Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
19
Favori
25.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: kunduns

Evet arkadaslar bende 128 global ile araniza katildim. Butceme gore en iyi seceneklerden biriydi

Hayırlı olsun. Yarın akşam itibariyle bende 6/128 ile buradayım inşaallah.

Bu telefonda yazılımsal sorun var mı yana kaydırma gibi vs.?

Valla yarın kullanmaya başlayacağım o yüzden birşey diyemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Simdiden size de hayirli olsun. Xiaomi urunlerini daha once de kullanmistim telefonu ilk defa kismet oldu.

Ben daha önce redmi pro, Mi5s kullandım şu anda note 4x kullanıyorum. Oğluma redmi 4x aldım yani tam xiaomi fanı olmaya başladım. Hanimada xiaomi bakıyorum ayriyeten. Fiyat performans olarak xiaomiden çok memnunum inşaallah bu telefondan da memnun kalacağız.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Bugun farkettim konunun baslarinda baya hevesliymisim zaten almaya :)) Bende elektrikli scooter ve mobil bataryalari var. Sirkette arkadaslara 20 ye yakin cesitli telefonlarini almisizdir. Pisman olan yok denecek kadar az.

Benim su an icin tek derdim ekran kaplama. Dun satici arkadas bi tane yapistirdi ama ekran algilamasini batirdi resmen. Gittigidiyordan bu urunlerden alip da memnun olan varsa acil tavsiyeye ihtiyacim var. Ya da Turkiye'de herhangi bir online saticidan olabilir.
  • quote:

Bugun farkettim konunun baslarinda baya hevesliymisim zaten almaya :)) Bende elektrikli scooter ve mobil bataryalari var. Sirkette arkadaslara 20 ye yakin cesitli telefonlarini almisizdir. Pisman olan yok denecek kadar az.

Benim su an icin tek derdim ekran kaplama. Dun satici arkadas bi tane yapistirdi ama ekran algilamasini batirdi resmen. Gittigidiyordan bu urunlerden alip da memnun olan varsa acil tavsiyeye ihtiyacim var. Ya da Turkiye'de herhangi bir online saticidan olabilir.

Ben şunu aldım bugün takacağım inşaallah haberdar ederim durumu.

CHEERYMOON Yeni Tam Kapak Ekran Koruyucu Film Için Temperli Cam Xiaomi Mi Note2 Xiaomi not 2

http://s.aliexpress.com/YNZfM7Jv

(from AliExpress Android)

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, benim derdim bir an once alip uygulamak, aliden mutlaka kilif ve koruma siparis edecegim.
  • Merhabalar;

Hepsiburada Xiaomi Mi Note 2 64 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) ürün var. Renk seçenekleri arasında Siyah - Mavi diye bir renk seçeneği var. Bu silver modeli olabilir mi acaba?

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-note-2-64-gb-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV0000077KPY
  • Ben kendime tam istedigim ekran koruyucuyu buldum :)) Camlardan hic hat etmiyordum. Wrapsol gibi urunler de bu modele yok. Normal ekran filmi diye almaya gittim, wrapsol kalitesinde bir urun cikti. Kenarlar da dahil harika yapisiyor, kaymiyor ve leke olmuyor. Model tavsiye edeyim diyecegim ama nette o isimde bulamadim. Yine de kutusunun resmini koyarim.

Bu arada benim bildigim iki rengi var ama emin degilim, yaniltmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunduns -- 8 Ağustos 2017; 10:05:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın mesafeden düşürdüm, üst tarafta ince bir çatlak oluştu, kullanıma engel değil sadece dış cam gibi. lcd değişimi çok maliyetli olur mu acaba
  • Arkadaslar xiaomi mi note 2 modelini araştırıyorum. Fakat 4.5g durumu cihazda nasıl acaba? Özellikle 800 bandı olmadığı için telefon 4.5g yi kullanamıyor deniyor. Bazı yerlerde ise 800 bandı desteği olduğu soyleniyor. Türk telekom hattı ile kullananlarbda performans nasıl yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porliman

Arkadaslar xiaomi mi note 2 modelini araştırıyorum. Fakat 4.5g durumu cihazda nasıl acaba? Özellikle 800 bandı olmadığı için telefon 4.5g yi kullanamıyor deniyor. Bazı yerlerde ise 800 bandı desteği olduğu soyleniyor. Türk telekom hattı ile kullananlarbda performans nasıl yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler

6/128 lik global versiyonlarda 800 bandı var 4/64 lerde yok. Merkezi bir yerde yaşıyorsanız 4g de sorun olmaz.

