Şimdi Ara

★★ Xiaomi Mi Mix ★★ [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
16
Favori
52.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaramnahya

link verebilirsiniz, faydalanmak isteyen için..

15 kasimda gonderime basliyolar.

• Arkadaşlar ben almanyada yaşayan arkadaşıma çin den telefon aldırtacağım, bu WAREHOUSE sistemini bilen var mı ? nasıl, ne şekilde yapmam lazım bu alımı ? bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Arkadaşım ocak ayında türkiye ye gelecek, telefonu yanında getirteceğim alabilirsem. Nasıl bir yol izlemem gerekir ? mi mix almak istiyorum bu arada.. İnternetten aldıracağım, almanya da gümrük sorunu çıkar mı ? WAREHOUSE sistemini öneriyorlar ama tam olarak nasıl işliyor, güvenilir mi bilmiyorum.
  • Mi Mix icin dayaniklilik testleri de yapilmaya basladi.

Mi5 i kolayca kirip almak isteyenleri uzen Jerry Mi Mix i de bukulme testine sokmus.

YouTube
    The Bezel-less Mi Mix - BEND TEST and Ceramic Scratch Test
    https://youtu.be/_CZj-l9MJmg

Yetmemis olacak ki bir de dusurme testi yapmis kendisi.

YouTube
    Mi Mix Drop Test - How durable is a Ceramic Phone?
    https://youtu.be/VeLKqjvmFvQ

Daha onceden kirik fotograflari yayinlanmisti Mi Mix icin ve saglam degil denmisti.

Almak isteyenler icin izlenmesi gereken videolar oldugunu dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5.5" ekranlı bir versiyonu daha olacak galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmediğim ve araştırınca da anlamadığım bir konu var: şimdi 800mhz bandını desteklemiyor bu ürün evet ama diğer bantların bazılarını da destekliyor. tamamını desteklediğinde daha hızlı, sadece birini desteklediğinde yavaş ya da az çeker gibi bir durum mu var? note 2 ve mi mix arasında kaldım. diğer bir sorum da telefonun bir zaman otg den aldığı update ile Çince olma ihtimali var mıdır? global sürüm yok diye bir dezavantaj yaşar mıyım?

Bilgisi olan?

Vodafone TR olarak 4G'de destekli olan bantlar:

- LTE 800Mhz (Band 20)
    - LTE 1800Mhz (Band 3)
    - LTE 2600Mhz (Band 7)

Turkcell olarak 4G'de destekli olan bantlar:

- LTE 800MHz (Band 20)
    - LTE 900MHz (Band 8)
    - LTE 1800MHz (Band 3)
    - LTE 2100MHz (Band 1)
    - LTE 2600MHz (Band 7)

Türk Telekom olarak 4G'de destekli olan bantlar:

- LTE 800MHz (Band 20)
    - LTE 1800MHz (Band 3)

[size="2"]mi mix

★★ Xiaomi Mi Mix ★★  [Ana Konu]

saygılar[size="2"]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 17 Kasım 2016; 22:23:22 >

• JohnA kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ana konuya ekledim..
  • pyr@mid kullanıcısına yanıt
    Frekans hakkındaki merak ettiğiniz noktalara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

TurkDevs Android Geliştiriciler Forumu
    Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
    http://forum.turkdevs.com/konu-turkiye-mobil-bant-genisligi-ve-frekanslari-3g-4g.html

Rom konusunda bir sıkıntı olacağını sanmamakla beraber.. Bi sitede okumuştum; cihazın üretimi zor olduğu için sadece çin pazarına hitap edecek, yurt dışına satılmayacak gibi şeyler yazıyordu. Öyle bir durum varsa, global rom konusu sıkıntı yaratır mı araştırmak lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

bilmediğim ve araştırınca da anlamadığım bir konu var: şimdi 800mhz bandını desteklemiyor bu ürün evet ama diğer bantların bazılarını da destekliyor. tamamını desteklediğinde daha hızlı, sadece birini desteklediğinde yavaş ya da az çeker gibi bir durum mu var? note 2 ve mi mix arasında kaldım. diğer bir sorum da telefonun bir zaman otg den aldığı update ile Çince olma ihtimali var mıdır? global sürüm yok diye bir dezavantaj yaşar mıyım?

