Şimdi Ara

Xiaomi mi note 10 lite mı, Samsung m51 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar telefon honkai impact 3 ve genshin impact oyunlarını oynamak için kullanılacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mi Note 10 Lite

• Oyun oynayacaksan bataryası daha iyi giden cihaz almalisın. Tabiki işlemcinin de bunda payı var. Iki cihazda da 730G var oyun işlemcisi zaten. Ama M51 in farkı 7000 mAh pili olması. Daha fazla dayanacaktır. Ekstra olarak fiyat karşılaştırmasında mi note 10 lite ın 6GB ramlik fiyatı ile eşdeğer M51 in fiyatı. 8GB ramlik modeli 4 bin civarı. Bence M51 daha doğru bir tercih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece oyun oynayacaksan m51 daha mantıklı duruyor ama bunun dışında günlük kullanımların varsa ve özellikle görünüşe hissine falan önem veriyorsan. Batarya dışında mi note 10 lite'a üstün gelen bir tarafı yok m51'in.

Eşime yazın mi note 10 lite almıştım. 8gb RAM + 128gb olanından. O zaman 3500₺ ya gelmişti. Açıkçası bu fiyat bandında bu kadar premium hissi veren bir telefon daha görmedim.

O oyun oynamıyor ama ben akşamları koltukta dinlenirken bazen oynuyorum. CoD, pubg, asphalt için bir sıkıntısını görmedim gayet akıcı.

Tek hoşuma gitmeyen kulaklık kullanmıyorsan hoparlör elime denk geliyor ses duyamıyorum. O konuda m51 le oyun tecrübem olmadı. Sadece genel bir gezindim bir şeyler açıp kapadım, fotoğraf çektim vs.

Ekran konusunda da HDR ve HDR 10 m51 de olmayabilir. Yani o konuya dikkat ediyorsan söyleyeyim dedim. Birde note 10 lite da ön arka gor. glas 5 ile korunuyor olması lazım. Kamera çıkıntısı benzer sıkalada yok denecek kadar az.

Ama dediğim gibi sadece oyun önemliyse batarya bunların üstüne çıkacaktır.

• m51 daha üstün cihaz onu alın

• M51

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.