• Anladım hocam. Onun da tr fiyatı 2250 gibi. O fiyata çıkınca da birçok alternatif var. Beklemeye devam en iyisi

• 4/64gb versiyonda yani global olmayan versiyonda vodafone dışında sorun yok.(vodafone kullanmadım yorumlarda söyleniyor)
    daha önce başka xiaomi cihazlar kullandım; turk telekom ve turkcell hiçbirinde 4g sorunu olmadı.
    Şuan İstanbul'da yaşıyorum ve turkcell kullanıyorum mi note 2 de 4G+ görüyorum çoğu zaman. cihazda hızlı modem olduğu için 4g nin hızlı versiyonuna da sorunsuz bağlanıyor, 4g 4g+ arası gidip geliyor 3g yada h+ çok nadir. çok kırsal sayılmaz ama iç anadoluya gitmiştim orda da 4g çekiyordu sorunsuz.

buarada ilgilenler için
    https://forum.donanimhaber.com/1-haftalik-tertemiz-mi-note-2-4-64gb--128195134#128236571

• quote:

Orijinalden alıntı: mkm5838

arkadaşlar 128/6 modeli 1700e geliyor uygun mu sizce ?
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-128-gb-6-gb-ram-delta-2-yil-garantili-adiniza-faturali-469525933/detay

Link ölü ama satıcıyi tahmin edebiliyorum. Keriz avına çıkmış birileri yine. 6/128 Çin de ancak 1700 TL ye alınabiliyor burada mümkün değil.

• Merhaba, telefonun altında bulunan sol taraftaki hoparlörden ses gelmiyor. Burada bir hoparlör var mı yoksa delikler şekil amaçlı mı konulmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: htforcym

Merhaba, telefonun altında bulunan sol taraftaki hoparlörden ses gelmiyor. Burada bir hoparlör var mı yoksa delikler şekil amaçlı mı konulmuş?

Tek hoparlör var. Tasarım amacıyla konmuş o delikler.

• Evet arkadaşlar telefonu 1 haftadır kullanıyorum düşüncelerimi yazmak istiyorum. Her telefonda olduğu gibi bundada bir yerlerden kısılmış.

Önce eksi gördüğüm taraflardan başlayacağım.

1-Telefonun hoparlör ve kulaklık sesi idare eder. orta seviye xiaomi telefonlarla aynı malzeme kullanılmış. Redmi pro ve redmi Note 4x kullandım aynı kaliteler.

2-Kamera ne kadar mp yüksek görünsede amiral gemi telefon kamerası değil. Orta üst seviye diyebiliriz ama amiral gemi denemez. Düşük ışıkta daha belirgin oluyor.

Ön kamera güzel ama.

3-Telefonun hoparlör çıkış deliği 4 tane olduğu için eliniz nadirde olsa kapatıyor (bilmem bir noksanlikmidir)

4-Bataryadan daha iyi bir performans bekliyordum. Gerçi 8.2 versiyonlar 8.1 versiyonlar ile kiyaslaninca bütün xiaomilerde bataryanın daha fazla gittiği şikayeti var. Miui 9 ve Android 7 yakında geleceği için daha yüksek batarya performansı verecektir muhakkak.

Tabi söyle bir durum var. Aslinda batarya kötü değil wifi, mobil veri karışık 7 saat ekran süresi alıyorum ama redmi Note 4x den geçtiğim için (10 saatleri görmeye alıştım) az gibi geldi. 7 saat üst düzey diye satılan başka telefonlar ile kiyaslanirsa süper sayılır.

5-Ekran koruyucu araştırıyorum biraz bulmak zor. Kavisli bir tane aldım mükemmel oturdu ama fazla parlak kaldı. 2 adet nano siparişi verdim onları bekliyorum.

Eksi olarak denebilecek yönler görebildiklerim bunlar.

Şimdi artilarina geçelim.

Bir kere telefon yağ gibi akıyor. Takılma, yavaşlama, kasma vs en ufak şey yok. Performans olarak mükemmel.

Isınma konusunda yoğun kullanımda bile çok bir ısınma görmedim.

Ekran her ne kadar 2k olmasada (tabi batarya ve ısınma sorunları olacaktı o zaman) gerçekten canlı, çok kaliteli değil ama full hd ips ekran telefonlardan çok daha canlı ve kaliteli duruyor.

Tasarım mükemmel. Elde tutuşu, ağırlığı, görünüşü muazzam. Eline alınca gerçekten zevk alarak kullanıyorsunuz. Elimde telefonu görüp markayı tanımayanlar hasta oldular telefona. 3-4 bin lira verip iPhone alanlar iç geçiriyor, ulan biz kaziklanmisiz diye. Hatta eşine iphone alan bir arkadaş abi bunun arkasına iPhone yazsan 5 bin isterler dedi.

Telefonun wifi, mobil veri vs bağlantılarda en ufak sorun yok. Canavar gibi çekiyor.
    Kasa ve ekran kavisi mükemmel ayarlanmış kullanım zevk veriyor. Samsung s7 edge kadar fazla kavis olmadığı için onda kullanırken yaşanan hatalar yaşanmıyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, kullandıkça yazarım.

Genel olarak konuşursak cihazdan çok memnunum. Mi note 3 u heyecanla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 12 Ağustos 2017; 14:2:3 >

• Arkadaşlar 64 gb olanından bende satın almak istiyorum lakin bağlantı sorunu yaşamamak için global versiyon olması önemli, sizler nereden aldınız ve hangi seri? Yardımcı olursanız memnun olurum

• Rockbarist kullanıcısına yanıt
    Bende 6/128 global versiyon mevcut.
    Aracılar sayesinde aldım telefonu.
    Yalnız global lte bandlarının olduğu sürüm sadece 6/128 olarak mevcut. 64 gb lıklarda global bandlar yok. (hiç değilse ben öyle biliyorum yanılıyorsam ben de öğrenmiş olurum)
  • kunduns K kullanıcısına yanıt
    Link verebilir misin? bende arıyorum ekran koruyucu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.