Xiaomi Mijia 1C Robot Vacuum Mop, Akıllı Robot Süpürge https://www.amazon.com.tr/dp/B0852NHYC7/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_QEBTXJRTYT57N0MSG1C3?_encoding=UTF8&psc=1 1881 tl. normalde 2500 |
Xiaomi Mijia 1C Robot Vacuum Mop 1880
-
-
Gümrük kargo ücreti çıkıyor. -
hee yurtdışından mı geliyormuş. o zaman sıcak değil. -
Harita özellikleeri varmı nasıl bir ürün mop özelliği de var sanirim -
aynısını kullanıyorum 1 yıldır. mop özelliği bir işe yaramaz. ama süpürge iyi çalışıyor. artık evi hep robot süpürüyor. süpürme işimden kurtulduk. hayatımızı çok kolaylaştırdı -
Kapitalizmi cümle içinde kullanacağın dönem ödevini yaptın sanırım. -
harita özelliği var. gezdikçe öğreniyor.quote:
Orijinalden alıntı: alemci83
Harita özellikleeri varmı nasıl bir ürün mop özelliği de var sanirim -
Kötüleyenlere bakmayın, daha yeni vacuum mop pro aldık çok kullanışlı ve güzel temizliyor. Anne baba belli bir yaş üstündeyse tavsiye ederim kesinlikle. -
s5 'ten farkı nedir ? -
iEvde her yeri süpürüyor mu peki y harita ile yada belli yeri süpür komudu verebiliyirmusunuz -
Fiyat yurtdışı olduğu için sanırım 2800 çıkıyor -
Amele gibi ev süpürmek hoşuna gidiyor olabilir. Hayatı kolaylaştıran ürünlere para vererek zaman satın alıyoruz. Sen saç kurutma makinesi almak yerine de kafanı camdan çıkarıp rüzgarla kurumasını da beklersin şimdi. Kapitalist sisteme para kazandırma sakın
-
Ürün sizin süpürge yapmanız kadar iyi yapmıyor olabilir ama yüzeysel temizliği çok çok iyi yapıyor. Bütçeniz varsa alın. 6 ayda 1 siz süpürürseniz köşe bucak ev hep tertemiz olur.
-
Siz alın para kazanıp daha iyilerini yapsınlar. Bizim türk evlerine göre değil. Fakir evlerine hiç değil. İleride geliştirilip daha bize göre küçük işlevsel ozellkierinde fiyat performans olarak çıkınca alırız. -
haa diyorsun ki adamların cebinizde orgazm olmasına ne karışıyorsun, haklısın tabikide o hafızlık yaparak eşşeklik etmiş..
-
Vay anasını, adam bildiğin
"HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA TAHRİK VEYA DİNİ DEĞERLERİ AŞAĞILAMA SUÇU (TCK 216/3)"
Bakın hele hafızlık yaparak ne yapıyor muş !
Savcıları görev başına davet ediyorum.
Bakalım şimdi nasıl kıvıracak, kem küm başlar.. "Ben hafız değil haksız dedim" gibi saçmalıklar duymamak için ekran görüntüsünü aldım.
CIMER'e haber verilmeli.
-
En basit konuda bile tartışma ortamı yaratılıyor insanlar çok gergin :) alan alır almayan almaz bu kadar basit -
Aynen biz alma derdindeyiz ama alamıyoruz 1880 TL hiç görmedim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kapitalizmi cümle içinde kullanacağın dönem ödevini yaptın sanırım.
|
Amele gibi ev süpürmek hoşuna gidiyor olabilir. Hayatı kolaylaştıran ürünlere para vererek zaman satın alıyoruz. Sen saç kurutma makinesi almak yerine de kafanı camdan çıkarıp rüzgarla kurumasını da beklersin şimdi. Kapitalist sisteme para kazandırma sakın |
aynısını kullanıyorum 1 yıldır. mop özelliği bir işe yaramaz. ama süpürge iyi çalışıyor. artık evi hep robot süpürüyor. süpürme işimden kurtulduk. hayatımızı çok kolaylaştırdı
|
Benzer içerikler
- dhgate güvenilir mi
- temu en iyi ürünler
- amazon yurtdışı alışveriş
- arnavutluk teknoloji mağazaları
- imei kapanma süresi sorgulama
- temu gümrük vergisi
- amazondan nasıl alışveriş yapılır
- temu alışveriş sınırı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X