Özellikle bazı uygulamalar ve oyunlar hafıza kartı dahili ayarlanınca sorun çıkarıyormuş. Birçok yerde okudum bunu. O riske girmeyeceğim zaten. 1080p/60 ve 4k video çekerken doğrudan kayıtı sorunsuz yapacak kadar hızlı ve ömrü uzun olacak bir hafıza kartı arıyorum açıkçası. 128gb veya iyi bir kampanya yakalarsam 256gb alacağım. Akşamları fotoğraf ve videoları bulut'a yüklemekle uğraşmaktan sıkıldım artık 😄 Pc'de falan sandisk'e güveniyorum hiç sorun yaşamadım ama dediğim gibi annemin telefonuna bir Sandisk almıştım 1 yıl kadar dayandı dayanmadı. Telefon uyumluluğu konusunda şüphem oluştu bu yüzden. En güvendiğim marka Kingston ama fiyatları malum. Samsung 128 ya da 256gb Evo plus alacak gibiyim ama hem markası hem kapasitesine bakıp bir de uygun fiyatını görünce insan çekiniyor yine de. Mobil için Sandisk extreme modelleri için olumlu dönüşler var yabancı forumlarda ama onun da fiyatı baktığım Samsung modellerine göre yüksek. Bakalım bu Kasım ayı bize neler getirecek 🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim