Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ayarlar > Bildirimler&Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimlerinden Whatsapp'ı bulup Kilit Ekran Bildirimlerini aktif/pasif edebiliyordunuz diye hatırlıyorum.
  • bolobolo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o ayar ayrı o zaman hiç gelmiyor bildirim. Bunda geliyor ama gizli. Dediğim gibi activity launcher ile bir yerden bulup yaptım. Sadece hassas içerikli bildirimleri gizle, Bildirimleri gösterme,hepsini göster gibi seçenekleri vardı.http://www.akillirobot.com/2015/01/28/android-kilit-ekrani-bildirimleri-kapatma/
    Böyle bir şey buldum ama bende yok bu. Dediğim activity launcher uygulaması gizli sekmeleri açıyor zaten. Ama neresinden açtım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genso -- 20 Haziran 2017; 18:11:46 >
  • Merhaba arkadaşlar gece telefonu % 9 larda şarja taktım sabaha kapanmış ve şarj olmuyor? yardımcı olabilecek var mı ?
  • Arkadaşa aldığımız redmi 3'ün alt dokunmatik tuşları çalışmıyor. İşin kötüsü yazılımsal ekrana tuş ekliyorum onlar da çalışmıyor. Mesela simple kontrol. Kendi telefonuma kuruyorum normal çalışıyor. Bu arızanın çözümünü veya bu programın neden çalışmadığını bilen var mı? Veya bu telefonda bu programı kurup deneyebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Anneme yaklaşık 1,5 yıl önce aldığımız Redmi 3 telefon artık anormal yavaşlamaya başladı. Hala Android 5.1 yüklü.

Şimdi bu cihaza en son Global veya Geliştirici rom nasıl yüklenir?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Model Numarası: Redmi 3

Android Sürümü: 5.1.1 LMY47V

Miui Sürümü: MIUI 7.4 by Manhlt 6.5.2 Beta

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• granma79 kullanıcısına yanıt
    merhaba en garantilisi önce cihazımızın bootloader kilidi açıkmı kapalımı ona bakıyoruz
    ayarlar, (önce telefon hakkında mıui sürümü yazan yere 5 kez tıklıyoruz geliştirici seçenekleri açılıyor) ek ayarlar ,geliştirici seçenekleri,mi kilit açma durumu
    kilit açıksa işimiz biraz daha kolay değilse önce kilit açmak için buradan başvuruyoruz.http://en.miui.com/unlock/download_en.html
    eğer kilit açma işlemini başarı ile tamamlayabilirsek buradan 2-http://en.miui.com/a-234.html uygun romu indirp mi flahla yükleyebiliyoruz

• süraka kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bi deneyeyim.

rica ederim .takıldığınız yerde elimden geldiğince yardımcı olurum inşaallah.
    bizde redmi 3 pro var ben geliştirici rom u yükledim biraz sorunlu geldi takılmalar ve bağlantı sorunu yaşıyorums. yeniden global stabil yükleyeceğim inşaallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 17 Ocak 2018; 23:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: granma79

Teşekkür ederim. Bi deneyeyim.

• süraka kullanıcısına yanıt
    Bu romları ve global kararlı ,geliştirici romları indirdim fakat bir türlü kuramadım. Her defasında hata verdi.
    BL Kilidi için son Geliştirici rom yüklü olması gerek diye biliorum. Telefona hiç bir rom yükleyemiyorum.
    Sanırım bu kendinden rootlu rom. BL Kilidi kapalı olduğu halde İmei yüklemek için kullanmış olduğum romdu. Ama artık telefon çok yavaşladı. Amacım Geliştirici veya Global Kararlı roma geçmek.
    Nasıl.nereden,masıl geçeriz bir fikrim yok.

Telefonu Fastboot moduna alıp Mi Flash ile yüklemeye kalkınca romları kabul etmiyor.
    Güncelleyici kısmında ki ''Güncelleme paketini kendin seç'' tıklıyorum. O da olmuyor. Telefon yeniden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 18 Ocak 2018; 0:54:50 >
  • Sonunda oldu.

https://m.youtube.com/watch?v=eagGu2E6TT4

Yukarıda ki anlatımla çok basit bir şekilde yaptım.

Telefonu Ses Açma + Güç tuşuna basarak Recovery tarzı bir ekran geldi. Download sekmesine tıkladım. Ekran kapandı. Telefonu bilgisayara bağladım. O ara bilgisayardan Mi Flash'ı çalıştırıp indirdiğim Fastboot romu sorunsuz kurdum.

Bu arada hala Android 5.1.1 olması üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 18 Ocak 2018; 9:48:26 >
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.hangisini yüklediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 18 Ocak 2018; 12:13:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.hangisini yüklediniz?

Son Geliştirici romu kurdum. Fakat telefon annemin olduğu için biraz daha sorunsuz olsun istedim. O yüzden Global Kararlı roma geçiş yaptım. Teşekkür ederim.

• Benim gibi telefonda aşırı yavaşlık sorunu olan varsa AIM ROM tavsiye ederim, bu romda öyle bir sorun olmadı.

xiaomi.eu, global, developer, lineageOs rom ve Kernel Adiutor/KA-Mod Reborn V18 vs. denemiştim hepsinde aşırı bir biçimde yavaşlık/lag sorunu vardı.

Bu AIM rom Android 8.0 versiyonlu, Lineageos/AOSP tabanlı fakat lineageos a oreo daha çıkmadığı için bazı sorunları var yinede. Sistem derin uykuya geçmiyor sanırım. Telefonun pili ekran kapalıyken daha çabuk bitmeye başladı, bazı özellikler eksik birde ama o şeyler ufak sıkıntılar olduğu için kullanılabilir yinede.

Şu an telefon acayip hızlı . Sayfalar şak diye açılıyor, arka planda 20 tane açık uygulama kalmış olsa da ilk uygulamalara döndüğümde sayfayı/uygulamayı yenilemiyor, ram den çekip anında aynı yerden devam ediyor(yani multi-tasking çok iyi işliyor), ilk defa telefon kullandığımı hissettim, şimdiye kadar ne çekiyormuşum meğersem
    https://forum.xda-developers.com/redmi-3/development/rom-aim-rom-v2-0-t3647040

Edit: Bir süre sonra bunda da aynı problem oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 25 Şubat 2018; 11:16:26 >

• Arkadaşlar Xiaomi Redmi 3 için kılıf bakıyorum.

Ancak yurtiçi satış sitelerinde Redmi 3S için kılıf var.

İki modelin kılıfları birbirine olur mu?
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Oluyor dostum sorunsuz.Eşime 2 yıl önce aldım hala kullanır.bende kılıf arayışına girmişdim malesefki yoktu 3S kılıflarında almıştım sadece arkada parmak izi için açık bölüm var doğal olarak onu dert etmezsen sorun değil
  • Telefonum sanırım hardbrick oldu. Ne açılıyor ne de fastboot, recovery moda giriyor, ekranda hiçbir tepki yok. Sadece telefonu bilgisayara bağlayınca COM40 olarak okuyor. Mi flash ile global rom atmaya çalıştım ama uzun süre geçmesine rağmen bitmiyor. Nasıl çözebilirim acaba bunu, telefon öldü mü :/

Edit: MiFlash 2015.10.28.0 sürümü ile rom yüklendi, yaklaşık 7-8 dk sürdü. Baştan 2017 sürümünü denemiştim olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 21 Şubat 2019; 16:45:14 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.