Şimdi Ara

Xiaomi redmi 8a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    turkiyede sattiklarida aynimi onu merak ettimdi. kullanim klavuzunda yazmasi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu ben bilemem ama genel olarak baktığımızda, her telefonun yurt dışı kaynaklarda belirtilen sar değeri ve Türkiye de ki kaynaklarda belirtilen sar değeri hep aynı. En azından ben farklısına rastlamadım. Yani yurt dışına farklı sar yurt içinde farklı sar biraz komik olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahoiz -- 4 Aralık 2019; 21:19:33 >
  • Bu telefon menülerinde reklam gösteriyor mu?
    2GB Ram günlük kullanımlar için yeterli olur mu? Yoğun kullandığım uygulamalar:
    twitter, internet tarayıcı, spotify, google maps vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağsız Makarna

Bu telefon menülerinde reklam gösteriyor mu?
    2GB Ram günlük kullanımlar için yeterli olur mu? Yoğun kullandığım uygulamalar:
    twitter, internet tarayıcı, spotify, google maps vb.
    hayır hiç bir reklam filan yok sürekli internet açık şekilde oyun oynuyorum yinede 2 günü çok rahat çıkartıyor müzik programı 2 aat ful müzik çalarken aynı 2 satte oyunda oynyorum ne takılma ne donma görmedim bu arada pubg liteyi orta ayarda takılmadan çalıştırıyor yüksek ayarda denemedim önceki telefonumda telefonumu 15-20 dakkada ıstan oyunlarda bile ısınma olmuyor ısınma olmayan telefon zaten takılmaz bu arada telefonda dahili barkod(qr) okuyucu pusula gibi farklı uygulamalar var en sevmediğim şey chromenin varsayılan uygulama olup kaldırılamaması ben yinede opera touch kullanıyorum bunun haricinde arka planı siyah kullanırsanız pil ömrü gayet artıyor kameranın 12 mp olduğuna bakmayın sanal netlik olayı ile çok daha iyi resimler çekiyor hatta süper bir özellikte şu ön kamera il e zifiri karanlıkta resim çekerken ekrana pembe bir görüntü verip resim çekmeden önce aydınlatıyor ayrıca 2 tane oyun yüklü geldi içinde biri balon patlatmaca o eğlenceli bayağı birde süper cleanerin yaptığı şeyin varsayılanı var kendine ait

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

hayır hiç bir reklam filan yok sürekli internet açık şekilde oyun oynuyorum yinede 2 günü çok rahat çıkartıyor müzik programı 2 aat ful müzik çalarken aynı 2 satte oyunda oynyorum ne takılma ne donma görmedim bu arada pubg liteyi orta ayarda takılmadan çalıştırıyor yüksek ayarda denemedim önceki telefonumda telefonumu 15-20 dakkada ıstan oyunlarda bile ısınma olmuyor ısınma olmayan telefon zaten takılmaz bu arada telefonda dahili barkod(qr) okuyucu pusula gibi farklı uygulamalar var en sevmediğim şey chromenin varsayılan uygulama olup kaldırılamaması ben yinede opera touch kullanıyorum bunun haricinde arka planı siyah kullanırsanız pil ömrü gayet artıyor kameranın 12 mp olduğuna bakmayın sanal netlik olayı ile çok daha iyi resimler çekiyor hatta süper bir özellikte şu ön kamera il e zifiri karanlıkta resim çekerken ekrana pembe bir görüntü verip resim çekmeden önce aydınlatıyor ayrıca 2 tane oyun yüklü geldi içinde biri balon patlatmaca o eğlenceli bayağı birde süper cleanerin yaptığı şeyin varsayılanı var kendine ait

Alıntıları Göster
    Chrome'u ayarlardan pasif hale getirebilirsiniz, yer kaplasa da menülerde görünmez. Teşekkürler bilgilendirme için, telefonum bozuk eğer yaptıramazsam alacağım telefon bu olacak sanırım

• pasif hale gelmiyor çünkü gömülü geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 15 Aralık 2019; 1:4:13 >
  • ilk mesaja 8 le arasındaki hız farkını gösteren video koydum o kadar para vrilmez minnacik hız farkı için
  • Redmi 8A kullanan pek kimse yok herhalde. Neyse buralar yakın zamanda dolar inşallah
  • arada fark olmayan telefona okadar para vermek akıl karı değil bence bu gayet uygun performansına göre
  • selamlar bildirim ışığı var mı ? telefon kapalıyken bildirim geldiğini nasıl anlıyorsunuz? birde ön ve arka kamera ile çekilmiş fotoğraflardan örnekler atabilir misiniz ?
  • görüntü kalitesi ço iy sayılır ayrıca ön kamerada flaş yok ama resim çekerken ekrana pembe ışık verip öyle çekiyor ful karanlıkta bile resim çekebiliesin yani
  • Miui11 kuranlar telefon yavaşladı mı sıkıntıları oldu mu? ona göre güncelleyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

