Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sirasi önemli once oem kilidi acin sonra kuruluma geçin.

NURULLAH YILMAZyoutube
    MI A2 Lite OEM Kilidini Devre Dışı Bırakmak
    https://www.youtube.com/watch?v=j5KpwQd6H4c&feature=youtu.be

NURULLAH YILMAZyoutube
    MI A2 LITE SÜRÜM DÜŞÜRME REHBERİ
    https://www.youtube.com/watch?v=fBja_wl-G4M&feature=youtu.be

Su iki videoyu izleyin.

Rom linki şu: Ayrica minimal adb fastboot ve mi flash tools programlari da google dan edinin. Videolarla çok basit kurrsiniz.

http://bigota.d.miui.com/V10.0.18.0.PDLMIXM/daisy_global_images_V10.0.18.0.PDLMIXM_20200109.0000.00_9.0_a7b709656c.tgz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nzavus kullanıcısına yanıt
    Mi A2 Lite Türkiye 🇹🇷
    🇹🇷
    telegram
    Mi A2 Lite Türkiye 🇹🇷
    https://t.me/MiA2LiteTurkiye

Yardimci olur arkadaşlar.

• Anneme 2 yil.once aldigim 32gb lik a2 lite a dun baktigimda uygulamalar arasi gecis yapar iken sanki donarak,takilarak gecmekte.Bunu nasil duzeltebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Android 10 mu ?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Evet android 10☹️

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Biraz yukarida android 9 gecis videosu ve linkleri koydum. Mevburen onu yakicaksiniz. Şansınız yoksa telefonu günde 1 kere resetleyip kullanin anlik çözüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Anneme 2 yil.once aldigim 32gb lik a2 lite a dun baktigimda uygulamalar arasi gecis yapar iken sanki donarak,takilarak gecmekte.Bunu nasil duzeltebilirim.

Şimdiden teşekkürler.
    Aynısı benin telefonda da olmaya başladı. fps düşüşü gibi takıla takıla açılıyor her şey
    Teşekkür ederim bu youtube kanalındaki videolarla hepsini hallettim

• mczb57 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Videodeki arkadaşı taniyorum ben değilim bu arada bi like atin hicam

Atmam mi hocam abone olup yorum bile yaptım eline sağlık çok güzel hazırlamış videoları

• Sayın ustalar şimdi ben buna kendi 8.1 romunu yüklesem sonrada magisk le rootlasam sistem güncellemelerini yapamaz hale gelir mi .? hep 8.1 de kalır mı .? amacım öyle

kullanmakta. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim , şimdiden teşşekürler.

Not: Android 10 Haziran sürümünden düşürücem.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D9EB68E1 -- 23 Temmuz 2020; 17:23:26 >
  • Evet indirir ama kuramaz hata verir. Ben durdum hala öyle duruyr güncelleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Kaliteli ekran takilirsa eskisi gibi olur ekrana bağlı. Kaliteli servislerde yaptirin.
    Günaydın.. Alt ekranda herhangi bir sorun olmadığı için sadece cam değşimi yaptırdım 150 tl ye fena değil kullanıyorum herhangi bir dokunmatik sorunu yaşamadım biraz beyaz renkte solma var ama o da camın renginden sanırım nihayteinde orjinal cam üretilmiyor komple ekran değişimi yapıyorlar telefon fiyatı da maşaallah 2200 ü görmüş..MİUİ 11.07 ye devam akıcı stabil..
  • Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Günaydın aynen bölgeyi Hindistan yapınca yüz tanıma geldi çok da başarılı ama ben gerek görmedim pek şifre kullanmayı sevmiyorum malum hanımlar şifreli telefonları sevmiyor
  • aylık güncelleme de göndermez oldular. git gide beter olun diyorlar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 39nicolasanelka

aylık güncelleme de göndermez oldular. git gide beter olun diyorlar sanırım.
    Tek çaresi var benim için 8.1 e geri dönüp rootlayıp güncellemeleri kuramamasını sağlamak bi kaç ay yapamam böyle bişey işlerimden dolayı sonra bi ara kesinlikle yapıcam bu dediğimi. 8.1 şarj gitmiyo gibi bişeydi bi sıkıntısınada rastlamamıştım , halt var gibi 9 a güncelledik şarj daha hızlı bitmeye başladı yetmedi 10 a güncelledik iyice işin cılkı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D9EB68E1 -- 26 Temmuz 2020; 22:2:45 >
  • Bu ay sonuna kadar bekleyeceğim, eğer güncelleme gelip hatalar biraz olsun düzelmezse telefonu satmayı düşünüyorum arkadaşlar. Xiaomiye son bir şans vereceğim. Aklımda ikinci el mi 9t almak var. Şöyle iyi kamerası olan, mümkünse gcam yüklenebilen, önerebileceğiniz başka bir model olur mu? Bir de telefonu ne kadara satabilirim 3 ay daha garantisi var hatasız siyah 64 gb 4 gb ram

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D9EB68E1

Tek çaresi var benim için 8.1 e geri dönüp rootlayıp güncellemeleri kuramamasını sağlamak bi kaç ay yapamam böyle bişey işlerimden dolayı sonra bi ara kesinlikle yapıcam bu dediğimi. 8.1 şarj gitmiyo gibi bişeydi bi sıkıntısınada rastlamamıştım , halt var gibi 9 a güncelledik şarj daha hızlı bitmeye başladı yetmedi 10 a güncelledik iyice işin cılkı çıktı.

Alıntıları Göster
    aynı şeyleri düşünüyorum.
    özellikle ram konusunu çözmezseler 8 e dönmeye niyetliyim ben de.

• Günaydin arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama neden saf android arayüzde ısrar ediyorsunuz MİUİ arayüz oldukça akıcı ve stabil harika romlar var bunlardan bir tanesini kurun kullanın bu saatten sonra bu telefona yapıcı bir güncelleme beklemek hayal bana göre..
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.