Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun güle güle kullanın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah cam ekran koruyucu önerebilecek varmı? Son birkaç ayda 3 farklı satıcıdan aldım ama bunlar aşırı dandik hem görüntüyü bozuyor hemde sadece yan renkli kısımları yapıştığı için ekranda gökkuşağı çıkıyor. Daha önce aliex den aldıklarım gayet iyiydi ama oda kırıldı baya beklemem lazım yenisini alırsam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Liquido02 kullanıcısına yanıt
    n11 den bugun sipariş verdim bir tane orta kalite yarın gelsin takayım . Ona göre haberleşelim.
  • Türkiyede olanların neredeyse hepsi aynı birde mix 2 için olanı yolluyor adamlar ölçüler birebir aynı değil normalde. Ürün gelince üzerine flaş açıp bakabilirmisiniz nokta nokta şeyler var mı diye genelde onlarda dediğim sıkıntılar var

dikkat edeyim gelince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquido02

Türkiyede olanların neredeyse hepsi aynı birde mix 2 için olanı yolluyor adamlar ölçüler birebir aynı değil normalde. Ürün gelince üzerine flaş açıp bakabilirmisiniz nokta nokta şeyler var mı diye genelde onlarda dediğim sıkıntılar var
    Bahsettiğiniz gibi mi mix 2 yazan ürün geldi deneyeyim mi iade edeyim mi geri .
    Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 22 Kasım 2019; 12:38:59 >

• Hocam dediğim gibi ekrana ışık tutun bakın nokta nokta şeyler varsa bence iade edin bu ekran koruyucular görüntüyü baya bozuyor ve belli bir süre sonra ekranda gökkuşağı çıkıyor

Direk iade başlatayim o zaman sağolasın düzgün ekran bulursan haber verir misin ?

• Hocam ben dün aliex den 3 tane takipli kargoyla sipariş verdim kuponla falan 24 tlye geldi. Türkiye de maalesef bulamadım hiç aynı kalitede ya sadece şeffaf cam alacaksınız ya da plastik olanlardan.

Satın aldığınız ürünü daha önce kullanmış miydiniz ?

Tıkladım ama açılmadı .ana sayfa çıkıyor .

• Bu telefonu almayı düşünüyorum. Bu zamanda alınır mı artık ? 3000 lira bütçem var.

Arka kamerası güncel orta segment ile yarışır mı ? (Örn mı 9t)
    Bataryasi 1 günü zor cikaracak kadar kotu mu?

• Ön kamera pek kullanışlı ve güzel değil zoomlu gibi bir açısı var ama arka kamerası efsane puanı yüksek zaten çekimi iyi .batarya için şunu şuraya bırakayım . Yarisindan fazlasında 4g açık . 6 aydır kullanıyorum bataryadan memnunum . Sonrasında ne olur bilemem ama oyun falan da oynamam. Seri cihaz . Ben tavsiye ederim . Batarya bana genel olarak 1.5 gün götürüyor . Çoğu gece yüzde 40 civarında şarja takıyorum .
    Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 5 Aralık 2019; 23:57:26 >

• Garanti şart değil diyorsanız mi9t pro öneririm 2400-2800 arası bulunuyor imei atılmış şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Liquido02

Garanti şart değil diyorsanız mi9t pro öneririm 2400-2800 arası bulunuyor imei atılmış şekilde.
    O toplara girmeyi dusunmuyorum IMEI falan. Üst segment işlemciye de ihtiyacim yok. Film izleyip muzik dinleyip fotoğraf çekip instagram'a giricen sadece telefona

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

O toplara girmeyi dusunmuyorum IMEI falan. Üst segment işlemciye de ihtiyacim yok. Film izleyip muzik dinleyip fotoğraf çekip instagram'a giricen sadece telefona

Alıntıları Göster
    Ön kamera kullanacaksanız almanız gereken son telefon budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 10 geldi:

Xiaomi Mi Mix 2s – Android 10 – China Stable MIUI v11.0.1.0 QDGCNXM

https://miblog.co/mi-mix-2s-china-11-0-1-0-qdgcnxm/

• Hicks kullanıcısına yanıt
    TR ye ne zaman gelir acaba ? Pusu yattım bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.