Şimdi Ara

XIAOMI MI8 LITE (SICAK FIRSATLAR) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
17
Favori
82.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xiaomi tr garanti firması evofone, eski adıda evobt imiş. Hakkında çok fazla şikayet olunca isim değiştirdiler sanıyorum.
    Yorumları oldukça kötü. Hepsiburada ithalatçı firması ise delta, onun da yorumları aynı şekilde rezalet.
    Daha uygun diye hepsiburada almıştım ben, alacak arkadaşların bilgisi olsun. En düzgün'ü kvk sanırım onların da fiyatı biraz daha yüksek idi.
  • Hepsiburada da 128 gb olanın fiyatı 1899 lira. Nasıldır sizce alnır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMDEL

Hepsiburada da 128 gb olanın fiyatı 1899 lira. Nasıldır sizce alnır mı?
    TAKİP İÇİN LİNK VAR MI ACABA
  • Bugün gittigidiyor yuzde 5 indirim kampanyası ile 64 gb versiyonu 1614 TL'ye eşime hediye olarak aldım şu ana kadar gördüğüm en iyi fiyatlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %5 indirim kampanyası nerede nasıldır acaba?

• telefon arayışımı redmi note 7 gelene kadar erteledim umarım çok bekletmezler.
  • Geleceği kesinleşti mi? Gelse de ilk başta uçuk fiyattan satılıyor. 1-2 ayda ancak normal fiyatlarına gelmesini beklemek gerekir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: obyilmaz

%5 indirim kampanyası nerede nasıldır acaba?

Dundu.bitti galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    mutlaka gelecektir ama ne zaman gelir fiyat ne olur hiç bir fikrim yok.
  • Gelmeyede bilir, mesela mi7'den mi8'e geçiş hızlı oldu. Talep olursa gelebilir, kronik sorunu varsa birkaç ayda ancak kullanıcı deneyimleriyle ortaya çıkacaktır. Bu yüzden beklemek mantıklı mı değil mi hala bilemiyorum
    mi7 diye bir model yok.

mi6 vardı firma 8. yılına özel yeni seriye mi8 adını verdi.

bariz iphone x taklidi.

trde kimse bilmezken çinden mi4 alıp kullanmaya başladım mi5 ve mi6 sırayla seriyi takip ediyorum. son zamanlardaki çok fazla çeşit çıkartması hoşuma gitmiyor. eskiden amiral gemisi çıkarır ve geçmişe dönük yazılım güncellemesi verirdi. artık odak noktasını çok model az güncellemeye kaydırmaya başladı umarım sonu samsung gibi çöp yığını olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9008 -- 19 Ocak 2019; 13:18:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9008 9 kullanıcısına yanıt
    Ben de onu kastettim. Mi7 olarak tanıtıldı, gösterildi, bilgileri geldi, hatta 128/8 çıkaracaktı. Birden mi8e geçiş
    İnsanların istekleri çok çeşitli olduğu için markalar da modelleri çok çeşitli yapmaya çalışıyor. Mi8lite için kamera daha iyi olabilirdi, NFC olsaydı, bataryası daha fazla olsaydı deyince hemen ona uygun başka model görüyorsun. A2 ile Mi8lite kıyaslarken şimdi redmi7 çıkacak diye bekleyenler var. Bu hem iyi hem kötü. Hepimiz aradığımız özellikleri içeren model bulabiliyoruz ne güzel, ama markalar model geliştirmekle uğraşmaktan yazılımı, güncellemeyi göz ardı etmeye başlıyor
  • az önce hepsiburadadan sipariş geçtim. 1699 tl siyah. mavisi 1740 tl ama satıcısı hepsiburada değildi. o yüzden onu almadım. 1699 tl siyah olanı aldım. kredi kartı kampanyaları ile 1575 e gelmiş oldu bana. iyi rakama aldım gibi. akşama teslimat olacak bakalım. inşallah sonu mi 5 gibi olmaz. anakartı gümledi 2 yılda
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

az önce hepsiburadadan sipariş geçtim. 1699 tl siyah. mavisi 1740 tl ama satıcısı hepsiburada değildi. o yüzden onu almadım. 1699 tl siyah olanı aldım. kredi kartı kampanyaları ile 1575 e gelmiş oldu bana. iyi rakama aldım gibi. akşama teslimat olacak bakalım. inşallah sonu mi 5 gibi olmaz. anakartı gümledi 2 yılda
    kaç gb?link var mı şef
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

Ben de onu kastettim. Mi7 olarak tanıtıldı, gösterildi, bilgileri geldi, hatta 128/8 çıkaracaktı. Birden mi8e geçiş
    İnsanların istekleri çok çeşitli olduğu için markalar da modelleri çok çeşitli yapmaya çalışıyor. Mi8lite için kamera daha iyi olabilirdi, NFC olsaydı, bataryası daha fazla olsaydı deyince hemen ona uygun başka model görüyorsun. A2 ile Mi8lite kıyaslarken şimdi redmi7 çıkacak diye bekleyenler var. Bu hem iyi hem kötü. Hepimiz aradığımız özellikleri içeren model bulabiliyoruz ne güzel, ama markalar model geliştirmekle uğraşmaktan yazılımı, güncellemeyi göz ardı etmeye başlıyor
    eşim mi8lite kullanıyor şarjı baya iyi gidiyor aynı özellikte nfcli olan var mı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyorda mi 8 lite 128 GB / 6 GB ram özellikli olan modelini yüzde 3 indirim ile 1890 ₺ + 100 ₺ axess chip para ile 1790 ₺ ye mal ederek aldım 1 gündür kullanıyorum gayet memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ynsdrn kullanıcısına yanıt
    Çok uygulama kurdunuz mu standart mı kullanırsınız? buna göre 6gbdan ne kadarı telefon kullanıyor yada ne kadar boşta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncorleone06

kaç gb?link var mı şef

Alıntıları Göster
    64 GB. Satıcı Hepsiburada idi. 1699 a veriyordu. 2 de sipariş verdim. 6 buçukta teslim ettiler. Ama ritzy garanti imiş. İlk defa duydum. Hayırlısı artık

Baya uygulama kurdum pubg kurdum oyun olarak zaten telefonu yoğun kullanan biriyim 6 GB olması baya hissetiriyor hız olarak bu arada iPhone 7 den geçiş yaptım bu cihaza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ynsdrn kullanıcısına yanıt
    Size boş alan ne kadar bırakıyor peki?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.