Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+

Telefonla gelen gboard klavyeyi gerçekten beğendim. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra tam istediğim gibi oldu hatta fazlası da var > eğer klavyede bir şeyler yazınca yazdıklarınız arasında harf harf geriye gidip dolaşmanız gerekirse boşluk çubuğuna basılı tutup parmağınızı kaydırın ve imleçi hareket ettirerek istediğiniz yere gidin. parmağı harfler üzerinde kaydırarak hızlı bir şekilde yazdığımız zaman kelime tahminleri çok iyi olsa da bazen uzun kelimelerin sonlarındaki ekler için (bu şekilde harflerin arasında dolaşıp düzeltmede) çok yararlı oluyor.

+

Miu arayüzünde sayfaların en solunda çıkan kısa yollar sayfası iptal edilemiyor ve kalkmıyor, hiç kullanmadığım bir özelliğin her zaman gözümün önünde olması hiç de güzel değil... Güya Android özgürlük demekti vs... Herkes kafasına göre bir şeyler yapıyor, illa launcher yükletecekler! Diyordum kiiiii, meğer ayarlar, ana ekran ve son kullanılanlar sekmesine girince orada uygulama kasası diye açıp kapama yeri varmış... Kapattım ve kurtuldum :)

-

Galeri bölümü ayrı bir alem... Tamam az öz sade ve düzgün çalışıyor bir sürü kullanışlı kısayolları, pratik yanları var ama 10 yıl önceki Samsung'un galeri arayüzünde bile olan, küçük öngösterim resimlerini tek tek, ikili, üçlü, dörtlü olarak yan yana sığdırma özelliği gibi basit bir thumbnail boyut ayarı yok.

Biliyorum, binlerce program binlerce launcher var ama insan istiyor ki aldığı son model bir telefonda son sistemle son çıkan arayüzle olduğu gibi orjinal haliyle kullanalım, bütün ince ayarlar ve bol tercihler ile kişiselleştirilebilen bir arayüz olsun çok fazla teferruata girmeyelim. Niye elli tane launcher kurup kaldırayım, niye bir sürü program deneyeyim, niye ücretli ya da reklam gösteren ücretsiz programları yükleyip işimi halletmek zorunda kalayım. Her şeyi düşünmeleri gerekir diye düşünüyor insan.

+

Şimdilik ara verirken küçük bir ipucu daha yazayım. Alttan ortaya kadar parmağınızı kaydırıp bekletince tüm açık uygulamalara ulaşıyoruz ya, orada tüm uygulamaları kapatmak için bir düğme var hani, işte ona dokununca bütün programlar kapanıyor ama parmağınızı basılı tutarsak kısa yoldan ayarlar bölümündeki uygulamaların "uygulamaları yönet" ayar bölümüne götürüyor ;)

Görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 28 Kasım 2018; 1:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    uygulamayla cıhaz hafızasındakı vıdeo-fılmleri seyrederken tam erken oluyor ama ınternette seyrederken(o tarayıcı ya da program tam ekran gorunumu ayarlarına dahıl olsa bıle)tam ekran olmuyor..yanlardakı tuslar kaybolmuyor,ozellıkle ekrana yansıtıp seyrederken ınsanı rahatsız edıyor..arkadasın demek ıstedıgı bu sanırım..ben de cozemedım bu durumu..

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

(redmı 5+ tan alınmıs ekran goruntusu bu ama miui 10 da max 3 ıcın de aynı durum gecerlı sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 27 Kasım 2018; 20:44:30 >

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Bande böyle bir sorun yok opera kullanıyorum dün gece izledim bir film mi max 3te öyle bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esenboğa 5 -- 27 Kasım 2018; 21:24:17 >
  • Esenboğa 5 E kullanıcısına yanıt
    hdfilm diye bir programda boyle oluyor..tarayıcıda actıgım sıteyle alakalı da olabılır.tesekkurler..denemek lazım..
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    İşte sorun yok

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

• Xiaomi Mi Max 3 için Android Pie Beta Versiyonu İndirilebilir Hale Geldi.

