Şimdi Ara

Xiaomi Mi MIX 2'nin görüntüsü ve teknik özellikleri açığa çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evleaks tarafından gelmedikçe bu iddialar boşuna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elemanlar nabız yokluyor :)

• Gelsin de alayım.

• Power tuşuna ön ve arka fotolardan dikkat ederseniz boyutu farklı, yani görseller gerçek değil.

• Alt tarafı şunun küçüğünü yapacaklar telefonlara : Üstten veya yandan dışarı kayan ön kamera ve flaş.
    Bazı smart tv'lerde 3-4 senedir var.

Arka kamera üst kenara sıfır. Yukarı kaydırılabiliyor olabilir, demedi demeyin.
    Dediğim şekilde %100 ekranlı kaydırılabilir kameralı telefonu yapan alıp yürüyecek.

Xiaomi Mi MIX 2'nin görüntüsü ve teknik özellikleri açığa çıktı

Xiaomi Mi MIX 2'nin görüntüsü ve teknik özellikleri açığa çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 21 Nisan 2017; 10:49:42 >

• Ekran kasa oranınında bir espirisi kalmadı artık. G6 ve S8 insanları baya bu konuda doyuracaktır.
  • Arka kamera sürgülü olmasın :D Belki ön kamera orada gizlidir :D Çin'li bunlar, yapar mı yapar XD

• mi mix'in kamerası kötüydü umarım bu sorunu düzeltmişlerdir.

• Hadi kılıf üretsin birde buna xiaomi :))

• bu nedir ya nasıl bir tasarım bu

• Kardeşim önden ferrari arkadan tofaş olmuş nokta.

• Allah aşkına bir satış sitesinde bulunan görseli, nasıl benimseyip haber yapıyorsunuz. gearbest daha önce mi6 nında bir resmini koymuştu ama cihaz farklı tasarıma sahip. o site satışa çıkacak ürünlerin orjinal olmayan görsellerini koyuyor sayfasına.
  • değişik paylaşımlar.

• Tasarım galiba konsept ama ben çok beğendim. ön kamerada popup şeklinde yapılabilir. yani kameraya bastırırsın çıt çıt diye ses gelir ve kamera üst kenardan dışarı çıkar. Sonra tekrar bastırırsın çıt çıt diye ses gelir ve kamera yerine oturur :) İlla ekran üzerinde olacaksa oled ekranlar çalışmadıklarında saydam olabiliyorlar. Bu sayede ekranın altına kamera yerleştirilir. O bölgedeki oledler kapanarak görüntü alınması sağlanır.
    Yani aslında bu tasarımı bir şekilde hayata geçirebilirler (ki ben istiyorum yapmalarını) Ama %93'lük oran doğruysa otomatikman çerçeve olacak demektir bu. Doğal olarak görünür ön kamerada.

• ya arkadas nasil editorleriniz var cozemiyorum hicmi arastirmiyorsuniz sharp aquos crystal aquos crystal 2 aquos crystal Xx gibi cihazlari bi inceleyin kim kime ilham olmus bakin

al sana ilham...
    aquos Xx sd810 uretim tarihine linkden bakarsiniz.

http://m.gsmarena.com/sharp_aquos_xx-7252.php

crystal 2 sd400

http://m.gsmarena.com/sharp_aquos_crystal_2-7251.php

crystal sd400 (2014 yilinin cihazi 3 yil olmus)

http://m.gsmarena.com/sharp_aquos_crystal-6590.php

simdi editor arkadas koskoca firmalar bukadar kaliteli cihaz ureten kaliteli bir japon firmasi varken okadar buyuk firmanin 100 lerce bu konuda arastirma yapan calisanlari varken hepsi bu cihazlardan bir haber hepsi bi tek xiaomi nin mi mix ini ornek aliyor oylemi gercekden bu editorluk kismi icin d.h ekibine daha ciddi arastirma yapip takip edicek arkadaslar lazim forumun cok buyuk eksigi var bu konuda.
    marka global uretim yapmaya bilir ama birileri ilham aliyorsa bu mi mix modeli degil sharp in bahsettigm modelleridir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 22 Nisan 2017; 14:13:12 >

• Artık TR'de birisi şunlara tedarikçi olsun da kullanalım...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.