Şimdi Ara

Xiaomi Pocophone F1 64 GB 100 TL Chip-Para ile 2274 lira. DİP fiyat. HB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
13.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su karşılaştırılan telefonlarin hepsini toplasan poconun yanina yaklasamaz. Uc kurus kar edicem diye kisa vadeli telefonlar almayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim kullandım cihazı ne ezberesinden bahsediyorsun

Bütün amiral gemileri mal o zaman yazılımla çözemeyip para verip maliyeti artırıp donanımla işi çözme yöntemine gidiyordu Eis hiç bir zaman oisin yerini tutmaz, tutmuyorda bunu ben bizzat birçok eisli telefonda denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutk

Güzel kardeşim kullandım cihazı ne ezberesinden bahsediyorsun
    "Gm9 pro eşime alacaktım ama düşük ışık çekimleri çok kötü bende gcamlı pocoyu tercih ettim."

Birbirine ters 2 cevap....

• quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Kardeşimde mi 8 lite var. TT ile şebeke sıkıntısı olarak 4g probleminden bahsetti. Sanırım şebeke sıkıntısı dediğiniz bu olsa gerek, yoksa aramalarda problem olmuyor dedi.

En mantıklı tercih pocophone gibi duruyor ancak fiyat çok geliyor.

GM 9 pro dan bahsetme sebebim fiyat uygun olduğu için yoksa telefonu beğendiğimden değil.

Redmi note6 pro 4 gb ram gösteriyor, mi 8 lite ile aralarında 200 lira fark var gibi.

Ne almak istediğime dair hiç bir fikrim yok şuan.
    şebeke problemi şu, 4g yayını 800hz den yapılırsa bazı modellerde bu yayını alacak özellik yok. B20 band diye geçiyor. çin sürümlerinde genelde yok, global versiyon denenlerde oluyor genelde.

bu b20 olmadığı için de telefon 3g ye düşüyor vs.
  • aykutk A kullanıcısına yanıt
    Başka eisli telefonlardan bahsetmiyorum GM 9 Pro da bu işi Ois ten daha iyi yapmışlar diyorum. Sadece ben demiyorum bunu incelemesini yapan teknoseyir gibi ünlü youtube incelemecilerin hepsi diyor bunu. Zaten cihazı gerçekten kullanmış olsan ne demek istediğimi anlardın o yüzden anlamadığınız konu hakkında kendinizi daha fazla zorlamayın.

Ben senin gibi marka fanı değilim anlama konusu bilemem ben kendi kullanma tecrübeme bakarım, teknoloji sitelerinin biri başka diğeri başka konuşuyor. Gm9 proyu baya almak için araştırdım en az 2 saat de kullandım gece çekimi benim eski lg g2 telefonumdan bile kötü eisi pocofondan iyi ama asla bir ois değil ama senin gibi sabit fikirli birine ne desemde anlamayacağı için belki başka insanların işine yarar yazı.

Marka fanı da olduk telefonun gece çekimini senden daha çok eleştirdiğim halde

Kusura bakma senin gibi anlama problemi olan ve bilmediği konular hakkında bilirkişi gibi konuşan birine daha fazla bir şeyler anlatmaya zorlamayacağım 2 saatlik tecrübeni gündüz video çekimi yapmaya da harcasaydın da ondan sonra konuşsaydın bari

Hayırlı geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 9 Mart 2019; 22:55:27 >
  • Bu cevap bana sanırım, sorun pocophone'nun kalitesinden değil, güzel ülkemdeki fiyat politakasından ötürü alıp almamak konusunda düşünüyorum.

İyi bir fiyat yakalasam ben de almak isterim tabi ki.

