Bildirim
Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (2. sayfa)
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
mi a1 ve a2 lite ön kameralar çok farklı mı ? a2 lite ın ki çok dar açılıquote:
Orijinalden alıntı: froster2006
Anneme aldigim teli kullanmaya basladi %69 parlaklikta otomatik ayarlayici ile kullaniyor.Ilk dikkatimi ceken fazla isinmamasi oldu.Ikinciside pil suresi ki mobille kullaniyor yazlikta ,10 saatin uzerinde daha dogrusu 12 saat civarinda.Cidden cok sasirdim.Babamdada mi a1 var ancak o kadar basarili degil.
Ikisi arasindaki farklardan en goze batani ekran a2 lite te biraz daha parlak.Kalinlik haliyle fazla ancak sarja takmama luksu herseyi tolore ediyor.
Migrostan alirken personel yanima geldi acarken gozledi,rica etti bakti.Sonra erkek arkadasini arayarak centik denen durumun var oldugunu begendigini soyledi.
Sozun ozu bu fiyatlar ile ne yazikki iyi bir urun gibi duruyor.Agiz tadi ile umarim herkes kullanir.
-
Bu ekran süreleri için kapatmamiz gereken yapmamız gereken ayarlar varmı 8 9 saat benim ekran sürem ekranı kıssaam bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kameraya kötü diyoruzda, iphone x olmuş 7000TL, note 9 8000TL, P20 pro 5-6000 TL.
100.000 liraya aldığın renault symbolden, 500.000 TL' lik bmw performansı bekleyemezsin. kamera çok iyi değil ama kimseyi de yaya bırakmaz merak etmeyin.
Valla hocam hiç ayar yapmadım aldığım gibi kullanıyorum,ben de bazen 12 saat alıyorum bazen 8 saat nedenini anlayamıyorum
arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum 3 senedir mi4 kullanıyorum miui arayüzüne alıştım android one nasıl acaba alışabilir miyim ? redmi 5 plus -redmi s2- a2 lite arasında kaldım açıkcası a2 tasarım şekil olarak filan daha cazip geliyor ama arayüz yüzünden redmi 5 plusa kayıyor gibi gönlüm yorumlarınızı bekliyorum. -
-
A2 lite ın en iyi özelliği bataryası bence
kullanan arkadaşlar telin agırlıgı nasıl memnunmusunuz yani elde tasıma.felan ben arastirdim 178 gibi bir agirlik var sizce durum nasıl
quote:
Orijinalden alıntı: Bysnbad
kullanan arkadaşlar telin agırlıgı nasıl memnunmusunuz yani elde tasıma.felan ben arastirdim 178 gibi bir agirlik var sizce durum nasıl
Telefon ağır ama 2 günde bir şarj etmek güzel...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar alacağım telefona karar verdim xiaomi mi a2 lite hepsiburada üzerinden alacağım fakat telefonu farklı fiyatlarda satan 5-6 firma var:
Alan Memnun
Laptopfırsatı
EBRAR TİCARET
Birnumara
Hepsiburada(kendileri de satıyor şuan kendisinden almaktan yanayım ama size sormak istedim)
bu firmalardan xiaomi telefon alan var mı ? sizce en güvenilir global sürüm yollayacak olan hangisidir cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
Hocam bulunduğunuz yerde migros yada kipalara sordunuz mu? o şubede olmasa da bilgisayardan stoklara bakıp size en yakın nerede olduğunu söyleme şansları var. Migrosun dergisi bu ayın 15'ine kadar geçerli. Yeni parti mal gelirse yine aynı fiyattan satacaktır. HAtta size tavsiyem eylül 15 i bekleyin ki migrosun sonraki kampanya dönemi başlasın. O zaman uygun xiaomi telefon olma şansı baya yüksek.
Baktınız yok, o zaman bu dediğiniz yerlere yönelin derim.
Bol şans. -
hocam 100 tl bonus veriyor 1400 tlye geliyor telefon o da 14 eylül 23.59da bitecek beklersem gelmezse bu sefer daha çok zararda olacağım ondan :D sanırım alıcam ya akşam bugün migroslara sorayım ama ankara da sanmıyorum ki kalmış olsun. -
Anladım hocam. Umarım migrosda bulursunuz. Eee denizde kum Angarada migros.. Bol şans.
Merhaba arkadaşlar.3 gün çnce gelen güncelleme cihazı kapattı. Reboot ekranında kalıyor. Cihaz redmi 6 pro. Global sürüm vardı üzerinde. Aliexspressten alınma. Bootloaderin açık olup olmadığından emin değilim. Tavsiyelerinizç nedir? -
-
yok hocam ya 3-4 migros gezdim :D kalmadı elimizde dolar kurundan dolayı ne zaman getireceğimiz belli değil dedi sanırım 1450 tlye hepsiburadadan alacağım. ama hangi satıcı iyidir karar veremedim sanırım hepsiburadanın kendisinden alacağım. -
Ben migrosda sonuncuyu almıştım. Mağaza müdürü diğer müşterilere aynısını söylüyordu. 1 hafta sonra buradaki arkadaşlar "yeni ürün gelmiş, ben aldım" tarzı şeyler söyleyince bi umut hala vardır demiştim. Sağlık olsun üstadım. HAyırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 9 Eylül 2018; 20:23:3 > -
Merhaba arkadaşlar, bu cihaz güncellemeleri ne zaman almaya başlıyor? Aylık güvenlik yamaları, ayın kaçından itibaren veriliyor?
Merhaba. Cihaz açılmıyor işte. PC den kontrol ettim kapalı diyor. Açılması için forum doldurdum. Bakalım cevap ne olacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X