< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (16. sayfa)
-
-
telefonun faturası kesilmiş.. mail geldi şimdi..
-
-
-
Bencede iptal et ben 9s kullandım bu cihaz daha iyi.daha güncel..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
faturalar kesildiyse kargolanır.
-
O fiyata aldım bende F2 pro Gri renk :) Su an kurulum yapıyorum, amoled ekran gerçekten bir başka. Hiç de dedikleri kadar ağır gelmedi F2 :)
-
evet stoklara cuma günü giriyormuş pazartesi kargolnacakmıs
ön siparişi de yarın 22.10.2020 saat 23.59 a kadar uzatmışlar bilginize
-
En kötü satarsınız hocam dediğiniz gibi. Oneplus'a çok alışmıştım ben. Yaklaşık 1 yıldır 7T kullanıyordum, buna alışamadım 3 haftada ne diyeyim.
-
Evet haklısın hocam en kötü ihtimalle satarım ben 7T kullanmadım Temmuzda almıştım 8 Pro 12 256 bana fazla geliyor hiçbir özelliğinden yararlanamıyorum diye üzülerekte olsa sattım belki bende sizin gibi F2 pro da deneyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön sparişten sonra fiyat ne kadar artar acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır mı arkadaşlar bu telefon oyun oynamıyorum ama işlemcisi gayet güzel sanki epey.com'dan diğer telefonlarla karşılaştırdım
-
Şu an telefon ihtiyacım olsa kesinlikle alacağım telefon bu olurdu
-
Sizde hangi cihaz var ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Redmi Note 8 Pro
-
Cihaz çok hoşuma gitti iPhone 6 'dan sonra göreceğiz durumu :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: thuglifeCihaz çok hoşuma gitti iPhone 6 'dan sonra göreceğiz durumu :)
Hayırlı olsun. Pil konusunda kesinlikle pişman olmayacaksınız
-
İlgili videolar için cevap niteliğinde aşağıdaki video paylaşıldı. Sorun kullanılan duvar kağıdı uygulaması ile ilgili.
-
Bende böyle olduğunu düşünüyordum. Bu duvar kağıdı orijinalde yok zaten. Soınradan manuel yükleniyor. Uyumsuzluk oldu demek ki...
-
Daha önce dedik ama inanmadılar işte...quote:
Orijinalden alıntı: vader1903İlgili videolar için cevap niteliğinde aşağıdaki video paylaşıldı. Sorun kullanılan duvar kağıdı uygulaması ile ilgili.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X