Şimdi Ara

Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
23
Favori
85.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freemann

Öncelikle hayırlı olsun,
    Cihaz gelince pf1000 ile karşılaştırma yapabilirmisiniz..

tabikide hocam

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,
    Önceki cihazında güzelmiş,hf60ls serisi bildiğim kadarıyla sizin eski cihazın ayarında ve 5.300-5.500 civarına satılıyor.
    İkibin fark var yani,lümen dışında gerçekten bunu hissettiren bir fark varmı merak ettim...
  • Bende full siyah kumandalı cihaz var. Evofone faturalı. Bir aydır kullanıyorum. Cihaz durduğu yerde netliği sürekli bozuluyor. Artık can sıkıcı olmaya başladığı için servisle iletişime geçmeyi düşünüyorum.

Herhangi bir film ve müzik oynamasa bile menüde beklerken netlik bozuluyor.

Ayrıca en düşük sesi bile yüksek. Geceleri sıkıntı yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadotato -- 28 Kasım 2020; 11:6:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın arkadaşlar Amazon Türkiyeden alan oldu mu ürünü kaç günde teslim oldu ürün acaba?

PF1000ut den memnun değil miydiniz?

• proxima35 P kullanıcısına yanıt

oturma odasında kullanıyordum yakın mesafe projeksiyonu odanın konumdan dolayı tavana monte ettim yerde kullanırken çok güzeldi tavanda tam randıman alamadım orta merceği çok hafif bulanık göstermeye başladı biraz takıntılıyım hocam bide lgde kronik wifi sıkıntısı var öyle olunca bu ürüne geçmek istedim.viewsonic x10 4k almayı düşündüm oda 13000 tl olunca bu üründe karar kıldım hocam

Güle güle kullanın.
  • Arkadaşlar tavan askı alaratı ne kullanıyorsunuz acaba?

• Bende 1 aydır kullanıyorum bu projeksiyonu ama şu focus bozulma olayı arada canımı sıkıyor hızlı focus ayarı yapma kısayoluda yok sanırım. 2-3 kere çıkıp ayar yapmak zorunda kalıyorum bazen. Focus olayıyla ilgili bir yöntem bulan varsa yazarsa sevinirim.

• 16.5 cm geliyor çıkıntılı yer buraya monte etmeyi süşünüyorum projeksiyonu ama aparatla olur mu bilemedim arkadaşlar
    Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon

• https://www.hepsiburada.com/lenatech-mini-projeksiyonlar-icin-aski-aparati-15-5-cm-p-HBV00000QVOPW?magaza=LENATECH

üründen kullana var mı acaba asılacak yerin ölçüsü ne acaba yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?

• arkadaşlar amazon.com'dan aldığım ürün geldi dil Türkçe seyçiyorum ama kimi kelimeler ingilizce kimi kelimeler Türkçe anlam veremedim başka bir ayarımı var ürünün acaba?

Yalniz gosterdiğin yer kiriş hocam. Delmesi zor olur ayrica delmeni önermem.
  • merhaba arkadaşlar lg ev sinema sistemim var bluetooth ile bağladım projeksiyona ama ses kalitesiz geliyor gibi geldi herhangi bir ayarı var mı acaba?

• arkadaşlar lg ses sistemi kullanıyorum bluetoothla projeksiyonla kapatık açtıktan sonra sürekli yeniden eşleştirme istiyor var mı bir çözümü acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kağnıcıoğluteknoloji38

arkadaşlar lg ses sistemi kullanıyorum bluetoothla projeksiyonla kapatık açtıktan sonra sürekli yeniden eşleştirme istiyor var mı bir çözümü acaba?

Çözebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Çözebildiniz mi?

Alıntıları Göster

yok hocam sürekli tekrardan kuruyorum

• Bu projeksiyonun en büyük eksisi optik ses çıkışının olmaması. 5.1 ses sistemimi kullanmak için hdmi 2.0b ile projeksiyonu bilgisayarıma bağlayıp film izliyorum. Fakat bilgisayar üzerinden hdmi ile bağlanınca kalitenin düştüğü bariz belli oluyor ve bir köşesindeki fluluk (projeksiyon bir köşeyi odaklama yapamıyor bence ülkemize gelen seride sorun var) odak probleminden dolayı daha belirgin göze çarpıyor. Ben 5.1 sesi bu şekilde alıyorum alternatifiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• proxima35 P kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba,
    Ürünü birkaç gündür takip ediyorum. Fiyatıyla alakalı pek bir bilgim yok o yüzden. Şuan en ucuz 3.695 ₺, bu fiyata mantıklı mı bilemedim. Kasım indirimlerinde dip fiyat neydi ?
  • mastikadandabeter M kullanıcısına yanıt

ben paylaştığımda 3200 TL gibi bir fiyattan satıldı Amazonda. Şu anki fiyatı da pahalı diyemem. cihaz tam bir F\P ürünü bence

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.