Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 (SICAK FIRSATLAR) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
40
Favori
165.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman nakit avans çekip n11den almak mantıklı 1500e geliyo iyimi bu fiyat delta garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wigle

O zaman nakit avans çekip n11den almak mantıklı 1500e geliyo iyimi bu fiyat delta garantili
    kardes delta servisi kötünün iyisi kvk servisi daha iyi önemliyse gittigidiyorda 1500tl geliyor kvk garantili cek artı worldpuan tabi tercih senin
  • newnobre kullanıcısına yanıt
    1500den daha aşagılara düşermi bi hafta içinde pazara kadar sürem var

• quote:

1500den daha aşagılara düşermi bi hafta içinde pazara kadar sürem var
    bende bekliyorum bir arkadasa en son 1.5 ay önce düstügünde almıstım yüzde 4 indirim 100tl puanla delta garantili 1290tl gelmisti kvk garantilide 1350tl idi ama dolar 3.80tl simdi malesef 4.27tl düsermi bilmiyorum bende takipteyim esimin telefonu bozuldu bende alıcam bekliyorum anneler günü muhabettine bakıcam düserse alırım düsmezsede alıcam artık bakalım
  • Arkadaşlar forumda cepport ile alakalı bir konu var sorun yaşayanlar olmuş sanırım o yüzden tereddütte kaldım. Hepsiburada dan delta garantili mi alayım (üç kez onarım olmadığında para iadesi olması durumunda sanırım satıcıdan alınıyormuş para) ya da kvk garantili cepport gittigidiyor dan mı alayım. Ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepportta sıkıntı yaşayanlar geneli delta garantili. Birşey olunca delta cepporta , cepport deltaya atıyor. Kvk sıkıntı olmaz satıcı kim olursa olsun. Dolar yüksek ve habire ithal ürünlere vergi koyarlarken fiyat düşmez. En iyisi çek ve banka puanıyla kombo yapmak.

• newnobre kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak tekrar 1.300ü görcegini düşünmüyorum da suan puandanda yararlanamıyorum sadece maksimum kartım var en avantajlı nasıl alırım bilmiyorum n11de 50 tl indirimim var tek

• Bide panel muhabbeti var sharp panel iyi diyo herkes aldıgımız ürün başka panel gelirse nasıl anlıcaz cihazı açıp bakınca tekrar iade alırlarmı

• Mavi rengi en ucuz kaça bulunabilir en uygun sanki suan bulunabilirse o da migrosta galiba 1600 lira Hepsiburada da mavisi 1750 lira sasirtici

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Migrosta bu hafta indirime girermi bakalım bekleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djangobjk

Migrosta bu hafta indirime girermi bakalım bekleyelim
    artmasın da hb da artmış 30 lira
  • Dolar artıyo bende gg den alcam kvk lı 1600de İnşallah 2 gün daha aynı kalır fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: djangobjk

Migrosta bu hafta indirime girermi bakalım bekleyelim
    1600tlye Migrostan delta garantili Mavi aldım.

Rengi çok hoş sırf mavi takıntılı olduğum için aynı paraya KVK garantili siyah bulunabilirken mavi aldım. İyi ki de almışım batarya konusunda renk konusunda çok çok memnunum 1 haftadır kullanıyorum. İzmirde egeparkta sorgulattim az sayıdaki migros şubesinde 1er adet vardı. Çeşme migrosta stokta 3 adet gözüküyordu çeşmeden ayirttirdim akşamına alana kadar orada da 1 adet kalmış adamlar Diyarbakır'a bile gondermis. Benim gibi ille de mavi diyenlerdenseniz 3une 5ine bakmayın 1600e bulmuşken alın bu gidişle daha da artacak fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mose17 -- 9 Mayıs 2018; 18:27:31 >
  • Şu ekran panele konusunu bilen varmı sharp ve ldi panel farkı ne hangisini almalı ldi gelirse iade edeyim mi aklım karışık

• quote:

Şu ekran panele konusunu bilen varmı sharp ve ldi panel farkı ne hangisini almalı ldi gelirse iade edeyim mi aklım karışık

Hiçbir fark yok,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın aldırmayın 1 ay oldu telefon alalı ahize sesi gitti çok az geliyor

• arsan_111 A kullanıcısına yanıt
    Garantiye gönderin hemen kötülemek doğru değil ben 3 aydır kullanıyorum çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: arsan_111

Almayın aldırmayın 1 ay oldu telefon alalı ahize sesi gitti çok az geliyor
    bu nedir şimdi?

garanti üretim hataları için var

yoksa iphone alınmazdı asla o anten muhabbetinden yanlış tutuyosunuz muhabbetinden sonra

sıcak fırsatlara böyle saçma sapan şeylerle gelip trollük denemeyin

• .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar ne alemde arkadaşlar indirim kampanya vesaire gelir mi sizce
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.