Miui11 kuranlar telefon yavaşladı mı sıkıntıları oldu mu? ona göre güncelleyeceğim.
    herhangi bir sıkıntı olmadı bende
  • Arkadaşlar bende bu telefonu aldım. Paramın az olması. büyük ekran isteği ve android 10 alacak olması(öyle okudum inşallah doğrudur) kriterlerimdi. Redmi go'dan geçtim o yüzden her türlü iyi görünüyo bana :-)
    Çok kurcalayamadım ama ekran kasa oranı kötüdür diyordum hiç incelememiştim iyi geldi bana. Hız konusunda 2 gb kötü dediler ama çat çut geçiyorum face twitter wapp falan. Oyunla işim olmaz oyun performansı bilemiycem, umrumda da değil. Tek beğenmediğim arka kamera oldu. Bozuk mu değil mi anlamadım. Nasıl diyim sönük mü silik mi canlı değil foto. Ön kamerayla daha iyi çektim gibi sanki. (Benim gözler bozuk gibi ondan da olabilir mi bilmiyorum. Müsait olunca bu kamera işine bakıcam. Bi kere denedim bi ortamda denerim yine. Aslında kötü değil ama iyi bekliyordum ben.
    Ve ekran... Açık söyleyim 720p olması düşük ppi olması umrumda değil diyordum. Ama büyük ekranda önemliymiş. Küçük ekranda belli olmuyo ama (redmi go) 6,2 de belli oluyo kesinlikle. Ha bana dokunuyor mu çok mu kötü hayır kesinlikle parasına göre çok iyi ekran çok iyi telefon. Ama 1 sene önce ıphone 6 kullanıyordum. 1080p ve ıphone ekran kalitesinden sonra tabi ki fark var.
    Ama bana her türlü güzel geldi. Sıkıntı yok. İlla bir sıkıntı bulayım dersem kamerayı beğenmedim. Gerisi çok güzel.
    Yapmam gerekeni veya sormak istediklerinizi yazarsanız sevinirim.

@Hüsami hocam kamera hakkında ve veya başka konularda tavsiyen var mı bana şunları yap daha iyi olur diyebileceğin??!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang_88 -- 16 Nisan 2020; 15:28:40 >

• kamera söylediğin kadar kötü değil hatta çok iyi neden bulanık olduğunu anlamadım bende çok net resim çekiyor belki ayarlardandır ancak sana tavsiyem kesinlikle tank kılıf alman 2 gb çok iyi bence asfalt 9u ful çözünürlükte hiç takılmadan çalıştırıyor donma olay görmedim pili çok uzun gidiyor kaçliraya aldın bilmiyorum ama ben 889₺ye efsane cumadan aldım mavi renk kırmızı kalmamıştı ekran gövde oranı nerdeyse ful ekranı tam kullanmak için ayarları var ben telefon ekranındaki çözünürlükte bir kötülük filan görmedim youtubdan 4k video bile açtım sıkıntı yok canavar gibi çalışıyor ısınma filanda olmadı hiç bundan önce alcatel u5 vardı1 saat oyun oynadım mı telefon aşırı ısınıyor pilide bitiyordu bunda pil olayı şahane şarş olayıda şahane 1.5 saatte ful şarş oluyor kamera ayarlarında hdryi aktif edip tekrar dene

bu arada arka planı ve kullanacağınız uygulamaları karanlık modda kullanırsanızz pil ömrü ekstra uzar

bu arada paranın alabileceği en iyi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 16 Nisan 2020; 20:54:1 >

• Hüsami kullanıcısına yanıt
    Telefondan bende memnunum. Tank kılıf dediğin nedir. Tavsiye linki verebilir misin hocam.
    Bu arada biz en fazla 720p video açabiliyoruz hocam. Ekran çözünürlüğü o kadar çünkü.
    Ben oyun oynayan biri değilim ama uygulamalar arası çok sık geçerim ve kapamam onları buna rağmen hiç takılma ısınma olmuyo bu çok çok iyi.
    Fiyat olarakta 1000 tl gibi bişeye aldım malum kurlar. Hatta şu an 1070 tl.
    Kullandığın tarayıcı hangisi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang_88 -- 17 Nisan 2020; 21:6:47 >
  • Xiaomi redmi 8a

Örnek olarak şimdi (gece 9 ışık yanan odada) böyle bi foto çektim fena değil sanki.

• Bu telefonu 5 aydır bende 2.telefon olarak (iş) kullanıyorum. Pili yüksek kapasiteli olduğu için tercih etmiştim, diğer özellikleri çokta önemli değildi. Gayet başarılı ancak ara sıra sapıtıyor kapatıp açınca düzeliyor, arka kamerası soluk ancak idare ediyor fiyatına göre oldukça iyi
  • merhaba arkadaşlar bu telefonu babama almayı düşünüyorum. tavsie eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.