Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xiaomi Redmi 8 64GB Mavi 9 Aylık Temiz Akıllı Cep Telefonu Garantili Satın Al 13 Aralık 2020 16:22 1 1 Xiaomi Redmi 8 64GB Mavi 9 Aylık Temiz Akıllı Cep Telefonu Garantili İlk Sahibinden, Vatan Bilgisayardan Mart ayının sonlarında almıştım. Fiyatına göre gayet kullanışlı telefondur. Hiç oyun oynamadım fazla kullanmadım en son garantiye gönderip yazılım güncellemesi ve genel bakım işlemleri yapılmıştır.Garantiye gönderdiğim süre içeirisnde Black Friday kampanyasından yeni cep telefonu aldığım için boşa çıkmıştır. Kullanıma bağlı olarak ufak tefek kılcal çizikler mevcut olabilir ancak kullanıma engel değildir. Resimlerden görebilirsiniz. Fiyatı elimden geldiğince uygun tutuyorum . Kutu fatura garanti belgesi kullanım klavuzu ve şarj aleti full şekilde yer almaktadır. Garantisi devam etmektedir.Şuan sıfır fiyatı Vatan 'da 2900 TL olup tükenmiş vaziyettedir arkadaşlar.Önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderim yaparak, kargo ücreti alıcıya aittir. Kredi kartı ile taksitli olarak ödeme imkanına sahipsiniz ancak ufak miktarda komisyon eklenir bilginize.Kredi kartına 3-4-5-7-8 taksit şeklinde kredi kart türüne göre değişmektedir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Mart 2022 Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR!Ryzen 5 3500X-GTX 1050Tİ Full Dizili Sistem Satılıktır Xiaomi Redmi 8 64GB Mavi 9 Aylık Temiz Akıllı Cep Telefonu Garantili SIFIR Samsung Orjinal Şarj Aleti ve Kulaklık