Şimdi Ara

xiaomi mi key kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "saasc" sen satın aldın mı, almak mı istiyorsun?
    benimde aklımda bazı sorular var?
    mesela mikey diye satılan ürünler 2,5-3usd ama 1-1,5usd'den satılanlar da var.
    mikey sadece miui rom'larda mı çalışıyor? yoksa tüm androidlerde da mi çalışıyor?
    1usd'lik cihazla 3usd'lik cihaz arasında bir fark var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok almadim mi key uygulamasi var onunla olur heralde s3 var bende internette arastir istersen mi key app diye yukleniyorsa olur heralde cunku uygulama uzerinden yapiliyor

• Benimde merak ettigim su , bu alet kuaklik girisine takiliyor ya arama gelince sesi ahizeye verirmi zira kulaklik girisinde kulaklik takiliyken ses kulakliga veriliyor. Eger bunda ozl bi durum yoksa ve telefon cldikca mikey i cikarmak zorunda kalacaksak cok sacma gereksiz ve anlamsiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ki onu turkce incelemede yok ki

• Her android telefonda çalışıyor mu?
    Radyo özellikli telefonlarda anten işlevi görüp - radyaonun açılmasını sağlıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steamdeck kullanan var mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ucuz olan modelinden kullanıyorum. Aleti telefona takınca uygulama otomatikman seçenek sunuyor. Kulaklık mı yoksa ikey modunda mı kullanmak istersiniz diye. İhtiyacınıza göre seçeneği işaretliyorsunuz. Öyle karmaşıklık falan olmuyor. Benim kullandığım uygulamada (ikey) 4 farklı mod var. 1 kez, 2 kez, 3 kez ve uzun basış modları. Her birine farklı görevler atayabiliyorsunuz. El feneri yakma, Fotograf çekme, Tuş kilidi açma/kapama, herhangi bir uygulamayı çalştırma gibi. Gayet fonksiyonel. Ha gerekli mi diye sorarsanız bence gerek yok. Power Butonu zorlanan ve çabuk bozulabilen telefonlar için ideal. Tuşum bozulmasın yıpranmasın diyorsanız tam size göre. Aslında böyle bir cihaza Apple ürünlerinin daha çok ihtiyacı var. Home tuşu ve Power tuşunun uzun ömürlü gitmesi bakımından.
  • baki_55 B kullanıcısına yanıt
    Evet. Aleti kulaklık modunda çalıştırırsanız radyoyu aktif olarak kullanabiliyorsunuz. Ancak konumunuz itibariyle frekans zayıflığı yaşarsanız, kablolu kulaklıktan aldığınız verimi alamayabilirsiniz. Kulaklık nihayetinde anten görevi görüyor.
  • abbet kullanıcısına yanıt
    Tskler hocam gayet aydinlatici oldu. Ben telefondan pek muzik dinlemedigim icin benim icin gereksiz olan bi pacayi azda olsa isime yarayacak bi sekilde fonksiyonellestirmek kulaga hos geldi.

ucuz la pahalı arasında 2 lira fark var zaten:)
    ben linkini verdiğim seyi alacagım denemeye değer :)
    Peki bu 3 ozelligi ustedigimiz sekilde atayabiliyor muyuz ?

Yani tek tiklama ile gorev yoneticisi acilmasi cift tiklama ile kamera acilmasi gibi yani

• saasc S kullanıcısına yanıt
    Hocam ucuzdan kastım bendekinin Xiaomi Mikey olmadığıydı :) Mikey belki daha da farklı özelliklere sahip olabilir. Yanlış bilmiyorsam 5 tıklamaya kadar görev atanabiliyor onda. Bendekindeyse 3+1 görev. Gerçi o özelliğin işin yazılımsal kısmından kaynaklandığını düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim.
    Yuksek ihtimal yazilimsal :)

Siparis geceyim gelince incelemesini yaparim :)

• saasc S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Atamak istediğiniz görev sizin keyfinize kalmış. İstediğiniz tuş kombinasyonuna istediğiniz görevi atayabiliyorsunuz.

Uygulamadan bir kaç ekran görüntüsü atıyorum. Merakınızın giderilmesi açısından.

xiaomi mi key kullanan var mı ? xiaomi mi key kullanan var mı ? xiaomi mi key kullanan var mı ? xiaomi mi key kullanan var mı ?

Anladim tesekkurler

• Arkadaşlar ben bu ürünü aldım. Ancak iphone da uygulamasını bulamadım uygulamayı bilen var mı? teşekkürler.
  • mmmashm kullanıcısına yanıt
    mikey sadece android için
  • eyvallah
  • Konu hazır hortlamışken.. Keycut programını öneririm. 59 kuruşa Unlock ettiğiniz zaman daha çok seçenek özellik geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.