Webtekno
    Xiaomi Mi Max 3 için Android Pie Beta Versiyon İndirilebilir
    https://www.webtekno.com/haber/amp/58020

• Darbe emici kılıf ve kırılmaz cam önerebilir misiniz? Bir de kendiliğinden düşmeden durmasını sağlayan kılıf var mı?
  • Maalesef bu marka telefonda yenilikler genelde miui Güncellemeleri ile beraber geliyor Android dokuzda bir şey değişeceğini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

Artılar - eksiler devam... >

+

Telefonla gelen gboard klavyeyi gerçekten beğendim. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra tam istediğim gibi oldu hatta fazlası da var > eğer klavyede bir şeyler yazınca yazdıklarınız arasında harf harf geriye gidip dolaşmanız gerekirse boşluk çubuğuna basılı tutup parmağınızı kaydırın ve imleçi hareket ettirerek istediğiniz yere gidin. parmağı harfler üzerinde kaydırarak hızlı bir şekilde yazdığımız zaman kelime tahminleri çok iyi olsa da bazen uzun kelimelerin sonlarındaki ekler için (bu şekilde harflerin arasında dolaşıp düzeltmede) çok yararlı oluyor.

+

Miu arayüzünde sayfaların en solunda çıkan kısa yollar sayfası iptal edilemiyor ve kalkmıyor, hiç kullanmadığım bir özelliğin her zaman gözümün önünde olması hiç de güzel değil... Güya Android özgürlük demekti vs... Herkes kafasına göre bir şeyler yapıyor, illa launcher yükletecekler! Diyordum kiiiii, meğer ayarlar, ana ekran ve son kullanılanlar sekmesine girince orada uygulama kasası diye açıp kapama yeri varmış... Kapattım ve kurtuldum :)

-

Galeri bölümü ayrı bir alem... Tamam az öz sade ve düzgün çalışıyor bir sürü kullanışlı kısayolları, pratik yanları var ama 10 yıl önceki Samsung'un galeri arayüzünde bile olan, küçük öngösterim resimlerini tek tek, ikili, üçlü, dörtlü olarak yan yana sığdırma özelliği gibi basit bir thumbnail boyut ayarı yok.

Biliyorum, binlerce program binlerce launcher var ama insan istiyor ki aldığı son model bir telefonda son sistemle son çıkan arayüzle olduğu gibi orjinal haliyle kullanalım, bütün ince ayarlar ve bol tercihler ile kişiselleştirilebilen bir arayüz olsun çok fazla teferruata girmeyelim. Niye elli tane launcher kurup kaldırayım, niye bir sürü program deneyeyim, niye ücretli ya da reklam gösteren ücretsiz programları yükleyip işimi halletmek zorunda kalayım. Her şeyi düşünmeleri gerekir diye düşünüyor insan.

+

Şimdilik ara verirken küçük bir ipucu daha yazayım. Alttan ortaya kadar parmağınızı kaydırıp bekletince tüm açık uygulamalara ulaşıyoruz ya, orada tüm uygulamaları kapatmak için bir düğme var hani, işte ona dokununca bütün programlar kapanıyor ama parmağınızı basılı tutarsak kısa yoldan ayarlar bölümündeki uygulamaların "uygulamaları yönet" ayar bölümüne götürüyor ;)

Görüşmek üzere
    aşağıdan yukarı az kaydırınca xiaomi'nin tarayıcısını açıyor onu google ve ya chrome'u açacak şekilde nasıl ayarlayabiliriz, varsayılan tarayıcıyı chrome yapmama rağmen düzelmedi.

• pronefroz kullanıcısına yanıt
    kılıf ve ekran koruyucu ıcın sunları tavsıye edebılırım..(kendılıgınden dusmesını engelleyen kılıfla ılgılı bılgım yok) :

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu
    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

aliexpress.com
    US $0.8 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Emaffie Kılıf Xiao mi mi 8 SE keşfetmek MAX 3 Pro 2 mi x 2 S 2 not 3 6X A2 5A Lite 4X 6A 6 Artı 5X A1 5C Kırmızı mi S2 5 Y2 Y1 LZW Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Emaffie-k-l-f-i-in-Xiao-mi-mi-8-SE-ke-fetmek-MAX-3-Pro/32907775163.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d381Agf

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu
    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu
    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    O bölüm ekranın ortasından yukarı doğru kaydırınca çıkıyor ve chrome tarayıcıyla ilgisi yok, google arama özelliği devreye giriyor ve o otomatik olarak chrom'u açtırıyor. Samsung telefonlarda alttaki orta home tuşuna uzun basılı tutunca çıkan google arama gibi...

Onun yerine başka program atanamıyor ancak başka launcher ya da gesture programı yükleyip ayar yapmak lazım.

