Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZA45 -- 14 Kasım 2018; 16:59:57 >
  • Arkadaşlar kayıtsız poco satanlar var 1800-200 tl iphone cihazdan geçiceğim kamerası hakkında birçok olumsuz yorum var ne yapmamı önerirsiniz? iphoneden geçen ve ya amiral gemisi seviyesinde bir cihazdan geçen varsa yorum yapabilirmi? İphone 8'den gecicegim Kamera konusu endişelendiriyor.
  • murat134gk M kullanıcısına yanıt
    buraya bakınca ip8 daha iyi gibi.

www.gsmarena.com
    Photo compare Xiaomi Pocophone F1 vs. Xiaomi Mi 8 vs. Apple iPhone 8 - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=9293&idPhone2=9065&idPhone3=8573
  • Poco ya imei atılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat134gk M kullanıcısına yanıt
    iPhone xs imi satıp geçtim, elbette fark var. iPhone kamera konusunda daha iyi ama biri 8000 TL diğeri 2000 TL. Aradaki 6000 TL fark kamera için değer mi onu sorgulamak lazım. Ben sorguladim ve gayet memnunum. Ön kamerası poco bunu başarılı çekimler yapıyor arka kamera da başarılı, video konusunda sadece 30 FPS 1080p olarak var mesela 60fps çekmiyor ve ois özelliği yok ve düşük ışık çekimleri çok başarılı değil o kadar. MIUI bin eksikleri ve sevmediğim tarafı çok , bildirimler kısmında özellikle ama biraz kafa patlayınca oluyor yapıyorsun yada direk orijinal temada kalıp kullanırsan sorun olmuyor. Ben launcher kullanıyorum aynı Google pixel GB sade ve daha akici. iPhone'un tüm modellerine göre en güzel avantajı akıcı olmakla birlikte bataryası mükemmel, bugün 8.30 saat ekran süresi aldım. Sabahtan akşama dek şarj etmedim hala yüzde 20 şarj var, hiçbir iPhone de bu yok hatta diğer androidlerde de yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 14 Kasım 2018; 20:55:53 >

• Poco selfie camerası 20mp bence çekimleri süper arka kamera 12mp + 5mp zayıf ışık olmadıkça gayet iyi. Batarya zaten en iyi yönü ama miui 10 bataryayı fena yiyor. Relieve ve stravadaki sorun miui 10 ile çözüldü sanırım deneyeceğim.

• Usluco kullanıcısına yanıt
    Bu su anda mümkün değil, maalesef.

• Selam arkadaşlar,

Pocophone F1 128GB 1800tl

Mi 8 128GB 2500tl

İkisini de yurt dışından kayıtsız getirteceğim. Çok arada kaldım. Bi seçim yapmak durumunda olsanız hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceroguzhan -- 15 Kasım 2018; 0:55:50 >
  • aceroguzhan A kullanıcısına yanıt
    Poco al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: aceroguzhan

Selam arkadaşlar,

Pocophone F1 128GB 1800tl

Mi 8 128GB 2500tl

İkisini de yurt dışından kayıtsız getirteceğim. Çok arada kaldım. Bi seçim yapmak durumunda olsanız hangisi?
    ben poco seçtim aynı durumda ama mi8 daha mantıklı olurmuş diye düşündüm sonradan. poco bir süre sonra üvey evlat muamelesi görecek gibi.

ayrıca fark çok dersen de 64 lük mi8 1950 ye falan geliyordu. alandan kısıp mi8 almak mantıklı olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 15 Kasım 2018; 1:41:30 >
    Bana göre ikisi de aynı telefon sadece hafif kamera farkı varken gövde kalite oranı da farklı tabiki ama diğer taraftan poco da fiyat uygun ve batarya daha iyi. İşletim sistemi ikisi de aynı miui ve değişen birşey yok yani sadece görüntü olacak bence poco, ilerde stock Android rom çıkarsa da onu kullanmak istiyorum o zaman da tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 15 Kasım 2018; 8:46:46 >
    Ben alırken Pil kapasitesi belirleyici etmen oldu. Herkesin önceliği farklı olabilir tabii

• Kılıf arayan varsa bunun fiyatı fena değil gibi geldi. Farklı model için almıştım hoşuma gitti bu da onun gibidir diye düşünüyorum. genelde benzerlerini en ucuza 2 dolara bulabildim. bundan 2 tane almaya izin veriyor.

ama kılıfın içi desenli, uzun süre takılı kaldığında telefon kapağında iz bırakabilir. onu engellemek için de arkaya takılan carbon film aldım. 5 tanesi 1 dolar.

aliexpress.com
    US $1.22 12% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de 5 adet/grup için Xiao mi Pocophone F1 3D KARBON Fiber Arka Ekran Koruyucu Film Için xiaomi mi mi kırmızı mi s2 6X A2 Lite Not 5 Pro 8 SE Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/5-adet-grup-i-in-Xiao-mi-Pocophone-F1-3D-KARBON-Fiber-Arka-Ekran-Koruyucu-Film/32949688583.html

• Merhaba arkadaşlar. N11'den indirim ile MiShop mağazasından aldım. 6/64 2511 tl ye geldi. Tr garantili. İnşallah pişman etmez. Kamera çok önemli değil benim için. Pubg, mobile legends falan oynarım. Telefon almışken ve indirim varken Aliexpress'den Gamesir G5 gamepad aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MutluPmyo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: MutluPmyo

Merhaba arkadaşlar. N11'den indirim ile MiShop mağazasından aldım. 6/64 2511 tl ye geldi. Tr garantili. İnşallah pişman etmez. Kamera çok önemli değil benim için. Pubg, mobile legends falan oynarım. Telefon almışken ve indirim varken Aliexpress'den Gamesir G5 gamepad aldım.
    pubg de sorun çıkarıyor diyenler var. pişman etmez inşallah.
  • MutluPmyo kullanıcısına yanıt
    Gamesir ile oynarsan tabiki ısınma yüzünden kaybedilen ekran hassasiyeti sorununu yaşamazsın.

• İphone 8, iphone xs satıp buna geçen mi varmış? Siz cildirmissiniz. Telefonun dokunmatigi bile ısınınca veya belli aralıklarla algılamıyor ve bu telefon içine ram basıyor diye alıyorsunuz öyle mi?

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.