|
Xiaomi'nin uygun fiyatlı yeni powerbanki dahili USB-C kablosuyla geliyor
-
-
Yassı olsaymış ... -
Kablo bozulursa powerbank da çöp mü? -
10 bin az , ekran gereksiz , üzerinde led fener ve usbA ve typec giriş/çıkış olmalıydı sabit. kablo tek ise çoklu cihaz nasıl bağlanacak. kablo kalitesi ve mekanizma/uzunlukta belli değil. -
Artık iPhone'lar da, yeni laptoplar da Type-C olduğundan mantıklı fakat gel gelelim ki 10 bin mah çok düşük... -
Şuradaki eleştiriler çözülse yok satar ;:) -
Tek çıkışta 120w destekleyen modelleri varmı acaba
Biliyorsunuz Xiaomi nin bazı modelleri 120w veya 67w hızlı şarj destekliyor
Bende 120w destekleyen 13t pro kullanıyorum
20 dakikada normal kendi şarjı gibi şarj edebilen en azından kendi markasına ait bir powerbank bakıyorum ama bulamadım -
Haber kaynagindaki sitede gordugum fotografa bakarsak cihaza gomulu duruyor evet cop oluyor. Yaninda kablo verip cihaza dahili vermeseler daha iyi olurmus
-
eşşek değillerdir sağında solunda ekstra usb portu vardır yahu. seneler önce samsungunki vardı bende ondada gömülü kablo vardı ama ekstradan portta vardı.
-
typec ile şarj olan laptop ve apple kaç tl ? )
applecılar da her nedense orjinal aksesuar hastalığı var, kör teknoljii sevdalıları olmuşlar hatta (( -
Türkiye’ye gelsin alalım -
Altinda type-c ekstra port var ama kablo dahili olduktan sonra kesip atip devam edecek degiliz ki :)
-
Xiaomi ürünleri cöptür yazınca fazla karsı cıkan olmuyor millet iyice kanıksamıs bu markanın cöp oldugunu kullananlar bile karsı cıkmıyorlar genellikle..
-
Çöpte denmez fiyatının malı, k50 gaming vardı il 120 watt şarjla onda tanıştım. Hangi telefonda var bu apple samsung. Gerçi şuan s24 u var bendede.
-
cihazlarda maliyet düsürmek icin yıllardır cok dandik paneller kullanıyorlar bu paneller mutlaka bir sekilde patlıyor.. en sağlamı bile hafif ghostlanma seklinde devam ediyor bu öyle sacma bir sey ki, genelde amoledlerde olması gereken bu durum xiaomi IPS ekranlarda bile yıllardır cok yaygın.. ancak ekranlarda rezil ötesi bir bozulma olması daha olası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Eylül 2024; 19:46:50 > -
Cok kullanisli bir urun ve ben aldim. Seyehat halinde laptopu 100watt sarj edebiliyor (benim laptop type-c ile PD den 100watt kabul ediyor) -
mophie powerstation pro XL Kullanıyorum bunu yanında bayağı pahalı ama 25.000 mAh memnunum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X