Şimdi Ara

'Xiaomi Notebook Fırsatları' - Yalnızca Türk Müşterilerimize Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kodları! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
5
Favori
14.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ödemeyi telefondan gelen doğrulama koduyla onayladım zaten ama bu çok ilginç bir durum. mesela maouse aldım xiaomi den o kargoya verildi bile, fakat bu hala benden extremin fotokopisini ve kredi kartımın fotokopisini istiyor.
  • beneoushtatic B kullanıcısına yanıt
    Ödeme yaptığınız kredi kartının ön yüzünün fotoğrafını çekip, kart numarasının sadece son 4 hanesi kalacak şekilde fotoğrafını göndermeniz gerekiyor.

Bunun yanında kimliğinizin fotoğrafını da ekleyebilirsiniz, çünkü hesap bilgileriyle kart bilgilerini de doğrulamanız gerekmektedir. Kimlikte ad-soyad açık kalsın, diğer kısımları dilediğiniz gibi kapatabilirsiniz(doğum tarihi vs. gereksiz bilgiler kalabilir)

Bu şekilde tickete cevap verin, ticket numarasını bana iletin, onaylamaları için yardımcı olayım.
    Ürün fiyatı çok yüksek olunca, kart sahibinin güvenliği için bu doğrulama gereklidir. Tamamen güvenlik ile alakalı bir durum.
  • söylediğiniz gibi gönderim sağladım. AT17081604370 ticked kodum. Teşekkürler.
    Tamamdır, bildiriyorum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sipariş numaranızı da alabilir miyim?

• GearBest.com kullanıcısına yanıt
    W1708150947274239 teşekkürler.
    İlettim şimdi
  • Teşekkürler ilginiz için, umarım düzelmiştir.
    Rica ederim. Ben bilgileri ilettim, yarın tarafınıza dönüş yapılacaktır

• tamamdır,
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Rica ederim. Ben bilgileri ilettim, yarın tarafınıza dönüş yapılacaktır

hocam toresaracoglu@gmail.com üzerinden yazışalımmı. pm gönderemiyorum. teşekkürler.
  • Teşekkürler, sipariş verildi.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
  • Bu ürünü şuan alabiliyor muyuz?Gümrüksüz alabilme şansımız nedir?

• alhsnsk A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Alabilirsiniz ancak gümrüğe takılıp takılmayacağının garantisini kimse veremez maalesef. Tamamen şans işi.
  • Türkçe klavye konusunda nasıl bir çözüm getiriyoruz?

• alhsnsk A kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan yapabilirsiniz,üzerine de sticker yapıştırırsınız.. Ya da sanal klavye kullanabilirsiniz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GearBest.com -- 3 Eylül 2017; 14:7:25 >

• 'Xiaomi Notebook Fırsatları' - Yalnızca Türk Müşterilerimize Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kodları!

Xiaomi Air 13 Notebooku[8GB RAM-256GB SSD] [ GBAir13 ] indirim koduyla 669.99$'a satın alabilirsiniz.

[Tarayıcıdan Satın Almak İçin Tıklayınız] / [Mobilden Satın Almak İçin Tıklayınız]

'Xiaomi Notebook Fırsatları' - Yalnızca Türk Müşterilerimize Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kodları!

-> Kupon kodu "stoklarla sınırlıdır", kaçırmayın!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.