Şimdi Ara

Xiaomi'nin uygun fiyatlı yeni powerbanki dahili USB-C kablosuyla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: D8RCXB5UIW Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi'nin uygun fiyatlı yeni powerbanki dahili USB-C kablosuyla geliyor
    Xiaomi, 10.000 mAh kapasiteli 165 W maksimum güç çıkışına sahip yeni powerbankini Çin’de satışa sundu. Dahili USB-C kablolu Xiaomi powerbank, 28 dolar fiyat etiketine sahip.

Ayrıca Bkz.Anker kullanıcılarına şok uyarı: Powerbank’lerde yangın riski var

Xiaomi 10.000 mAh powerbank özellikleri

Powerbank, dışarıdan bakıldığında şarj bilgilerini ve durumunu gösteren ekranıyla birlikte şık bir tasarıma sahip. Akıllı hızlı şarj özelliğine sahip olmasıyla Xiaomi cihazlara mümkün olan en yüksek şarj gücünü sunuyor. Örneğin; Xiaomi 14 Pro’nun tamamen şarj olması 19 dakika sürüyor. Powerbank, 120W çıkışın yanı sıra telefon, laptop veya tablet gibi iki cihazı aynı anda şarj etmeniz için 45W maksimum ek çıkışa sahip.

15 dakikada %55 doluluk seviyesine ulaşan powerbank, PD 3.0, PPS ve QC 3.0 dahil olmak üzere çok çeşitli standartları destekliyor. Kontrol yönetim çipi, powerbankin çıkış gücünü, kullanıldığı cihaza göre otomatik olarak ayarlıyor. Bluetooth kulaklıklar gibi düşük akımlı cihazlar için otomatik olarak deşarj moduna geçiyor. Optimum güvenlik ve performans için pil hücresinin durumunu da takip eden sistem var.

Powerbank, seyahat ederken ayrı kablolar taşıma zahmetinden kurtaran dahili USB-C kablosuna sahip. Renkli ekran, şarj bilgilerini farklı renklerde göstererek sezgisel kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Kaynak:https://www.ithome.com/0/797/253.htm

• Yassı olsaymış ...
  • Kablo bozulursa powerbank da çöp mü?
  • 10 bin az , ekran gereksiz , üzerinde led fener ve usbA ve typec giriş/çıkış olmalıydı sabit. kablo tek ise çoklu cihaz nasıl bağlanacak. kablo kalitesi ve mekanizma/uzunlukta belli değil.
  • Artık iPhone'lar da, yeni laptoplar da Type-C olduğundan mantıklı fakat gel gelelim ki 10 bin mah çok düşük...
  • Şuradaki eleştiriler çözülse yok satar ;:)
  • Tek çıkışta 120w destekleyen modelleri varmı acaba

Biliyorsunuz Xiaomi nin bazı modelleri 120w veya 67w hızlı şarj destekliyor

Bende 120w destekleyen 13t pro kullanıyorum

20 dakikada normal kendi şarjı gibi şarj edebilen en azından kendi markasına ait bir powerbank bakıyorum ama bulamadım
  • muratseker M kullanıcısına yanıt

Haber kaynagindaki sitede gordugum fotografa bakarsak cihaza gomulu duruyor evet cop oluyor. Yaninda kablo verip cihaza dahili vermeseler daha iyi olurmus

Xiaomi'nin uygun fiyatlı yeni powerbanki dahili USB-C kablosuyla geliyor
  • Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt

eşşek değillerdir sağında solunda ekstra usb portu vardır yahu. seneler önce samsungunki vardı bende ondada gömülü kablo vardı ama ekstradan portta vardı.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    typec ile şarj olan laptop ve apple kaç tl ? )

applecılar da her nedense orjinal aksesuar hastalığı var, kör teknoljii sevdalıları olmuşlar hatta ((
  • Türkiye’ye gelsin alalım
  • tristran kullanıcısına yanıt

Altinda type-c ekstra port var ama kablo dahili olduktan sonra kesip atip devam edecek degiliz ki :)

• Xiaomi ürünleri cöptür yazınca fazla karsı cıkan olmuyor millet iyice kanıksamıs bu markanın cöp oldugunu kullananlar bile karsı cıkmıyorlar genellikle..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Çöpte denmez fiyatının malı, k50 gaming vardı il 120 watt şarjla onda tanıştım. Hangi telefonda var bu apple samsung. Gerçi şuan s24 u var bendede.

• tristran kullanıcısına yanıt

cihazlarda maliyet düsürmek icin yıllardır cok dandik paneller kullanıyorlar bu paneller mutlaka bir sekilde patlıyor.. en sağlamı bile hafif ghostlanma seklinde devam ediyor bu öyle sacma bir sey ki, genelde amoledlerde olması gereken bu durum xiaomi IPS ekranlarda bile yıllardır cok yaygın.. ancak ekranlarda rezil ötesi bir bozulma olması daha olası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Eylül 2024; 19:46:50 >
  • Cok kullanisli bir urun ve ben aldim. Seyehat halinde laptopu 100watt sarj edebiliyor (benim laptop type-c ile PD den 100watt kabul ediyor)
  • mophie powerstation pro XL Kullanıyorum bunu yanında bayağı pahalı ama 25.000 mAh memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.