Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı: Tasarımı ile büyüleyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mi8 kullanıyorum ve hiç reklam görmüyorum. Biraz araştırma yapsanız 2 ayarla nasıl kapanacağını bilirsiniz. Cekemeyenler anca sallayın..

• reklamlar kapatılıyor arkadaşlar, mi 6 yı 2 yılı geçkin kullandım samsung olaydı yavaşlama başlardı ama cidden sıkıntı yok

• java kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan kapanıyor kolayca.. sanırım telefonu kullanmadınız hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır Xiaomi kullanıyorum, böyle bir şey görmedim. Tavsiyeleri al seçeneğini kapatmak 10 saniye bile sürmüyor, kapattıktan sonra da reklam görmedim hiç. Siz ne kullanıyorsunuz, anlamıyorum harbiden.

• java kullanıcısına yanıt
    Eminim MIUI kullanmamışsındır ama yorum yapıyorsun.

• Hangi modeli kullanıyorsunuz? Bunların hiçbiri yok bende.

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Mi 5s
  • Şöyle reklam konusunda genel bir mesaj atayım. Sistemde reklam yok diyorsunuz ama "Tavsiyeler" ve "Öneriler" kısmının kapatılarak reklamların kapatıldığından haberiniz var, bu seçenek gerekiyorsa sistemde reklam vardır, nokta. Reklamı görmüyor olmanız bir şey değiştirmez; analitik olarak bu reklamlar için bilgiler toplanmaya devam ediyor. Eski Samsung cihazımda da yeni Samsung telefonu, cihazı vb. çıktığında kapatılamayan reklam bildirimleri geliyordu; uygulamanın bildirimlerini kapatmak tek çareydi. MIUI arayüzünden ve performansından memnunum bir sıkıntım yok fakat reklam diye bir gerçeği var ve umarım 11 sürümünde kurtulurlar. Ucuz etin yahnisi hesabı diyorum, Xiaomi kendisini bir internet servis firması olarak tanıtıyor ve Çin'de aktif güçlü bir bulut sistemi altyapısı var, ki MIUI bu kadar güncel tutmasının sebebi de servislerine erişimi devam ettirmek istemesi, Güvenlik uygulaması neden sürekli Xiaomi uygulamalarını varsayılan olarak ayarlamayı öneriyor?! Çin dışında şuan aktif bir Mi Cloud sistemi olmadığı için de bu açığı reklamlarla kapatmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Reklamları tek tek uygulama ayarlarına girip farklı isimler ve menüler altına gizlenmiş seçeneklerle kapatabiliyor olmanız sistemde reklamın olmadığı anlamına gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F2A55898

Mi 5s
    Mi 6, Redmi Note 3, Mi 9, Mi 9 SE, Mi 8 kullanan arkadaşlar var. Hiçbirinde böyle bir şey yok, bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F2A55898

Şöyle reklam konusunda genel bir mesaj atayım. Sistemde reklam yok diyorsunuz ama "Tavsiyeler" ve "Öneriler" kısmının kapatılarak reklamların kapatıldığından haberiniz var, bu seçenek gerekiyorsa sistemde reklam vardır, nokta. Reklamı görmüyor olmanız bir şey değiştirmez; analitik olarak bu reklamlar için bilgiler toplanmaya devam ediyor. Eski Samsung cihazımda da yeni Samsung telefonu, cihazı vb. çıktığında kapatılamayan reklam bildirimleri geliyordu; uygulamanın bildirimlerini kapatmak tek çareydi. MIUI arayüzünden ve performansından memnunum bir sıkıntım yok fakat reklam diye bir gerçeği var ve umarım 11 sürümünde kurtulurlar. Ucuz etin yahnisi hesabı diyorum, Xiaomi kendisini bir internet servis firması olarak tanıtıyor ve Çin'de aktif güçlü bir bulut sistemi altyapısı var, ki MIUI bu kadar güncel tutmasının sebebi de servislerine erişimi devam ettirmek istemesi, Güvenlik uygulaması neden sürekli Xiaomi uygulamalarını varsayılan olarak ayarlamayı öneriyor?! Çin dışında şuan aktif bir Mi Cloud sistemi olmadığı için de bu açığı reklamlarla kapatmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Reklamları tek tek uygulama ayarlarına girip farklı isimler ve menüler altına gizlenmiş seçeneklerle kapatabiliyor olmanız sistemde reklamın olmadığı anlamına gelmez.
    Sistemde reklam yok diyen yok, var ama kapatılabiliyor, ayrıca ayarlardan uygulamaları yönet dediğimizde reklam uygulamasını inaktif hâle getirebiliyorsunuz. Adını hatırlamıyorum şu anda.

• Çin'deki fiyat 19.999 Yuan

Türkiye'ye gelmesine gerek yok
  • Kameraların yeraldığı bölüm hariç, arka-ön full ekran. Çok değişik ve yaratıcı.

Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı: Tasarımı ile büyüleyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhirsax -- 24 Eylül 2019; 12:3:0 >
  • Yani ilk defa heyecan duydum... Şimdilik nefis görünüyor.

• Mi Mix Alpha 4-5 çıksa da Mi Mix Alpha alsak Fiyat 19.999 yuan

Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı: Tasarımı ile büyüleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin_CKC

Mi Mix Alpha 4-5 çıksa da Mi Mix Alpha alsak Fiyat 19.999 yuan

ahahaha aynen

• Xiaomi sınır tanımıyor da bu işin sonu nereye kadar gidecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.