk BlueTelefon Boyutları 158.7 x 75.4 x 7.3 mmAğırlık 166 grSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Aralık 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İphone 6S GRİ 64 GB SATILIK!!! Xiaomi Note 10 128 GB SİYAH (IMEI REPAİR) Seiko SSC445 MENS BRACELET Two-Tone Chronograph Solar Dress Saat Xiaomi Mi A2 64 GB Blue 22 Ay Garantili (Xiaomi Türkiye Garantili)