Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmadi bende kurayim. Uzun vadede merak ediyorum aslinda. 1 2 ay evde olmayacağım. Sıkıntı olmaz herhalde. Şuan ki romda 2gunde bir resetleme ile kullaniyorum. Dışarıda şebeke 0 çubuk oluyor net girmiyor cildirtiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam bizde sizi bekliyorduk. Bir tek Sylas hocam kaldı, o da geldi mi görev tamam. Bendeki 11.05'de de aynısı oluyordu önceden. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu. Şu anda iyi. Çalışana kadar yeniden başlatın, olacaktır diye düşünüyorum.
  • Miui kullanırken bootloaderı kitlemeyin bu arada arkadaşlar. Cihaz brick olur açılmaz. Garantilik bir durumda stok roma dönüp kitleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemres 06

MİUİ 11 andoid 9 tabanlı sorun yok ancak 12 geldiğinde android 10 olur zaten 10 da ki özellikleden fazlası var eksiği yok global rom kararlı..Parmak izini kayıt ederken parmağınızı titreşi geldiğinde değişik yönlerini okutmanız gerekiyor farklı açılardan..Ben de sorun yok..talimatlara göre hareket edin..

Alıntıları Göster
    Parmak izini kaç defa denediysem ekleyemedim.
    İkinci bölümün son aşamasında eklenemedi,tekrar deneyin mesajı veriyor.

Oysaki android öne sorunsuz ekliyordu.bir püf noktası varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cce kullanıcısına yanıt
    Evet püf noktası var. 1.bölümde problem yok zaten. 2.bölümde hafifce kaldırıp değdirin diyorya orda hızlı yapın. Hızlı bir şekilde parmağınızı sensöre değdirip kaldırın olana kadar...

• Suan miui 11.07 romundayım ama ilginctir saf android 9 daki çagri geldiginde (4g de) beklemeye almama aktif gorusmeyi sonlandirma problemi bunda da var. Tuhaf

Volte ile alakali dosyalar ayni demekki.

• Telefon şişmesin diye pil tasarrufundan bunu ayarladım uyurken yeniden başlatıyor alarm vs. çalışmaya devam ediyor. Çok kullanışlı.

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

• Arkadaşlar telefonda otomatik güncelleme açıkmış bu sabah telefonu açınca otomatik olarak güncelledi telefonu. Yanlız burdaki yorumların aksine telefon bence çok daha stabil hale geldi. Yaklaşık 3 saatir kullanıyorum herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Üstelik güncellemeden sonra factory reset de atmadım. Önümüzde ki günler neler gösterecek bilmiyorum ama benim şuan için izlenimlerim oldukça olumlu. Özellikle sistemsel karanlık modu çok hoşuma gitti. Sizle paylaşmak istedim. İyi günler herkese.
    Not : Cihaz 3/32 GB modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: 330neo

Arkadaşlar telefonda otomatik güncelleme açıkmış bu sabah telefonu açınca otomatik olarak güncelledi telefonu. Yanlız burdaki yorumların aksine telefon bence çok daha stabil hale geldi. Yaklaşık 3 saatir kullanıyorum herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Üstelik güncellemeden sonra factory reset de atmadım. Önümüzde ki günler neler gösterecek bilmiyorum ama benim şuan için izlenimlerim oldukça olumlu. Özellikle sistemsel karanlık modu çok hoşuma gitti. Sizle paylaşmak istedim. İyi günler herkese.
    Not : Cihaz 3/32 GB modeli.
    İlk etapta öyle gelir yada öyle stabil olduğunu hissedersiniz ama ilerleyen zamanlarda geç şarj olma, şebekede dalgalanma (4g), ram yönetimi (çoklu görev) nin berbat olduğunu fark etmeye başladığınızda cihazı kırmak istersiniz

Sistemsel lag ve grafiksel bozukluklardan bahsetmiyorum bile... Android 9u mumla ararsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatice -- 28 Haziran 2020; 13:59:32 >

• 330neo kullanıcısına yanıt
    Benim telefon da otomatik güncelleme yaptı ... Daha akıcı evet ama ekran süresi 9'a göre bariz azaldı bunu nasıl yapacağız ?

Hocam umarım bu dediklerinizi yaşamam 😆 Deneyimlerimi aktaracağım.

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef bu konuda bilgim yok.

Hocam saf Android'e göre Miui'ın ram yönetimini nasıl buldunuz? Saf Android'in sorunsuz sürümlerine kıyasla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

Hocam saf Android'e göre Miui'ın ram yönetimini nasıl buldunuz? Saf Android'in sorunsuz sürümlerine kıyasla.
    Merhaba şu temayı bir deneyin harika buldum telefon bu kadar mı güzel olur miui ye aşık oldum resmen sonuna kadar bu arayüzle devam etmek isterim geçen 7 ay için üzgünüm..Ha bu telefonların bataryası sabit bittiği zaman ne yapacağız yeni telefon mu alacağız..Uİ 12 temanın adı..
    Hocam haklı çıktınız. Batarya tüketiminde kısmi bir artış özellikle de 4Gde dalgalanmalar var. Şimdi size sorum şu Android 9'a geri dönmem durumunda tüm dosyalarım gidecek sanırım. Bunun için MIUI rom denemek istiyorum. Rica etsem bu işlemi root olmadan yapabileceğim bir adres var mı ? Teşekkürler.

• Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ram yönetiminin android 10dan daha iyi olduğunu söyleyebiliimr, aynı şekilde stabil çalışıyor. Ancak android 9 kadar stabil değil. Gerek stabilite olsun, gerekse ram yönetimi olsun gerekse de batarya performansı olsun android 9 çok daha iyi. Miui 11.07 kullanıyordum ancak okuma modu stabil çalışmıyordu. Cihaz dün kendi kendine restart atınca benim de şalterler attı ve android 9, ocak 2020 yamasına döndüm. Miui de gerekli temiz kurulum aşamalarını gerçekleştirmiştim. Benim için stabilite önemli, öyle çok fazla özellik peşinde değilim. Yeterki olan özellikler sağlam çalışsın, can sıkmasın...

• 330neo kullanıcısına yanıt
    Miui rom için bu siteyi takip edebilirsiniz. Ben de burdan yararlanmıştım tabii burdan bir arkadaşın tavsiyesi uzerine ssnırım cemres 06 idi. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Kolay gelsin...

c.mi.com
    [Custom Rom] MIUI 11 - Mi A2 Lite - Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/global/thread-2533577-1-0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatice -- 29 Haziran 2020; 18:39:13 >

Teşekkürler hocam yükledim kullanıyorum şuan için estetik olarak MIUI çok hoşuma gitti yeni telefon almış gibi oldum 😅 Stabilite olarak Android One ile aynı diyebilirim belki bir tık daha iyi. Bakalım zaman neler gösterecek. Birçok uygulamam var ikide bir format atmak işkence oluyor umarım bir sorun çıkarmaz. Sizin dediğiniz gibi kendi kendine reset atarsa vay halimize. Son olarak bir sorun dikkatimi çekti. Bizim Android One da menüyü açtığımız hareketi yapınca bomboş beyaz bir sayfa çıkıyor. Sizde de var mıydı bu ? Bu arada Mi11.07 yükü.

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.