Şimdi Ara

Xiaomi mi5S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
3.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cordor

Kardeş sana sözüm yok.

HB buraya iyi para akıtıyor artık. HBdeki ürünü burada paylaşınca hemen düzeltiyorlar. Çünkü DH buna müsade edecek şekilde bir özellik ekledi.

Dikkat edersen HB fırsatları ciddi anlamda azaldı.

Ama merak etmesinler, az kaldı 🤓

ben de seni çürüteyim, ilk mesajda bir edit yok, yani orjinal hali duruyor. ve adres link şeklinde verilmemiş. kopyalayıp yapıştırınca da dh ref eklenmiyor.

hb zamanında yapmsı gerekeni yapıp belirli bir üründen fazla alınırsa ilgili birilerini uyarsın diye bir sistem geliştirmiş olma ihtimali çok yüksek. yoksa dh den link açıldı diye kimse kimseyi alarma geçirmez. bu şekilde bir şey olsa ordaki çalışan kafayı yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Arkadaşa katılıyor ama sana katılmıyorum. Referanslı linklerin olduğu belli. Zaten ortaya çıkınca kendileride açıklama yaptı. Ben şöyle düşünüyorum,
    hb buraya bakması için mutlaka 1 eleman ayırmıştır. Zira elemanın maaşından daha fazlasını sıcak fırsatçılara kaptırdı. Adamın işi trafiği kontrol etmek. Buralara bakmak. HAngi ürün çok fazla göze batmış bakmak vs. Tabi burada dh nin referanslı linkleride çok iyi iş görüyor

Burada paylasilmayan 10 larca firsat peki nasil kapatiliyor tam alacakken yada aldiktan sonra birden kapaniyor ?

Bazi urunler promosyon amacli yada elde kalanlarda bilerek o fiyata veriyorlar depolarda yer bosalsin diye hata falan yok aslinda.

Fakat bazi urunler oluyor en yakin ornek evolite ya stok durumu yanlis giriliyor yada gercekten onlarda fiyat hatasi oluyor.

Linkle alakasi oldugunu dusunmuyorum kisacasi..

Eskiden link denildi,artik link paylasilmiyor kesinlikle zaman kaybi oluyor o linke gidicez edicez hizlica paylasilirsa 10+ siparis gectikten sonra maks 2-3 dk icinde o firsat kapaniyor.Firsati bulan kendisine hizli odeme profili ile alip forumda paylasirsa cok fazla kisi yararlanir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bende şöyle dedim zaten forumun etkisi illaki var. Fakat bu işlere bakan bir elemanla site içinde hangi ürüne daha çok bakılmış hit almış vs diye görülebilir. hemen bir fiyat düzeltme veya anlık olarak satıştan çekme yapıyorlardır. illa sıcak fırsatlardan gitmesine gerek yok. Adamların işi bu aslında. Yine donanımhaberin illaki bir haberdar etme olayıda var diye düşünüyorum. Zira son zamanlarda iyice kullanıcı dostluğundan ayrılıp farklı bir şekle büründüler ve bu bizlerin yararına değil. Neyse orası ayrı bir mesele.
    Şuna katılıyorum bunlar hata falan az da olsa yaparlarda genel olarak reklam için sitenin hit sayısını artırmak için yapıyorlardır. Belki aptalca gelebilir ama bu işten para kazanan adamlar mevcut.
  • Peki arkadaşlar bu dakikadan sonra Hepsiburada'nın siparişimi iptal etme hakkı varmı?
    Böyle birşey yaparsa ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunhan34

Piyasanın 300 TL üstündeki fiyatiylami kaçırılmasın hahaha şaka galiba, bende gri mı 5s cihazından yazıyorum yakın zamanda 1250 TL'ye aldım.

Bende 100tl bonus kazanarak 1160a getirtmiştim. 2 haftada 250tl artmış herhalde fiyatlar. Zamanında almışız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra Hepsiburada müşteri memnuniyeti sağlamak için benim lehime hareket etti. Şöyle özetleyeyim.
    Birnumara denen firma telefonu yollamadı ve son kargo gününde stoklardan çıkardı telefonu ve para kredi kartıma iade oldu. Ama ben bununla ilgili Hepsiburada ile yazışıyordum. Stoklardan çıkarınca yeni bir şikayet kaydı daha oluşturdum. Birkaç gün sonra Hepsiburada tarafından arandım ve özür dilediler ve mağduriyetimi gidermek için aldığım satıcının şuandaki ilgili telefon fiyatı ve benim ilk aldığım fiyat arasındaki 1200 TL'yi hediye çeki olarak hesabıma tanımladılar ve istediğiniz telefonu alabilirsiniz dediler. Bu reklam değil ama Hepsiburada yönetimine gerçekten teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.