Bildirim
Xiaomi Mi Mix 2s'in ön ve arka tasarımını gösteren fotoğraflar sızdı (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hayırlısı olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
quote:
Orijinalden alıntı: esmerbuyucu
"Xiaomi Mi Mix şöyle devrimdi, böyle trend yarattı." diyenler neyin zihniyetini yaşıyor?! Ucuza telefon satıyor diye balon gibi şişirdiniz iyice.
Ağustos 2014'te çıkan Sharp Aquos Crystal üç tarafı çerçevesiz cihazı zaten çıkartmıştı. Aquos Crystal 5 inç ekran %78,5 kasa oranı, Mi Mix 6.4 inç ekran %83,6 ekran kasa oranına sahip.
Sharp'ın bu cihazı konsept telefondu. Mi Mix ise Türkiye'de bile satılan seri üretim bir telefon.
Sebebi sizce de açık değil mi?
Mi Mix'ten önce Aquos serisinin selefleri de çıktı, sadece ilk modelden ibaret değil. Türkiye'de yok çokta mühim değil, Pixel'de yok veya başka markalar. Uzak doğuda, Amerika gibi pazarlarda belli operatörler dahilinde satılan bir cihazdı sonuçta
Mi Mix Türkiye'de paralel ithalatla satıldı sanırım ama ben hiç kimsenin elinde görmedim veya rastlamadım. Türkiye'de piyasa telefonu olmuş değil yani.
6,4 inç phablet bir cihaz olarak %84 ekran kasa oranı sunmasında "WOW"luk bir durum göremiyorum. Ki keza nerdeyse aynı alt çerçeve uzunluğuyla 6 inç boyutunda çıkan Mi Mix 2 %80 ekran kasa oranları sahip. Yine de 16:9 ekran oranına göre iyi oranlar. Ama ekranı büyük yapıp ekran-kasa kurnazlığı yapmak akıllı kullanıcının yeyip yutacağı bir şey değil. Zaten artık herkesin ekran-kasa oranı %80'in üzerine çıkmış durumda.
-
Aynen öyle kardeş sana hak veriyorum -
Xiaomi nin sürekli yaptığı aynı kurnazlık severim seni iyi hoşta yapma artık bunları vivo apex eğer geliştirilir ve seri üretime geçerse efsane olur
Birde zannedersem meizu ön kameranın ekrana gömülmesi ile ilgili bir çalışma yapıyor 2-3 yıl içinde sadece ekrandan oluşan telefonlar göreceğiz bu şekilde giderse
-
Yuh artık, telefon haberi verirken araya bir paragraf alakasız reklamı sıkıştırmış. Bari çaktırmadan gizliden yapsaydınız, bu kadarda göze sokulmaz!!!
-
No Çentik No Cry!
-
Telefonu cevirince kamera üstte oluyor ama bu whatsapp, skype, instagram, skorp gibi uygulamalarda ise yaramıyor.
Instagramdan bi story atmak, skype dan görüntülü konusmak işkenceye dönüşüyor.
Mix2 aldım, 1hafta zor tahammül ettim sattım direk.
-
Haberi yapan arkadaş bundan farklı 3 tane daha prototipi sızdı bula bula bunumu haber yaptınız ?
Full ekranlı var birde sagda kamera centikli prototip sızıntisı var bunlarda sızdı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X