@spacelord

Saolasın, benimde tahminim o yönde idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 9 Mart 2019; 23:21:28 >
    bilir kişi değilim ki bu işin bilir kişisi olmaz tamamen iş zevk konusu, kamera yönünden yeni çıkan telefonların hepsi gündüz çekimi denmez ona iyi ışık alan ortamlarda üç aşağı beş yukarı iyi çekim yapar, anlama konusunda bence ben değil, sen sıkıntı yaşıyor olmalısın ki zaten gm 9 pro nun gündüz çekimi kötü demedim, kamerada ön önemli kriterlerden biri düşük ışık çekimi dir, bunu anlayabilecek mantıklı insanlar zaten bilir, telefonların en iyi bilir kişisi son tüketicidir dxomark şu puanı vermiş falanca site böyle demiş farketmez, gidip YouTuber diye üstün gördüğün birçok insan senden bile fazla birşey bilmez üstüne bir tanede tanıtacağı telefondan hediye alır senden bile çok savunur. O yüzden gözümle gördüğüme inanırım gm9, pocofone veya eisli hiç bir telefonun optik imaj sabitleyici olan bir telefon kadar titreşimsiz olacağını düşünmüyorum, almak isteyen gider showromda elini sallayarak kısa bir video çeker atabiliyorsa bir şekilde bilgisayara atar izler, kendi kararını verir.

• BusteID B kullanıcısına yanıt
    aşağı yukarı aynı durudmayız.

mi8se ve pocoF1 arasında gidip geliyorum,
    ama fiyat ve amoled ekran farkı ile mi8se daha agır basıyor.

ana kamera sensörleri. aynı görünüyor imx363
    mi8deki sensör.

F1 in işlemcisi sayesinde mi , slow motion özelliği daha iyi sanki,, aynı sensöre rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Mart 2019; 1:36:48 >
    hocam boşuna tartışılıyor,
    birebir karşılaştırma yapmadan aynı anda 2 cihazla, bu anlasılmaz.

ama şu ana kadar kullandıgım cihazlar bazında tecrübemi paylaşıyım,
    videoda EIS , OIS'den daha basarılı soncular veriyor, zaten mantıken calısma presniplerine bakarsanız EIS çok daha avantajlı.

tabi ki firmaların bunu nasıl uyguladıkları önemli,

mesela mi5'in 4 eksen diye yırtına yırtına reklam yaptığı Ois'ini ,
    Eski efsane LG G3 Ois'i ile uzun süre test etmiştim, Fotografta.
    ve G3 ezip geçmişti..

Ampulünden powebankına çok fazla xiaomi ürünü kullanıyorum, Don çıkarsa alırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Mart 2019; 1:35:27 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende mi 8 ois li eşimde pocofone eisli var ikisini de uzun süre kullanan biri olarak videoda titreme pocofone da daha çok oluyor. Mi 8 bana göre titreme konusunda pocodan daha iyi bu benim gördüğüm. İkincisi mi 9 eisli çıktı eleştirdim arkadaşım çinden almış cihazı kısa bir videosunu attık bilgisayara mütiş keskin videosu var kesinlikle mi 8 in videosumdan iyi ama malesef titremesi daha fazla yazılımla daha iyi hale gelir mi bilmem daha telefon yeni hemen kamera güncellemesi çıkardılar benim şahsi düşüncem Samsung, huwai vb gibi firmalar eis yerine ois tercih ediyorsa ki yazılım tarafları kamera tarafında xiomiden çok önde, öyle olmasaydı gcam kurmazdık, vardır bir bildikleri.

Arkadaşım cidden sen ne anlatıyorsun ya?

Benim tek söylediğim şey GM 9 Pro da Video çekerken Eis aşırı derecede iyi çalışıyor ve ois li cihazlardan da daha titreşimsiz çekiyor bunun nesini anlamadın da halen gece çekimi diyorsun alakasız şeylerden bahsediyorsun gerçekten anlamama ve söylediğinde diretme konusunda takıntı yapmışsın sen...

