Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: force444

Smart ip tv playstore da var şimdi yine baktım kontrol edin ve bende playstordan yükledim stabil ve çok hızlı yanlız 7 gün denem süresi var 7 gün sonra 5.5 euro ücreti var almaya değer.
    Sizin cihaz da S modeli mi ve android 8.1 mi yüklü acaba? smart iptv'yi playstore'da bulamadım ben. iptv smarters kullanıyorum o yüzden. Merak ettim pc ile playstordan da aradım onda bile bulunamadı diyor. Çok garip sizde olup da ben de olmaması.
  • ledda kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledda

Sizin cihaz da S modeli mi ve android 8.1 mi yüklü acaba? smart iptv'yi playstore'da bulamadım ben. iptv smarters kullanıyorum o yüzden. Merak ettim pc ile playstordan da aradım onda bile bulunamadı diyor. Çok garip sizde olup da ben de olmaması.

Alıntıları Göster
    Hayır s modeli değil mi box 3 androit 8 yüklü bende, sizde smart ip tv nasıl çıkmıyor anlamadım markette var playstorede.

Bahsetiğimiz smart ip tv budur değilmihttps://siptv.app/news/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi force444 -- 8 Aralık 2018; 21:17:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Çok teşekkür ederim, air mouse tavsiyeniz var mı?
    Ben mele airmouse almışdım aliexpresden klavyeli baya iyi fakat şuan fiyat baya yüksek ben 60tl gibi birşeye aldım şimdi 150tl gibi rakamlarda memnunum birde flyairmouse var oda klavyeli fiyat uygun alınabilir 40 50tl gibi bir fiyat var aliexpresden bakabilirsiniz yanlız klavyeli olanlardan alırsanız işinizi görür, iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi force444 -- 8 Aralık 2018; 22:9:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: force444

Hayır s modeli değil mi box 3 androit 8 yüklü bende, sizde smart ip tv nasıl çıkmıyor anlamadım markette var playstorede.

Bahsetiğimiz smart ip tv budur değilmihttps://siptv.app/news/

Alıntıları Göster
    Aynen eklediğiniz linkteki uygulama o bende yok işte. iptv smarters da başarılı ama. Teşekkür ederim ilginize.

• Çok teşekkürler.

Chrome çalışmıyorsa dizi sitelerinden dizi izlemek pek mümkün olmaz herhalde değil mi ?

Bu durumda netflix ve usbdeki filmler filan izlenebilir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: arastir

Çok teşekkürler.

Chrome çalışmıyorsa dizi sitelerinden dizi izlemek pek mümkün olmaz herhalde değil mi ?

Bu durumda netflix ve usbdeki filmler filan izlenebilir herhalde
    chrome çalışmıyor demedim airmouse ile kullanabilirsin kendi kumandası işlevsiz chromda, fakat şöyle bir öneri sundum kodi varken chrome işlevsiz oluyor kodiyi araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ledda

Aynen eklediğiniz linkteki uygulama o bende yok işte. iptv smarters da başarılı ama. Teşekkür ederim ilginize.

Alıntıları Göster
    İnanın sorunun nasıl olduğunu bilmiyorum ben şimdi yine baktım playstorede var çok ilginç sizde olmaması ama farklı iptv ler de işinizi görür sanırım.

• Teşekkür ederim.

• bu enteresan bir durum çünkü ilk aldığımda gözüme çarpmıştı hatta tv'deki lisansımı buraya nasıl taşıyacağımı da sağolsun bir arkadaş söyleyince kurayım hemen dedim, şuanda bende de yok.
    en kötü android tv apk'sını bulup yükleyeceğim.

store da tekrar görürsem yazarım.
  • Tamamdır alalım deneyelim o zaman

En yenisi box s olduğu için onu alayım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: arastir

Tamamdır alalım deneyelim o zaman

En yenisi box s olduğu için onu alayım o zaman
    Hocam çin versionu almayın, global eu version alın buna dikkat edin iki version arasında yurtdışı fiyatlarında 80 90tl gibi bir fark var ama çin versionu baya sorunlu sonradan rom atılıyor vs ama stabil değil bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi force444 -- 9 Aralık 2018; 12:45:29 >
  • Çok teşekkürler.
    Hepsiburada üzerinde indirimli global gözüküyor onu almayı planlıyorum.
  • Bu cihazın Çin versiyonu var ama ismi ve rengi farklı.

• arkadaşlar bende bu cihazdan alarak aranıza katıldım. Normal kablosuz mause bağlanabilir mi bu cihaza ? Bluetooht klavye bağlanabilir mi ? Yoksa illa airmause mu almak gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakses

arkadaşlar bende bu cihazdan alarak aranıza katıldım. Normal kablosuz mause bağlanabilir mi bu cihaza ? Bluetooht klavye bağlanabilir mi ? Yoksa illa airmause mu almak gerekiyor ?
    Mause kullanabilirsiniz. Air mause almak zorunda değilsiniz. Ama air mause daha pratik. Logitech mini klavye mause ikilisini denedim o da çalışıyor. ( usb çoklayıcı ile çalışmadı bende yalnız direk cihazın usb girişine takınca çalıştı.) Uygun bir air mause almanızı öneririm sonuçta elde mause dizde klavye ile pek keyifli olmuyor. Bluetooth klavye denemedim henüz ihtiyaç da duymadım açıkçası. Hayırlı olsun bu arada cihaz gerçekten çok keyifli 5 gündür tv sadece mi box'a monitör görevi yapıyor. Kodi'den, netflix'e oradan puhutv'ye, youtube'a ve sağlam bir iptv ile zengin bir içeriğe sahip oluyorsunuz.

• Bende 8 yıl önce aldığım Samsung full HD tv var. Smart tv özellikli bir tv almayı düşünürken bu cihazdan haberdar oldum. 4K smart tv almak yerine bu cihazı alsam. İnternet üzerinden istediğim sitede dolaşabilirmiyim Web browseri var mı? Bir de ürünün açıklama kısmında 3D video yazısını okudum. Benim tv 3d desteklemiyor. 3d filmi bu cihaza USB yada internet üzerinden açarsam benim tvde izleyebilirmiyim?

• scorpionida kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de S modeli var ve smart iptv marketten çıkmıyor. Bunun için apdoite kurdum ve oradan indirdim. Daha sonra forumdan arkadaş full sürümünü verdi ve onu yükledim. Şu an gayet sorunsuz izliyorum.
  • Arkadaşlar cihaz yarın elime geçecek kullandığınız uygulamaları yazar mısınız veya şöyle farklı bir uygulama var bunu da kullanabilirsin dediğiniz uygulama tavsiyeleri var mı arkadaşlar ? Teşekkürler

• Alternatif klavye isteyenler için Keyboard for Android Tv. Türkçe F klavye var. Harici klavye kullananımında Tr karakterleri yine desteklemiyor maalesef. Kendi kumandası ile ekran klavyesi kullananlar için ideal Playstoredan indirip ayarlardan aktif edilmesi gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.