• Arabada mıknatıslı tutucu kullanıyorsanız benim kılıfda bu, çok memnunum o arkadaki halka çok işime yarıyor yüzeyde olsun tutmada olsun.
    aliexpress.com
    US $2.17 13% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Kılıf Xio mi Xiao mi A1 kırmızı mi 7 durumda Fundas sert Manyetik Halka Zırh Kapak Kırmızı mi Not 7 mi 9 se A2 Lite 8 Lite Max 3 6x Kapak Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/UTOPER-k-l-f-i-in-Xio-mi-Xiao-mi-mi-a1-k-l-f-Fundas/32841384079.html

Cam
    aliexpress.com
    US $1.87 6% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de Xiao mi mi Max 3 Temperli cam 9 H 2.5D Ultra INCE Koruyucu film için xiaomi mi Max 3 max2 Max mi Max3 Ekran Koruyucu Cam Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Xiao-mi-i-in-mi-max-3-Temperli-cam-9-H-2-5D-ULTRA-Ince-koruyucu/32899627445.html

• Bir iki yorum öncesinde yazdığım bir şeyi yeniden düzenledim ama okuyan geçip gittiyse aklında yanlış kalmasın diye düzeltmeyi burada da belirtmeliyim >

Ana sayfanın solunda yer alan ve kısa yollar içeren sayfa, ayarlar > ana Ekran ve son kullanılanlara girilip uygulama kasası kapatılınca kapanıyor. Benim gibi bu sayfayı görmek istemeyenler için :) önemli... Nereden kapatıldığını bir türlü bulamamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

O bölüm ekranın ortasından yukarı doğru kaydırınca çıkıyor ve chrome tarayıcıyla ilgisi yok, google arama özelliği devreye giriyor ve o otomatik olarak chrom'u açtırıyor. Samsung telefonlarda alttaki orta home tuşuna uzun basılı tutunca çıkan google arama gibi...

Onun yerine başka program atanamıyor ancak başka launcher ya da gesture programı yükleyip ayar yapmak lazım.

Başka launcherlarda anlık kasılmalar oluyor nova prime var bende her türlü ayar yapmama rağmen hem kasılıyor hem de batarya daha hızlı bitiyordu. Xiaominin şu ana ekrandan uygulamaları ayırması lazım custom launcher yüklemeden çözülmesi lazım bu işin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

Darbe emici kılıf ve kırılmaz cam önerebilir misiniz? Bir de kendiliğinden düşmeden durmasını sağlayan kılıf var mı?
    gittigidiyor sitesinde güzel kılıflar var...bazıları kırılmaz cam ile paket olarak geliyor. ben paketinde 9H (ne anlama geldiğini bilmiyorum) yazan kırılmaz camdan aldım+kılıf...Şimdilik sıkıntı yok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan2324

gittigidiyor sitesinde güzel kılıflar var...bazıları kırılmaz cam ile paket olarak geliyor. ben paketinde 9H (ne anlama geldiğini bilmiyorum) yazan kırılmaz camdan aldım+kılıf...Şimdilik sıkıntı yok memnunum.

Alıntıları Göster
    9h camın sertlik (hardness) ve dayanıklılık derecesini gösteriyor, şu anda 9h en dayanıklı olanı (iddialara göre çekiçle vursan bile kırılmıyor ama sakın sen deneme :) ) benim merak ettiğim şey; aldığın marka model nedir ve ekran tonunda değişiklik yaptı mı? 15 gündür mat film arıyorum, ben genelde hep evdeyim ve içerisi loş olduğu için ekran camındaki yansıma gözümü yoruyor. Piyasada en az 20 dükkâna girip sordum mat film ya da ekran koruyucu yok. İnternette bile sınırlı sayıda markanın var, mecbur kalıp internetten sipariş verdim onun da gerçek mi sahte mi olduğunu, parlama önleyici özelliğinin yeterli olup olmadığını bilmiyorum... İşimiz şansa kaldı artık... Gelince göreceğiz bakalım.

• Esenboğa 5 E kullanıcısına yanıt
    opera ile alakası yok galiba...az önce direk izleyin sitesinden bir filim açtım chrome da .Orada da tam ekran oldu filim...başka sitede aynı filmi tam ekran izleyemedim.
  • ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    bu adresteki kılıf+ekran koruyucuyu aldım.Malesef kutusunu attım markasını bilmiyorum.kılıf tank gibi kaba(kaba derken tlf inceliği ve güzelliğini öldürüyor) ama ekran koruyucudan memnunum.mat değil...genelde evde gece karanlıkta birşeyler seyrederim gözümü şimdilik rahatsız eden birşey olmadı...

• volkan2324 V kullanıcısına yanıt
    Aliexpressde 20 liraya geliyor bu kılıf gittigidiyorda 34 liraydı 44 yapmışlar haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Kasım 2018; 13:59:16 >
  • HB 'den alınan mi max 3 IMEI kayıtları yapılmış görünüyor..

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.