Şimdi Ara

Xiaomi note 9 pro 128 GB (2999 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
6.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Astforum A kullanıcısına yanıt

Hiç bir sorun olmuyor kapanırsa tekrar açar güvenilir satıcıdan alırsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi yerli üretime geçecek fiyatlar düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    şirketler ucuz olsun diye bardağını donunu bile çinde yaptırıp getiriyor. burada nasıl ucuz üreteceklermiş ilginç yani çinden dahamı ucuz burası🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Terse düşmeyelim sonra hcm?

• dolar bazında asgari ücret ucuz içerde ürettiğinden bazı vergilerden de avantajı varsa neden olmasın

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Türkiye gümrük birliği üye ülkesi bizde üretilen ürünler ab ye gümrüksüz gidiyor. İngiltere ile de imzalandı. Çifte vergi durumu da yok. Olası bir ambargo dan da muaf olur. İkincisi hükümet ciddi bir teşvik verdi.

Kısaca win win politikası. Düşük üretim maaliyeti ile birleşince avantajlı olduk.

Bu kadar basit.

• taha102010 T kullanıcısına yanıt
    Kimmiş bu güvenilir satıcı? Sattıktan sonra büyük firmalar bile sorun çıkarıyor kaçak satıcı mı güvenilir? Bir problem yaşayınca kime gideceğiz thh ye mi?

Satılan her kaçak ürün mafya ve terör örgütlerine ciddi bir kazanç kapısı. Bu adamlar mı güvenilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Kaçak cihaz ben hayatta almam. Çünkü her zaman kapanma riski var. 3310 imeisi ile 4g sinyali alan cihazlar yakında tespit edilip Cat diye hepsi kapanabilir. Artan vergiler ile kaçak sayısı çok arttı yakında el atılır benden demesi.

Arıza yapmış 4g cihazımın imesi ile 1.5 yıl sorunsuz kullandım. Sonra telefon bozuldu. En azından 4g destekli telefon imei si olmalı.

• 1 sene önce 50₺ ucuzuna sipariş ettim. Ehononi choq eği ğiğenim

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi5 ilk çıktığında çinden bi arkadaş yanında getirmişti 130 lira verilir mii yeaa deyip oturup 2 slotada imei atmıştım 5 sene oldu ve hala telefon aktif şekilde kullanılıyor :)

Ekleme: 1 imei nokia 6600, 2. İmei blackberry bold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 14 Mart 2021; 20:9:54 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

eşeğin şeyine su kaçırmayın hocam aman yorumları okumasınlar yoksa yanarız  

• .Eray. kullanıcısına yanıt

doğru ama zaten haberlerde çıkıyor hocam

• aynen ama üstte haberi attım hocam bence devlet yollar arıyordur ufaktan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.