Anlattığıma kendini o kadar kapatmışsın belki aşağıdaki video yu izleme zahmetinde bulunursun da farazi olarak söylediğin eis ois ten kötüdür palavrasından vazgeçersin...Video da elim inanılmaz derecede sallanıyor ve titriyor. Hiç bir ois li cihaz bu video yu bu kadar sarsıntısız çekemez bana masal anlatma artık bu cihazı ve poco yu 2 aydır kullanıyorum. Önceki cihazım Samsung S9+...Video çekimi poco dan çok daha iyi gm 9 pro nun diğer kamera özelliklerinde poco yazılımsal olarak üstün. Poco da da eis var ama GM 9 gibi iyi yapamamışlar. Eis her zaman iyi olacak diye bir şey yok...

Eis foto çekerken iyi çalışmıyor. GM firması berbat kamera yazılımının içerisinde bu işi mükemmel yapmış bak tekrar söylüyorum "GM 9 Pro nun Eis'i video da Ois li cihazlardan daha başarılı" söylemediğim şeyleri söylüyormuş gibi bana başka hikayeler anlatma...kanıtı da aşağıda, bana alakasız konulardan bahsetme artık. 1080p seçmeyi de unutma izlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 10 Mart 2019; 2:29:7 >

Bu mu eis testi, dümdüz asfalta 😄

bak bakalım yere göğe sığdıramadığın gm9 pro eis çalışmasına 5.13 sn izle test böyle yapılır honor play de ois olmamasına rağmen gm9 pro dan daha az titriyor, koy yanlarına ois li s9+ (daha önce varmış ya sende ondan dedim ) hızlı yürü veya koş ikisini bilgisayara at izle, ama sen bu inatla yine eis dersin. s9 plus poco dan tabiki iyi 2 tane poco alırsın da, aksini idda mı ettim, s9 plus videosunu karşılaştırmasını nereden çıkardın iyice konuyu sulandırdın. Konunun özünü unuttun galiba ois her zaman daha pahalı donanımsal titreme önleyicidir amiral gemisi ve preminyum modellere konulur, yazılımsal olanı eis ve orta segmente konur. Benim eleştirdiğim asıl mesele mi 9'a ois koymamaları eis koymaları ki xiomi maliyet düşürmek için bunu yaptı aşikar. Yoksa sabit fikirli bakışını değiştirmek istemiyorum banane.
    Bu yazıyıda oku çoğunluğun eis mi ois mi dediğini gör

https://forum.miuiturkiye.net/konu/ois-mi-eis-mi-mi-9-yeni-bir-tartisma-cikardi.41716/

Tamam kardeşim sen bu işi 2 saatlik kullanımla çözmüşsün Teknoloji editörlerinden de, telefonu aylarca kullanandan da daha iyi biliyorsun bu işi

S9+ ı ois li telefon olarak örnek verdim ve gm 9 pro onun gibi bir telefondan bile daha titreşimsiz çekiyor. Senin gibi anlayışı kıt birine ne anlatsam, 100 tane video da anlatsam boş yine bildiğini okuyacaksın çünkü anlamaya çalışma gibi bir derdin yok halen benim söylediklerimle alakasız şeylerden bahsediyorsun Allah senin çevrendeki insanlara sabır versin

• yav yeni çıkan telefonlar artık hepsi 6 inç oluyor, ben daha 5e alışamadım, tek telle kullanmak imkansız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ama çerçevedeki küçülmeyi de hesaba katmak lazım

Mesela 5.15" lik Mi 6, 6.2" lik Meizu X8 ile neredeyse aynı boyutta

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Ama çerçevedeki küçülmeyi de hesaba katmak lazım

Mesela 5.15" lik Mi 6, 6.2" lik Meizu X8 ile neredeyse aynı boyutta
    hocam farketmiyor, telefonu elde tutamıyorsunki. 4.5 inçte bırakmaları lazımdı bunu. apple da yapmayacam dediği halde, destek oldu bu işe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.