Şimdi Ara

Xiaomi redmi go 599 Tl (26 Temmuz Bim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
12.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef hocam %50si vergi her cihazın..

• Ek olarak General mobile Vestel Casper cihazları telefon yerine konulacak şeyler değil sadece Çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Kullandınız mı bilmem gm8 tam bir çöp kasım kasım kasıyor menüde gezerken bile
    Bizzat kullandım ve gayet akıcı
  • 250 liraya Note 2 alın mesela en azından bundan çok daha iyi iş yapar.
    2 gb ram 16 GB depolama olsaydı Xiaomi derdim ama bu özelliklerde bu fiyata tercih etmem...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 3310 daha iyi duruyor

• 1-alo desin
    2-whatsapp açsın
    3-banka uygulamasını kaldırsın (eft-havale için)
    başka hiçbirşey istemiyorum.

beklentilerim sadece bunlar 1 2 senelik idare için bu fiyata bu alınır mı arkadaşalar, telefonumu çaldırdım, cevabınıza göre alıcam,saygılar.
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    cohannan'ın bahsettiği vestel venüs alın. 180TL fark var ama çok daha iyi bir telefon
  • snomask kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis pisliklerinden dolayı ıhone x alırım kredi çeker yine vestel almam hocam. Xiaomi redmi 6a falan düşünebilirim belki... Yerli sittin sene almam...
    note 5 pro

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Redmi go almayı düşünüyordum. Bu mesajı görünce Vestel’e yöneldim biraz araştırdım özellikleri daha iyi fakat birçok kişi şebeke problemi olduğunu telefonun tam çekmediğini ve konuşmanın yarıda kaldığını vs. yazmış. Güvenip de nasıl alalım şimdi tereddütte kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatangaa

Redmi go almayı düşünüyordum. Bu mesajı görünce Vestel’e yöneldim biraz araştırdım özellikleri daha iyi fakat birçok kişi şebeke problemi olduğunu telefonun tam çekmediğini ve konuşmanın yarıda kaldığını vs. yazmış. Güvenip de nasıl alalım şimdi tereddütte kaldım.

Alıntıları Göster
    Aynı fiyata vestel v4 de var. Aralarındaki en büyük fark bataryası, v4 5000 mah v5 3000 mah.
    Ikisi de 3 gb ram, 32 gb hafıza, Android naugat...
    V4 ile çekme sorunu yaşamadım, kamerası performansı filan pek iyi değil fiyatına göre idare eder.
    Bataryası iyi diye yedek tel olarak aldım, işimi fazlasıyla görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 24 Temmuz 2019; 11:52:11 >

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    v5 in hoşuma gitti aslında çok azla fiyat farkı da yok ama çoğu yerde yazılmış şebeke sorunu olduğu.
    Anneme almayı düşünüyorum. Whataspp ve bir kaç uygulama daha yüklü olacak bu yüzden Redmi go da alabilirim. Cihaz yeni olduğu için çok fazla kullanıcı yorumları yok. Karar veremedim. Şimdi v4 e de bakacağım.

• Arkadaşlar redmi goyu aldım. Iphonedan geçtim. Hiçte yvaş değil ilerde şişer mi bilmem. Tabi ben bir whatsapp bi mobil banka uygulaması bir de light olan face ve twitterı indirdim. Çokta kötü olmayan bir kamerası var. Geri home tuşları falanda ekranda değil en çok bu sevindirdi. Ulan param yok süper fotolarla oyunlarla işim yok diyorsanız tam idarelik telefon. Beklentimi karşıladı benim.
    Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

Arkadaşlar redmi goyu aldım. Iphonedan geçtim. Hiçte yvaş değil ilerde şişer mi bilmem. Tabi ben bir whatsapp bi mobil banka uygulaması bir de light olan face ve twitterı indirdim. Çokta kötü olmayan bir kamerası var. Geri home tuşları falanda ekranda değil en çok bu sevindirdi. Ulan param yok süper fotolarla oyunlarla işim yok diyorsanız tam idarelik telefon. Beklentimi karşıladı benim.
    Facebook Instagram denediniz mi

• Belki görmeyenler vardır. Xiaomi marka redmi 7a telefon var. 850 liraya. 250 lira fark var. Ama çok daha güncel sistemi var. Bana sorarsanız 250 lira üste koyup onu almaya değer.
    xiaomi redmi 7a olanı bende aldım. Xiaomi de 2 gb ram 16 gb hafıza var. Ama android 9 sürüme sahip ve işlemcisi vs. iyi.

Ayrıca teyzemde de başka bir marka telefonda 8gb dahili hafıza var. Ama sistem çoğunu dolduruyor sıfırlasam bile, bir iki uygulamada olsa telefon hafızası doluyordu.

Yani 8gb dahili hafızaya güvenmeyin. Sd kart kullanılabilir tabi ki. Ama Sadece dahili hafıza üzerinden gideceğim demeyin.

Bakmak isteyenler olursa, aldığım telefonun linki şu:

https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-7a-16-gb-mavi-xiaomi-turkiye-garantili-p-7025703

Forumdaki konusu :

https://forum.donanimhaber.com/849-tl-xiaomi-redmi-7a-snpdrgn-439-13mp-5mp-4000mah-and-9-0-evofone-xiaomi-turkiye-garantili--139265279

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 26 Temmuz 2019; 22:53:59 >

• strongergo S kullanıcısına yanıt
    16gb tabiki hertürlü 8 den iyi ama 16 bile yetersiz artık. Bende de redmi 5a modeli var sizin modelin abisi :) miui o kadar yer kaplıyor ki sistemle birlikte nerdeyse 10gb oluyor. Size kala kala 5-6 gb kalıyor.bunun çok sıkıntısını çektim ben en son pixel rom atarak çözdüm olayı en az 3gb fark etti.
    Şimdiden Allah sabır versin :)
    Hafıza kartı çözüm tabi ama uygulama kurmak sıkıntı hafiza kartına malum

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi artık 16 gb bile yetersiz. Ben önce almayacaktım :) baktım bu fiyatlarda sistem olarak daha iyisini bulamadım. Düşündüğüm zaman da hafızası 16 gb dan fazla olsaydı çok daha pahalıya satılırdı. Hafızasını sd kartla bir şekilde çözerim diye düşündüm. Zaten oyun vs. için çok kullanılmayacak. Pixel rom dediğiniz aklımda kalsın işime yarar belki teşekkürler

• Enpara kredi kartıyla 6 taksit, aylık 100 tl.Mis gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.