Bilgisi olan?

Vodafone TR olarak 4G'de destekli olan bantlar:

- LTE 800Mhz (Band 20)
    - LTE 1800Mhz (Band 3)
    - LTE 2600Mhz (Band 7)

Turkcell olarak 4G'de destekli olan bantlar:

- LTE 800MHz (Band 20)
    - LTE 900MHz (Band 8)
    - LTE 1800MHz (Band 3)
    - LTE 2100MHz (Band 1)
    - LTE 2600MHz (Band 7)

Türk Telekom olarak 4G'de destekli olan bantlar:

- LTE 800MHz (Band 20)
    - LTE 1800MHz (Band 3)

[size="2"]mi mix

★★ Xiaomi Mi Mix ★★  [Ana Konu]

saygılar[size="2"]

Sanırım mi mix te 4.5 için 1 veya 2 band eksik, bu kırsal bölgelerde 4.5 g de sıkıntı yaratır fakat İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde büyük bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

• quote:

Frekans hakkındaki merak ettiğiniz noktalara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://forum.turkdevs.com/konu-turkiye-mobil-bant-genisligi-ve-frekanslari-3g-4g.html

Rom konusunda bir sıkıntı olacağını sanmamakla beraber.. Bi sitede okumuştum; cihazın üretimi zor olduğu için sadece çin pazarına hitap edecek, yurt dışına satılmayacak gibi şeyler yazıyordu. Öyle bir durum varsa, global rom konusu sıkıntı yaratır mı araştırmak lazım..

hocam şimdi bir TT kullanıcısı olarak band 20 yi kullanamıyorum ama band 3 ü kullanabiliyorum. bu durum yeterli midir? yeterli ise fark nedir? bu sorularımın cevabını bulamıyorum.

saygılar

• Mi mix telefonculara düşmüş , elinde mi mix olan birkaç telefoncu var, hatta fırsat bulursam bugün gidip canlı canlı görmek istiyorum telefonu, Fakat istedikleri fiyat uçmuş, benim gibi mi mix almak isteyenler biraz daha sabırlı olursa çok daha uygun fiyata sahip olabilirler mi mix e.
  • Artık android'den sıkıldım biraz iPhone furyasına katılayım 3G'den sonra derken bu telefon çıktı karşıma.

Vodafone Türkiye'ye getirse fena pazar yapar Xioami
  • Yeni teknoloji olarak lanse edilen piezoelektric speaker in da seslendirildigi bir parcalama videosu da yayinlandi.

YouTube
    Mi Mix Teardown - Piezoelectric Speaker Test - Screen Replacement
    https://youtu.be/m5MkZC1uRZY

Ses bir miktar farkli geliyor gercekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnA -- 21 Kasım 2016; 22:3:40 >

• Semers, 3149 TL'den sahibindende satışa çıkarmış. Aynı yerde 128 gb :2350 TL'ye ve 256 gb: 2700 TL'ye ön sipariş muhabbetiyle satan da var.

Siz kaça buldunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Semers, 3149 TL'den sahibindende satışa çıkarmış. Aynı yerde 128 gb :2350 TL'ye ve 256 gb: 2700 TL'ye ön sipariş muhabbetiyle satan da var.

Siz kaça buldunuz?

Bağcılar'da bir telefoncu da var, 4/128 olanı ve 3600 tl nakit istiyor, buda yetmezmiș gibi kredi kartına tek çekim bile yapmam diyor, telefonu da göstermiyor, sadece kutusuna uzaktan bakabiliyorsun. Şaka gibi, hastalığa şifa olsa yine almam almam almam. Bu telefoncuların çoğu üçkağıtçı, bunlardan uzak durmak lazım mümkün olduğunca. Tabii hepsi değil ama birçoğu böyle. Ben beklerim, 1 ay beklemekse 1 ay beklerim, 3 ay beklemekse 3 ay beklerim ama yine bunlardan bile bile kazık yemem. Hiç acelem yok. Arkadaş kaça aldıysan koy üzerine 200, 300 tl kâr sat. Sanki araba satıyor dengesiz,bir telefondan 1000, 1500 tl kâr çok iyi valla...

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Semers, 3149 TL'den sahibindende satışa çıkarmış. Aynı yerde 128 gb :2350 TL'ye ve 256 gb: 2700 TL'ye ön sipariş muhabbetiyle satan da var.

Siz kaça buldunuz?

Bağcılar'da bir telefoncu da var, 4/128 olanı ve 3600 tl nakit istiyor, buda yetmezmi? gibi kredi kartına tek çekim bile yapmam diyor, telefonu da göstermiyor, sadece kutusuna uzaktan bakabiliyorsun. Şaka gibi, hastalığa şifa olsa yine almam almam almam. Bu telefoncuların çoğu üçkağıtçı, bunlardan uzak durmak lazım mümkün olduğunca. Tabii hepsi değil ama birçoğu böyle. Ben beklerim, 1 ay beklemekse 1 ay beklerim, 3 ay beklemekse 3 ay beklerim ama yine bunlardan bile bile kazık yemem. Hiç acelem yok. Arkadaş kaça aldıysan koy üzerine 200, 300 tl kâr sat. Sanki araba satıyor dengesiz,bir telefondan 1000, 1500 tl kâr çok iyi valla...

Kafayı yemiş bunlar... Gerçi 128 gb'a 2350 TL isteyen de mantıklı fiyat istememiş. Şu anda en ucuz 650 dolar sanırım. O da 2200 küsur TL'ye gelmekte.., 100 TL karla da satılmaz. Benim de Çin' e giden bir arkadaşa siparişim var. Bakalım bulabilirse alacak.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Bende Bağcılardayım hocam, hangi telefoncuymuş bu merak ettim? 3600 liraya uzay gemisi mi satıyor bu vatandaş..
  • quote:

Bende Bağcılardayım hocam, hangi telefoncuymuş bu merak ettim? 3600 liraya uzay gemisi mi satıyor bu vatandaş..

Oruç reis mahallesi barbaros caddesinde, ismi aklıma gelmedi şimdi ama sahibinden de ilanı var zaten. Biz nasıl insanlar olduk böyle anlayamıyorum, birbirimizi kazıklamak, dolandırmak için fırsat kolluyoruz, haram, helal ayırmıyoruz, hak yemekten hiç korkmuyoruz, ticari ahlak sıfır... Tabiki herkes ticareti para kazanmak için yapıyor ama biraz insaflı olmak lazım dimi,örnek 2500 tl ye aldıysan 300 tl koy üzerine sat, 3600 tl nedir arkadaş. Herkes kendinden sorumlu, böyle insanlara fırsat vermemek lazım, Ben beklemedeyim valla, bu telefonu çok istiyorum ama göz göre göre de kazıklanamam.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Valla hocam serbest piyasa ekonomisi diye bi durum varya, isteyen istediği fiyatı koyuyor. Önemli olan onun kaça sattığı değil bizim kaça alacağımız bence. Hani olayın helal/haram boyutu farklı bir konu. Dinimiz %20 karı makul görüyor, kaldı ki bu vatandaş 2500 e getirdiyse masraflar+kira+vergi koyduktan sonra bide %20 koyarsa 3000 i geçiyor zaten :)

o isterse 5000 yazsın ben almadıktan sonra :)
  • JohnA kullanıcısına yanıt
    konu başlığına ekledim, eyvallah.
  • quote:

Valla hocam serbest piyasa ekonomisi diye bi durum varya, isteyen istediği fiyatı koyuyor. Önemli olan onun kaça sattığı değil bizim kaça alacağımız bence. Hani olayın helal/haram boyutu farklı bir konu. Dinimiz %20 karı makul görüyor, kaldı ki bu vatandaş 2500 e getirdiyse masraflar+kira+vergi koyduktan sonra bide %20 koyarsa 3000 i geçiyor zaten :)

o isterse 5000 yazsın ben almadıktan sonra :)

Konuyu fazla uzatmak istemiyorum,konu dağılmasın. Ben telefoncu sayfasını kapattım artık. Fiyatı normal bulanlar buyursun alsın, dediğiniz gibi benim kaça alabileceğim önemli, daha doğru bir fiyat arıyorum ve bu konuya odaklandım. Kim kaça satarsa satsın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.