Şimdi Ara

Xiaomi Mi3 Almak İçin Hangi Alışveriş Sitesini Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Yakın zamanda yurt dışından telefon getirtmeyi düşünüyorum.Telefonu yunanistana yollatma şansım olduğu için gümrüğe takılma derdim olmayacak. Xiaomi mi3 64GB veya Meizu MX3 arasında kararsızım.Mi 3 ün 64gb lık modeli 370 dolar seviyesinde çeşitli sitelerde mevcut.

1-Forumda olumlu eleştiriler alan ibuygou.com hakkında ne düşünüyorsunuz? Telefon burada 375 dolar +kargo:
    http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi3_snapdragon_800_quad_core_android_4_2_5_inch_2_3ghz_2gb_ram_64gb_rom-5519.html

2-Bir arkadaşımın daha önce sorunsuz bir alış veriş yaptığı merimobiles.com da 372 dolar kargo ücretsiz:
    http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-64gb-quad-core-2-3ghz-miui-v5-os-5inch-1920-1080-wcdma-smartphone_p/meri9614.htm

Sizin tavsiye edeceğiniz başka bir site veya bu siteler ile ilgili olumlu/olumsuz deneyimleriniz var mı?

• Kardeş siteden önce saticinin dürüstlugu ile alakali bir durum bu her sitede işini iyi ve kotu yapan birileri var geri donus %99 olumlu olan biri bile hata yapabiliyor o yuzden işin biraz şanş işi herseyle karsilasabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppomart olabilir.
  • Ömersgs Ö kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum ancak bahsettiğim siteler ebay gibi satıcı mantığıyla çalışmıyor sanırım,ürün toptan alınıp site tarafından tek elden satılıyor.
  • mcrae7 M kullanıcısına yanıt
    Ben saticida var biliyorum ama eger bahsettigin gibiyse korkulacak birsey yok cunku riske giremezler milyonlar alisveris yapiyor adamin bi yerinden şırıngayla kan alirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.