Bildirim
Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erdalx47
quote:
Orijinalden alıntı: alperuygun26
quote:
quote:
Kamerası Dxomark'a göre mi6'dan iyi gözüküyor.mi6yı 1 ay önce yurtdışından aldım ancak gönlümde mi note 3 var.İşlemci önemli değil kamerası mi6dan güzel mi? Mi6'dan mi note3e geçilir mi? Cihaz global romla mı geliyor?
Global stabil rom var.
Miui 9la birlikte kulaklık ses sorunu başladı hocam.Bu sorun mi note3te var mı?
Nasıl bir sorun? Ben sorun görmedim.
Başka bir telefonla karşılaştırdığınızda sesi kısık geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kamerası Dxomark'a göre mi6'dan iyi gözüküyor.mi6yı 1 ay önce yurtdışından aldım ancak gönlümde mi note 3 var.İşlemci önemli değil kamerası mi6dan güzel mi? Mi6'dan mi note3e geçilir mi? Cihaz global romla mı geliyor?
Global stabil rom var.
Miui 9la birlikte kulaklık ses sorunu başladı hocam.Bu sorun mi note3te var mı?
Nasıl bir sorun? Ben sorun görmedim.
Başka bir telefonla karşılaştırdığınızda sesi kısık geliyor.
Xiaomi'nin yan sanayi piston kulaklığı var. Son sesi açamıyorum, çok yüksek geliyor. Eski telefonum lenovo k6 note'a göre, mı note 3 ün kulaklık sesi çok daha yüksek.
-
Düzgün nano film bulamadım fakat gittigidiyor 'dan aldığım kılıf gayet güzel. Fiyatıda uygun. Sert silikon kılıf. GittiGidiyorXiaomi mi note 3 kılıf room silikon arka kapak kılıf Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-note-3-kilif-room-silikon-arka-kapak-kilif-320016787
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdalx47 -- 30 Aralık 2017; 20:11:58 >
-
eline ulaşınca yorumunu bekliyorum, zaten bundan başka kılıf yok piyasada yada ben görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
global romla geliyor, 9.1.3 sürümü ile kutudan çıktı bende...
kıytırık kulaklık var elimde, ses epey yüksek düzgün kulaklık ile eminim daha iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: D_I_C
eline ulaşınca yorumunu bekliyorum, zaten bundan başka kılıf yok piyasada yada ben görmedim.
Kılıf geldi. Telefonla gelen kılıf çok yumuşaktı ve hiç telefonu koruyacak gibi değildi. Bu kılıf sert ve güven veriyor. Bence iyi.
Bugün siyah renkli mi note 3'üm elime geçti. Daha büyük, kalın bir şey bekliyordum fakat ekran ve boyut gerçekten iyi ve şık.
Cihazın seriliği, hızı zaten söylendiği gibi.
Bundan önce samsung a7 2017 kullanıyordum. Samsung'tan sonra ilaç gibi geldi.
Ben idealsecim isimli satıcıdan aldım fakat ürün delta beklerken ritzy teknik servis etiketiyle geldi. Bu firma hakkında bilgisi olan var mı?
Ve buna uygun sert bir kılıf ve ekran koruyucu öneriniz varsa alırım.
açıklamada silikon diyor yani yumuşak kılıf sanmıştım ben o yüzden almadım, sert silikon yani rubber gibi mi malzeme
benimkide ritzy garanti bu cihazda delta yok sanırım, j7 pro nun ekran koruyucusunu aldım güzelde uydu ekrana.
Cihazıma Spigen Nano Likit ekran koruyucu uyguladım. gayet güzel oldu. Bence film taktımaktan çok daha sağlıklı -
Ben Xiaomi nin kulaklığını kullanıyorum. Ses performansı çok iyi. Ayrıca hoparlörler stereo ve ses çıkışı yeterli -
şu likit koruyuculara inanasım gelmiyor bir türlü, yoksa o şekil çok daha güzel duruyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim cihazda her şey aynı sadece 9.1.3.0 sürüm görünüyor. -
Aynen öyle Siyah tavsiye ederim. Cihazı da Spigen Nano ile kapla ondan sonra kafan rahat olur. Kulaklıkta Xiaomi kulaklıklar ile çok iyi ses performansı var. -
Bende bu mağazadan aldım ama garantisi RİTZY Teknik servis görünüyor. -
Daha önce Xiaomi cihazlarda gördüğüm bildirim sorunu bu cihazda kesinlikle yok. Sanırım bu MIUI 9.1 in güzelliği -
Face id var ve şu iphone cuların övündüğünden çok daha hızlı ve iyi çalışıyor. Karanlık ortamlarda bile çok iyi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X