Bildirim
Xiaomi redmi 5 plus mi ? Samsung c7 pro mu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Xiaomi Redmi 5 plus 64 GB olanı -
Kesinlikle Xiaomi ama 64gb lık olandan al o 4gb ram a sahipken 32 3gb ram a sahip aralarında 200tl fiyat farkı var sadece :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearLeasTR -- 10 Temmuz 2018; 22:13:23 > -
c7 pro yu neden tercih etmemeliyim ? Arada fiyat farkının olmadığını farz edin 2 side 1250-TL olsa gene mi xiaomi derdiniz ?
c7 pro'nun artı yönleri daha fazla gibi geldi.Tabi 5 plusunda artı yönleri var ama c7 daha fazla gibi mesela ;
-c7 pro'nun ön ve arka kamera pixel 16 MB 5 plusun 12 MP arka 5 MP ön
-c7 pro'nun yonga seti ve işlemci hızı daha yüksek
-c7 pro'nun Type-C şarj bağlantısı varken 5 plusta yok
tabi 5 plusunda artı yönleri
-5 plus çok daha güzel tasarımı var.
-Batarya 4000 mah ama 5.99 inch , c7 pro 3300 mah 5.7 inch
Özelliklere bakınca çok kararsız kaldım bugün alacaktım tam gene alamadım :D -
@Equal- Neden biliyor musunuz?
Çünkü C7 serisi aşırı beğenildiği için fiyatlar da ona göre yukarı çekildi.
1699 TL ona vereceğinize koskoca Mi Note3 duruyor. İnsan demez mi bu telefon varken sırf tasarıma aldanıp C7 Pro alınır mı diye? Type C ise Type C Mi Note3'de de var, ikisinde de bulamayacağınız kamera kalitesi ve aşırı performans Mi Note3'de var.
S625 ile 626 arasındaki fark saat hızları yükseltilmiş bir 625 olmakla birlikte (450 de downclock edilmiş 625), S652 ile S660 çekirdeklerin özelleştirmesinden tutun, performansın yüksek derece artmasına kadar bambaşka bir deneyim sunuyor. Tavsiyem bu yönde olacak size.
C7 Pro'yu 1699 TL'den almak intihar resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 11 Temmuz 2018; 15:27:40 > -
Mi Note 3 için bişey demiyorum ama migrosta mi note 3 sordum fiyatına 1929-TL dedi ? Samsung c7 pro için 1599-TL makul görünüyor ama Mi Note 3 için 2000-TL çok geldi ? 2.000-TL versem c9 pro alıcam zaten abime aldırmıştım 1650-TL'den fiyatı 400-TL arttı diye almıyorum.Dediklerinizde yüzde yüz haklısınız ama 1929-TL Mi Note 3 e verilir mi ? -
Hocam o para (1.9K) zaten bir Note3 e bir Nokia 8 (hepsiburada//Nokia Türkiye Garantili) e verilir.
Evet daha uygun olduğu zamanlar oldu mu oldu. Ama şimdiki durumda da yine bu fiyatta rekabetsiz konumda Note3. -
C7 pro alındı 1.599-TL'ye migrostan. -
Telefon bugün elime geçti.Knox sayacı 0x1 çıktı.İade için teknik servise gönderdim gelir gelmez... -
Teknik servis iadeyi reddetmiş "satıcı satmadan önce bu durumu belirtmiştir" diye ama migros bana bu durumu belirtmedi.Yazımı okumadan maktu yazı yollayıp red etmişler.
Migros biraz yardımcı olmaya çalışacak tekrardan fakat pekte ümitli değilim tüketici heyetine kadar gidecek gibi görünüyor.Bu durumla karşılaşan var mı acaba ? -
Knox olayı can sıkıcı bir süreç geçmiş olsun ama iade olayı zor. Farklı modelle değişim isteyin bence
Bende ithalatçı garantili S7edge duos aldım 0x0 çıktı şansıma -
Değişimi nerden isteyim ? Migrostan mı Deltadan mı ? Migros ürün açılmış diye alamıyorum diyor bende ürünü açmadan bu durumu tespit edemiyorum diyorum. -
Bide koşulsuz şartsız 15 işgünü içinde iade yok mu bu büyük firmalarda , illet getirdiler gidip teknosa , vatan , bimeks vs. buralardan alcam telefon salaklık edip gittim aldım migros diye. -
Migros şubesi değil genel merkez müşteri hizmetlerini arayın. Simkart takmadan açtım beğenmedim değiştirmek istiyorum farklı modelle deyin biraz baskı yapın yoksa tüketici mahkemesine vericem falan diyin değişim yapabilirler. Teknik servis hiöbirşey yapmaz. -
İade elden alınan hiçbir ütünde yoktur. İnternetten alınca var iade hakkınız yasal olarak. -
Niye elden alınan üründe iade yok ? Ayıplı mal sayılmaz mı bu durum bendne önce açıp resmi olmayan bir takım yazılım yüklemişler.
Birde benim telefon geldiğinde üzerinde jelatin var sandım çıkarmaya çalıştım meğersem kırılmaz cammış.Sizce bu normal mi kırılmaz cam niye takıyorlar ? Ürün acaba önceden açıldığına işaret midir ? -
Bayiden cihaz alırken açtırıp kontrol ederek alıp ödeme yapmakta fayda var. Ödeme yapıp kutuyu açtıktan sonra iade işi çok zor anca tüketici mahkemesine gitmeniz lazım. Değişim için bastırın bence -
Ya hocam dediğinizi ben söyledim ama kabul etmiyorlarki biz ürünü satmadan açamıyoruz dediler kaç defa anlattım.
Sonra dediğiniz gibi knox 0x0 varsa onla aynen değişin dedim kapalı kutu ürünleri açamıyoruz diyorlar onlar çıkış yolu bırakmadılar mecburen aldım. -
Ürünü gönderdiler almayacam ama kalsın onlarda bakalım nolacak ben hiçbir şekilde kabul etmiyorum.
Bankamla görüşecem zaten öncelikle harcamayı iptal edebilmek için "ayıplı mal vermişlerdir ürün açıldıktan sonra anlaşılmıştır" diye yazıcam.
İnşallah şu dertten kurtulurumda bir daha tövbeler tövbesi ne delta nede başka bir ithalatçı ! -
İthalatçı biraz şans işi. Gerçi nasipte varsa distribütör alsanızda saçma sapan sorunlar olabiliyor
Banka ödemeyi iptal etmez. Migros mh ile görüşüp şikayet kaydı oluşturun ciddi ve sakin konuşun benden size ipucu. Mağazanın ve servisin yardımcı olmadığı. Sorunu çözmezlerse sosyal medyada olumsuz yorumda bulunacağınızı ve mahkemeye gideceğinizi iletin.
Benzer içerikler
- asker telefonu internetli
- pwm dimming nedir
- iphone 14 alınır mı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X