Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
7
Favori
9.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. AOSP bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirilen bir yazılım. Haliyle resmi rom olmadığından ufak tefek buglar çıkabiliyor. Bazen bu buglar kritik hatalara neden olabiliyor ( brick, kameranın düzgün çalışmaması, telefonun mevcut IMEI numarasının silinmesi, çift hatlı telefonlarda sim slotlardan birinin çalışmaması... vb. ) Aynı zamanda mobil bankacılık uygulaması kullananlar için güvenlik problemleri oluşturabilir. Ben AOSP ve benzeri yazılımların tecrübeli olmayan kullanıcılar tarafından değil de uzun süredir android ile haşır neşir olanların kullanmasını tavsiye ederim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 17 Eylül 2022; 21:0:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    Bence de hocam. İşin içinde olduğum için AOSP'yi kurdum. Bir sorun olduğu an itibariyle müdahele edebildiğimi bildiğim için. Deneyimlerim güzeldi, AOSP Rom şahane bir şey.

Fakat kamera olarak kötü, aynı şekilde bankacılıkta da sorun yaşanıyor. Bu yüzden Fastboot ile MiFlash üzerinden MIUI 12.0.2 sürümüne döndüm.

12.5'tan bir nebze iyi. Bu yüzden 12.0.2 kurdum.

MIUI 13'ü de merak ediyorum. TWRP üzerinden kuruluyor, lakin (Redmi Note 9 4G) cihazına veriyor. Bu cihaz da Redmi 9T'nin bir diğer ismi. Şüpheleniyorum acaba Redmi 9T için uygun olur mu..

Buyrun bu da kanıtı. Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU] Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]

Sadece recovery olarak kuruluyor. Fastboot üzerinden kurulmuyor. Aslında benim için basit ama, yine de kurmayacağım. 11-12 candır MIUI'da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]

Görüldüğü üzere MIUI 12.5.0.0 sürümüne geçtim. Oyun vs. Oynamadığım ve telefona çok yuklenmediğim için 2 aydır sıkıntısız kullanıyorum. Herhangi bir kilitlenme vs. Yaşamadım. Telefon temel ihtiyaçlarımı görüyor. Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU] 

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Kaç kez yazdım ama tınladığı yok hocam. Bu durumda da yapacak bir şey yok. Olabildiğince aktif tutmaya çalışacağız.

• Bende ikinci el aldım. 12.5 ile geldi. Telefondan memnunum ama batarya performansı bi tık daha iyi olabilirdi beklentinin az bi altinda MIUI surumuylemi ilgili bilmem.

12.5.5'i bende kullanıyordum hocam. Ama ben telefonu iş telefonu olarak değil, günlük ayı gibi kullanım telefonu olarak kullanıyorum.

Hiç elimden düşmez, zorlarım, yere atarım, fırlatırım, telefon taş gibi.

Ama performans isteyen ve bu telefonu isteyen, AOSP atacak, MIUI'dan vazgeçemiyorsa 12'de kalacak.

13'e güncelleyecek misiniz, güncellerseniz deneyimlerinizi bekliyorum.. İyi akşamlar.

• Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU] Tabi ki MIUI 13 güncellemesi telefonuma düşerse yükseltmeyi düşünüyorum. Olumlu ve olumsuz gördüğüm yerleri buraya yazarım yine. Ancak İş telefonu olarak kullandığım için diğer kullanıcıları telefonun sergileyeceği yeni performansı hakkında yanıltmak istemem. Eğer siz de yeni sürüme geçerseniz telefonun aktif bir kullanıcısı olarak deneyimlerinizi paylaşırsanız güzel olur. Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]  iyi forumlar.

12.0.11 kullanıyorum hala sürüm olarak , Android 10 Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]  Tam emekli işi sorunsuz çalışsın yeter Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU] 

• Merhaba, çift uygulamalar ile telefondaki 2. Hattım için WhatsApp ı kurdum. Kamerayla ve mikrofon ile ilgili izinleri vermeme rağmen sürekli soruyor, kamera açılmadığı için WhatsApp ile görüntülü görüşme yapamıyorum ve kamera ile anlık çekim yapıp gönderemiyorum. Fotoğraf yada video Galeride kayıtlı ise ancak gönderebiliyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan ve çözümü bulanlar paylaşırlarsa sevinirim. İyi forumlar.
    Not: 1. Hatta bu problem yok.

Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 19 Eylül 2022; 14:36:40 >

• Araştırmalarım sonucu öğrendim ki bu cihazın (lime) diğer adının ise Redmi Note 9 4G olduğunu. Rom arayışı içerisine girdim. Bir baktım bu cihaza MIUI 13 by.eu & MIUI 13.1 by.eu romları mevcut.

Hemen 13 xiaomi by.eu romu indirdim. TWRP üzerinden güzelce kurdum. Şifrelenme sorunu baya uğraştırdı fakat 3-4 gün içinde hallettim.

Bugün ise TWRP'den kolayca MIUI 13'ü yükledim. Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]

Gördüğünüz gibi arayüz şahane, performans iki dirhem bir çekirdek denecek kadar hoş.

Fakat Redmi 9T olmasına rağmen neden Redmi Note 9 4G derseniz attığım rom'un modeli R.N 9 4G olaraktı. Redmi 9T'ye MIUI 13 çıkmıyordu.

Navigasyon tuşları değişti, eskisi çok güzeldi ama olsun bunu kullanıcaz. Samsung-Oppo karışımı gibi. Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 22 Eylül 2022; 4:18:58 >

• Merhaba hocam. Telefonun kutusundan çıkan silikon kılıfın sağ alt köşesinde dikkatli bakarsanız redmi note9 4g yazıyor. Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]  MIUI 13 sürümünün olumlu ve olumsuz özelliklerini paylaşırsanız güzel olur.Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]  İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 22 Eylül 2022; 10:41:50 >

Kılıflarımız standart değilmi acaba benimkinde yazmıyor. Bende DESIGNED BY REDMI yazısı var.

Bu arada hazır kılıf demişken bunun karizması nedir böyle yaaaa Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU] 

Güzel kılıflar önerin bari hoşumuza gideni alalım.

Elimdeki kılıfın cılkı çıktı.

Merhaba hocam. Standart olmayabilir belki. Telefonun kutusundan fotoğrafını paylaştığım bu silikon kılıf çıktı. Kutuyla gelen ekran koruyucu çıkmadı. Satıcı eşantiyon olarak kendi yapıştırmıştı koruyucuyu. Paylaştığınız kılıf güzelmiş deri komple siyah olsa alınabilir aslında Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]  iyi forumlar.

• Herkese merhaba. Bu telefonu düzgün kullanmanın miadı 5 aymış sanırım. Birkaç gündür seni ariyoruz ama ulaşamıyoruz, telefonunu arıyoruz ama çalıyor sesi alamıyoruz şeklinde sıkça şikayetler almaya başladım :( böyle devam ederse mecburiyetten yeni telefon arayışına gireceğim. Umarım sizler de aynı problemleri yaşamiyorsunuzdur.
    İyi forumlar.

Güncelleme falan yaptınızmı yada düşme hasar durumu falan oldumu ?

Merhaba. Telefonu düşürme, güncelleme.vs bir durum olmadı. Bu arada arayanlar da oluyor ama telefon hiç çalmıyor ekrana cevapsız çağrı şeklinde düşüyor. Sıkıntılı bir durumu var. İnternette araştırma yaptım biraz. şikayetçi kullanıcıların çoğu aynı sıkıntılardan muzdarip. Sanıyorum kronik sorunları bunlar. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 31 Ekim 2022; 12:22:2 >
  • Xiaomi Redmi 9T [ANA KONU]

Merhaba en sondaki simge neyin simgesi hala bulamadim

• Wifi problemi çekiyorum.modem ile 1 metre yok aramda ama 2 diş çekiyor.cihazım imeili

• Merhaba elimde yurt dışı cihazı olan bir mi9t var. Bir suredir kullanıyorum. Üstünde ufak bir çizik var. Bunların piyasası nedir ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.