Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silikon tip çift taraflı yumuşak bantı yapıştırıp çekerek temizledim. Sonuç mükemmel oldu. Ses en az iki katına çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iktinos İ kullanıcısına yanıt

Bant bataryayı yapıştırmak için gövde için yapıştırıcı bir şey gelmiyor. Arka Kapaktaki bantlar zarar görmedi değiştirmedim ben. Aynen geri kapattım

• osmanli18 O kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol
  • Merhaba,

MIUI 12 güncellemesi çıktığından beri güncellemeyi geciktiriyordum ve yapmamıştım. Ekran sürem 4 saate kadar düşünce güncellemeyi yapmaya karar verdim ve global 12.0.1 sürümüne geçtim. Ekran sürem yeniden 5 saat üzerine çıktı fakat şöyle bir değişiklik oldu. Eski sürümdeyken telefon 0 dan 100 e çok hızlı şarj oluyordu, şimdi %50 yi geçtikten sonra kalan yarı daha yavaş şarj oluyor.

Örneğin eski sürümde %0-%50 ortalama 30dk, kalan %50-%100 50dk gibi bir sürede şarj olurken,

şimdi global 12 de %0-%50 ortalama 40dk, kalan %50-%100 70dk gibi bir süreye çıktı, bununla ilgili ne yapabilirim.

NOT: şarj işlemi buyunca hızlı şarj ifadesi her zaman yazıyor.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• YouTube Vanced kurulumunda fotodaki gibi hata alıyorum. Vanced Manager uygulamasını ardından Microg'u kurdum YouTube kurmaya gelince böyle hata çıkıyor. Cihazım rootlu değil, Bilinmeyen kaynaklar izinleri açık. Çözüm nedir?

• TÜM YAZILIM, İMEİ İŞLERİNİZ İÇİN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.

➡️ROM YÜKLEME
    ➡️İMEİ REPAİR İŞLEMLERİ
    ➡️XİAOMİ - ONE PLUS - İNFİNİX
    ➡️BRİCK CİHAZLARI KURTARMA
    ➡️ROOT ATMA
    ➡️TWRP YÜKLEME
    ➡️YETKİLİ HESAP İŞLEMLERİ
    📲 İLETİŞİM İÇİN
    telegram
    YusuF #Raphael
    https://t.me/Lonelyusuf
    📲

Ve facebook grubum ;https://www.facebook.com/groups/1612190098855184/?ref=share

• Arkadaşlar telefonu hala severek kullanıyorum maşallahı var.

Sizlere sormak istediğim bir sey var. Telefon cekim barinin hemen sol üstünde küçük bir nokta var, bunun sebebi nedir?

Çözüldü: duvar kağıdından mış :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 20 Haziran 2021; 16:55:30 >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, o nokta kullandığınız duvar kağıdındaki yıldızlardan biri olmasın :) Çünkü benzer noktalar duvar kağıdının siyah bölümlerde gözükmekte, duvar kağıdını değiştirip denediniz mi?
  • Schöntürk S kullanıcısına yanıt
    Aynen oyleymis hocam az önce çözdüm bende bir arkadaşın yardımı ile :)
  • Birkaç gündür genelde konum kullanan uygulamalarda sahibinden letgo hava durumu gibi açılmama, kapanma, durma, hatası aldım msa durma hatasıda dahil. Çözüm için ne yaptıysam olmadı en son bulduğum çözüm uygulamalarda google play store nin güncellemesini kaldırdım bu şekilde çözüldü.Sorun yaşayan varsa bu şekilde denesin.

• er türk kullanıcısına yanıt

genel bir sorun var çoğu cihazda geçerli bir problem

• er türk kullanıcısına yanıt
    Play storedaki Android System WebView güncellemesinden sonra tüm android cihazlarda bazı uygulamalarda durduruldu hatası gerçekleşmiş. Bu uygulamanın güncellemesini kaldırınca sorun büyük bir ihtimal çözülecektir. Ben o uygulamayı telefonumda Chrome tarayıcıyı kullanmadığım için dondurduğum halde zorla kurmaya çalıştığı sürümünden beri güncellemesini durdurmuştum, bu yüzden sıkıntı yaşamadım. Google da zaten hatayı kabul edip en kısa zamanda düzelterek yeniden play store ekleyecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schöntürk -- 23 Mart 2021; 22:48:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu telden E-Devlet uygulamasında giriş yapabilen var mı? bende bağlantı hatasi veriyor internet yok gibi gösteriyor oysa internet var. Başka telden deneyince aynı internetle girebiliyor. Herhangi rom vs kurcalamadım, uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum nafile.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzda adguard vb. dns değiştiren bir uygulama varsa, bir ara bende de aynı problem olmuştu. Acaba ondan olabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Schöntürk S kullanıcısına yanıt

Aynen ondan kaynaklıymış, Adguard'ı kapatınca E-Devlet'te giriş yapabiliyorum. Teşekkür ederim.

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt

Belki bilginiz vardır diye etiketliyorum sizi de.

Mı note 6 GB 128gb olan model aldık 2.el babama,konuşma sırasında arayan tarafta ses yankısı var.Ne zaman arasam kendi sesimi duyuyorum.

Bunun rootsuz çözümünü bilen var mı ? (Rootsuz olması önemli çünkü bir kaç devlet uygulaması fitas gibi root olduğunda çalışmıyor )

Cihaz yurtdışı girişli olabilir,o konuda tam bilgim yok.

Bazı yerlerde android sürümü ile demişler,son sürüme guncelledim.

Miui12.0.1 global kararlı sürüm (PCHMİXM)

ANDROİD 9.0 pkq1.187007.001

Bu konuda fikri olan var mı ? Bir kaç kere tamire gitti,bir kişi işlemcinin yanındaki bir şeyi değiştirince düzelir dedi de riskli olduğu için kaldı şimdilik.Bu kullandığım son sürüm mu yoksa tavsiye edebileceğiniz rom var mı bu sorunu asabilecegim ?

• Arkadaşlar telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi inanılmaz kısık gelmeye başladı telefonu kulağıma sokacağım neredeyse. Çözüm önerecek var mı?

• Raz Muay kullanıcısına yanıt

Herkeste aynı, bazen kısık, bazen ses gitmiyor alo alo alo , hatlarda bir conflic var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Arkadaşlar telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi inanılmaz kısık gelmeye başladı telefonu kulağıma sokacağım neredeyse. Çözüm önerecek var mı?

Ahize kısmını üstden sakız veya bant ile temizleyenler var, işe yaradığını söylüyorlardı ama hiç deneme fırsatım olmadı cihazı geçen hafta sattım

• teyubesk39 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler deneyeceğim bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 19 Mayıs 2021; 20:58:17 >
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.