Merhabalar herkese. Şimdiye kadar Samsung kullandım ve yeni telefon alıcam fakat haliyle kararsız kalıyorum. Bütçe max 3000 TL civarlarında. Redmi 9S ve M 31 arasında kaldım aslında. Amoled ekran ve Samsung nedeni ve tabiki 6000 mAh devasa batarya M31 e çekiyor. Ama bu fiyata değer mi bilemiyorum. Uzun süre bi 4 yıl kullanacağım için yeni yazılımlara da gereksinimden dolayı Redni 9S i de düşünüyorum tabiki özelliklerinden de dolayı. Ama ekranı ve bazı sorunları için korku duyuyorum. Bu işten anlayan arkadaşlar ne der ?
Her telefon için gerçi kusur bulunur kullanımında sıkıntı yaşamasam yeter bana o yüzden çekincem vardı Xiaomi adına
Bence aralarından A51 i ele çünkü M31 varken A51 alınmaz. Çoğu özelliği aynı M31 in batarya üstünlüğü var. Redmi note 9s ye gelince bu cihazda çok güzel bir cihaz. Ekranı keşke amoled olsaymış. Ama genel olarak güzel cihaz. M31 de üzmez 9s de. M30s kullanıcısıyım bunda da 6000 mAh batarya var. Bataryası için aldım çok memnunum. M31 de öyledir. İşlemci olarak 9s çok önde. 9s bir tık daha iyi gibi.
Ya açıkçası 9s için endişem sensör ve wi-fi kopma gibi sorunlar varmış yazılımsal olarak. Muhtemelen kafayı yerim 😂 O yüzden diyorum acaba bildiğimden şaşmayıp Samsung M31alıp devam mı etsem yola
mertesfb
kullanıcısına yanıt
Valla sen bilirsin hocam sonuçta garantili ürün alıyorsun hadi ithalatçı olsa neysede
Note 9s kullanıyorum aşırı memnunum şarj 5k ama Samsungdan daha iyi işlemcisi 8nm oldugundan daha az enerji tüketiyor ve en son çıkan işlemciye sahip 9s e yönelmeni tavsiye ederim m31 işlemcisinden vs daha iyi kamera açısından muhteşem ekran IPC LED ve fakat çok kaliteli ve güzel bir ekranı var gozume tok geldi renk açısından vs parlaklık seviyeside gayet yerinde gün ışığında net görüyorsun ekranı şuan indirimdeyken 9s alman yararına olur
Ayrıca sensör vs dokunmatik sorunu yaşamadım onlarda gayet hızlı çalışıyor yandaki parmak izi okuyucusuna parmağımı dokundurdugum gibi açılmakta yüz tanıma da aynı şekil
Not olarak da iPhone kullanıyordum her zaman fakat bu tel beni iosdan Android'e geçmemi ve keyif almamı sağladı 😀
Ek sorun varsa cevaplarsan yanıtlayabilirim
9s veya 9 pro alın düşünmeyin
ya note 9 pro aldım bugün geldi 66 idi şarjı aslında saat 13 den beri uğraşmama rağmen 22.00 a kadar %25 e düştü şarja taktım 1 saat gibi bir sürede tam doldu. Ama sonra hızlı bir şekilde 99 sonra 98 97 oldu biraz anormal geldi. Şu an %89 Paranoyaklık mı yapıyorum bilemedim ama sanki böyle olmaması gerekiyor ne diyorsunuz ??
1 saat sürede tam dolamaz hocam
mertesfb
kullanıcısına yanıt
değerleri yanlış göstermiş olabilir 1 saatte %75 dolmaz hocam %50 civarı dolar youtubeden şarj süresine bakalım dur
30 w hızlı şarj ile dolmaz mı hocam aman sıkıntı çıkmasın valla korktum
%0 dan %100 e 2 saat 20 dk sürüyormuş. yani %25 105dk tutması gerekiyor minimum %25 den %100 e belki yanlış değer vermiştir kullanmaya devam et sorun olduğunu düşünüyosan garantiye götürürsün
minimum 105dk sürmesi lazım hocam kullan biraz şarj ömründe sorun varsa götürürsün garantiye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme